Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada kimsecikler kalmamış.Kızlar slm.ben aynen devam.havalar soguyunca karbonhidrat ihtiyacim arttı. Kaçamaklar yaptım ama spor devam.eliptik hava soguksa yapiorum.hava guzelse yuruyus.aksamlarida bölgesel egzersiz vs
Burada kimsecikler kalmamış.
Değişiklik yapmış olsun.Eliptikte interval yani hııt şeklinde çalışmayı denesen belki kilo olarak yararı olur.24 saat yağ yakımı devam ediyor ve metabolizmayı hızlandırıyor.İnternette araştır istersen. Ben günde iki kere 16 dakika olarak hııt deneyeceğim bu hafta.çok iyi spor yapmışsın, devamlılığını dilerim, ben bir süre eliptiğe ara verip kardio egzersizi yapmaya başladım, max 30 diye,ama 29 şubattan beri kilom takıldı gram oynamıyorum, eliptiğe dönsem mi diye düşünmüyor değilim kafam karışık açıkcası
hafta sonları pek giremiyorum internete malum ev işi, gelen giden, gezme tozma derken girilmiyo ama h.içi daha aktifim
aslında intervial çalışmasını araştırdım ama hep koşu bandı için vardı, eliptiğe uyarlamak lazım aslında, sen kendi çalışmanı yazabilirmisin,kopya çeksemDeğişiklik yapmış olsun.Eliptikte interval yani hııt şeklinde çalışmayı denesen belki kilo olarak yararı olur.24 saat yağ yakımı devam ediyor ve metabolizmayı hızlandırıyor.İnternette araştır istersen. Ben günde iki kere 16 dakika olarak hııt deneyeceğim bu hafta.
5 dakika ısınıyorum.Daha sonra 30 saniye hızlı kullanıyorum,1.30 dakika normal bu şekilde 4 set yapıyorum ve 5 dakika soğuma ile bitiriyorum.Koşu bandından farklı değil.Benim eliptik bisikletin ekranı bozuk hı ve yaktığım kaloriyi şu an göremiyorum.aslında intervial çalışmasını araştırdım ama hep koşu bandı için vardı, eliptiğe uyarlamak lazım aslında, sen kendi çalışmanı yazabilirmisin,kopya çeksem
anladım canım çok sağol, ekranında belki tellerde temassızlık vardır bikere koşu bandında benimkindede öyle olmuştu bi dene istersen5 dakika ısınıyorum.Daha sonra 30 saniye hızlı kullanıyorum,1.30 dakika normal bu şekilde 4 set yapıyorum ve 5 dakika soğuma ile bitiriyorum.Koşu bandından farklı değil.Benim eliptik bisikletin ekranı bozuk hı ve yaktığım kaloriyi şu an göremiyorum.
Kaç kilosun,boyun kaç ?Günaydın kızlar ben bugun basladım artık.30 dakika eliptik yaptık.basladım artık hergun devam
İçini açıp bakmak lazım heralde.Pedalı çevir diyor ,çevirmeye başladığımda ekrana yansımıyor.anladım canım çok sağol, ekranında belki tellerde temassızlık vardır bikere koşu bandında benimkindede öyle olmuştu bi dene istersen
aslında güzel fikirde, buraya gelen fazla kalıcı olmuyo ya sporu bırakıyor yada eliptiği yada bildirimde bulunmuyorBaşladığımız kiloları ve ölçülerimizi de yazalım.Haftalık bildirimde de bulunalım,ne dersiniz?
Yeni kilo aldıysan hemen verirsin üzülme.Hayırlı olsun hep mutlu olun inşallah.Gunaydın arkadaslar.benim boyum 1.65 kilom 72 yenı evlndım 8 kilo aldım
İnşallah biz kalıcı oluruz.aslında güzel fikirde, buraya gelen fazla kalıcı olmuyo ya sporu bırakıyor yada eliptiği yada bildirimde bulunmuyor
Sen bugün iyisin maşallah. Küçük oğlumun doğum günü alışveriş,pasta siparişi dışardayım.Saat 22.00 yine interval yapacağım ama dakikasını artıracağım.30 dkka eliptgımı yaptım aksamda 30 dk yapmaya calısacagım.sz calısacagım.siz naptınız.calısıyormusunuz yoksa evdemisiniz
Yeni alınan kilolar spor ve diyet ile çabuk gider. Ben şu an hamile kaldığım kilonun altına indim.Şimdi de ilk oğluma hamile kaldığım kiloya inmeye çalışıyorum.Az kaldı 3 kilo verip sıkılaşmam lazım.Gübaydınlar..masallah neguzel cocuklarıda büyütmüşşünz. Bnde calısıyorum.onun için Biraz zorlanıyorum.ama erkn kalkp hergun ypmm gerek.szin fazla bi kilonuz yok.ben 6 ay once evlndım 63 kiloydum.acaba hemn gdermı