Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Kızlar slm.ben aynen devam.havalar soguyunca karbonhidrat ihtiyacim arttı. Kaçamaklar yaptım ama spor devam.eliptik hava soguksa yapiorum.hava guzelse yuruyus.aksamlarida bölgesel egzersiz vs

begum75 begum75 ve elvin13 elvin13 nerelerdesiniz?
Bugün 16 dakika eliptik ile interval,90 saniye plank,50 tane karın hareketleri ve 120 yanlara eğilme hareketi yaptım.

Burada kimsecikler kalmamış.

çok iyi spor yapmışsın, devamlılığını dilerim, ben bir süre eliptiğe ara verip kardio egzersizi yapmaya başladım, max 30 diye,ama 29 şubattan beri kilom takıldı gram oynamıyorum, eliptiğe dönsem mi diye düşünmüyor değilim :confused:kafam karışık açıkcası

hafta sonları pek giremiyorum internete malum ev işi, gelen giden, gezme tozma derken girilmiyo ama h.içi daha aktifim:KK39:

çok iyi spor yapmışsın, devamlılığını dilerim, ben bir süre eliptiğe ara verip kardio egzersizi yapmaya başladım, max 30 diye,ama 29 şubattan beri kilom takıldı gram oynamıyorum, eliptiğe dönsem mi diye düşünmüyor değilim :confused:kafam karışık açıkcası

hafta sonları pek giremiyorum internete malum ev işi, gelen giden, gezme tozma derken girilmiyo ama h.içi daha aktifim:KK39:
Değişiklik yapmış olsun.Eliptikte interval yani hııt şeklinde çalışmayı denesen belki kilo olarak yararı olur.24 saat yağ yakımı devam ediyor ve metabolizmayı hızlandırıyor.İnternette araştır istersen. Ben günde iki kere 16 dakika olarak hııt deneyeceğim bu hafta.

Değişiklik yapmış olsun.Eliptikte interval yani hııt şeklinde çalışmayı denesen belki kilo olarak yararı olur.24 saat yağ yakımı devam ediyor ve metabolizmayı hızlandırıyor.İnternette araştır istersen. Ben günde iki kere 16 dakika olarak hııt deneyeceğim bu hafta.
aslında intervial çalışmasını araştırdım ama hep koşu bandı için vardı, eliptiğe uyarlamak lazım aslında, sen kendi çalışmanı yazabilirmisin,kopya çeksem :KK48:

aslında intervial çalışmasını araştırdım ama hep koşu bandı için vardı, eliptiğe uyarlamak lazım aslında, sen kendi çalışmanı yazabilirmisin,kopya çeksem :KK48:
5 dakika ısınıyorum.Daha sonra 30 saniye hızlı kullanıyorum,1.30 dakika normal bu şekilde 4 set yapıyorum ve 5 dakika soğuma ile bitiriyorum.Koşu bandından farklı değil.Benim eliptik bisikletin ekranı bozuk hı ve yaktığım kaloriyi şu an göremiyorum.

5 dakika ısınıyorum.Daha sonra 30 saniye hızlı kullanıyorum,1.30 dakika normal bu şekilde 4 set yapıyorum ve 5 dakika soğuma ile bitiriyorum.Koşu bandından farklı değil.Benim eliptik bisikletin ekranı bozuk hı ve yaktığım kaloriyi şu an göremiyorum.
anladım canım çok sağol, ekranında belki tellerde temassızlık vardır bikere koşu bandında benimkindede öyle olmuştu bi dene istersen

Başladığımız kiloları ve ölçülerimizi de yazalım.Haftalık bildirimde de bulunalım,ne dersiniz?

30 dkka eliptgımı yaptım aksamda 30 dk yapmaya calısacagım.sz calısacagım.siz naptınız.calısıyormusunuz yoksa evdemisiniz

Gunaydın arkadaslar.benim boyum 1.65 kilom 72:KK43: yenı evlndım 8 kilo aldım
Yeni kilo aldıysan hemen verirsin üzülme.Hayırlı olsun hep mutlu olun inşallah.
aslında güzel fikirde, buraya gelen fazla kalıcı olmuyo ya sporu bırakıyor yada eliptiği yada bildirimde bulunmuyor
İnşallah biz kalıcı oluruz.

30 dkka eliptgımı yaptım aksamda 30 dk yapmaya calısacagım.sz calısacagım.siz naptınız.calısıyormusunuz yoksa evdemisiniz
Sen bugün iyisin maşallah. Küçük oğlumun doğum günü alışveriş,pasta siparişi dışardayım.Saat 22.00 yine interval yapacağım ama dakikasını artıracağım.

Bende 1.54 55.5 kg dayım.15 senelik evli 14 ve 5 yaşında oğullarım var.Bir zamanlar çalışıyordum şimdi ev hanımıyım.

Gübaydınlar..masallah neguzel cocuklarıda büyütmüşşünz. Bnde calısıyorum.onun için Biraz zorlanıyorum.ama erkn kalkp hergun ypmm gerek.szin fazla bi kilonuz yok.ben 6 ay once evlndım 63 kiloydum.acaba hemn gdermı

Gübaydınlar..masallah neguzel cocuklarıda büyütmüşşünz. Bnde calısıyorum.onun için Biraz zorlanıyorum.ama erkn kalkp hergun ypmm gerek.szin fazla bi kilonuz yok.ben 6 ay once evlndım 63 kiloydum.acaba hemn gdermı
Yeni alınan kilolar spor ve diyet ile çabuk gider. Ben şu an hamile kaldığım kilonun altına indim.Şimdi de ilk oğluma hamile kaldığım kiloya inmeye çalışıyorum.Az kaldı 3 kilo verip sıkılaşmam lazım.
Dün spor yapamadım.Oğlumun bu v pazar yaş günü var. Alışveriş için dışarıdaydım. Akşamda beraber oyun oynadık zaman kalmadı.Bugün telafi edeceğim inşallah.

Ben 30 dk eliptiğimi tamamladım. Eliptik cok guzel sıkılastırıyor. Sen istedıgın zaman yaparsın canm bn birazdan işe gdecegim erknden yapıyorum.

X