eliptik bisikletle kondisyon bisiklet farki nedir?

ela1382

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
43
0
Merhaba arkadaslar,

çogu eliptik bisikleti tavsiye ediyor, bende de kondisiyon bisikleti var aralarindaki fark nedir?
kondisiyon bisikletiyle zor mu zayifliyoruz? hergun 30 dk yapsak, 1 ay içinde baya kaybederiz ama dimi ?
gobek ve kalçadan kaybediliyordur umarim..
beni aydinlatirsaniz sevinirim

Evet eliptik bisikleti daha çok tavsiye ediyorlar.
Ben daha yeni kullanmaya başladım.
Eliptik bisiklette üst bölgeni de çalıştırabiliyorsun.
Aslında kondisyon bisikleti kullanmadığım için tam farkını bilmiyorum.
Tek bildiğim koşu bandında 15. dakikadan sonra terlemeye başlarken bunda
5. dakikadan sonra terlemeye başlamam.

Eliptik bisiklet normal bisikletten de koşu bandından da daha faydalıdır. Şuan teknolojisinden en iyi kardio aleti eliptik bisikletlerdir.

Eklentiler

• $cilek spor salonu merkezleri bayilik bayanlara özel 1.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 573
canım kondisyon bisikleti bildiğin bisikletin eve uyarlanmış halini düşün işte ondan yani sbisiklete biner gibi edal çeviriyorsun ve bu işlem baya kolay.. ben geçen hafta eliptik bisiklet aldım. harika bişey.. normal pedal çevirme gibi değil uzay yürüyüşü diyorlar bu sisteme.. ve oturarak değil sürekli ayaktasın ellerin de sürekli hareket ediyor yani bence tüm vücudun hareket ediyor.. çok araştırdım ve koşu bandı kondisyon bisikletinden çok eliptiği tavsiye ediyorlar... yürümeye göre seni çok çabk terletiyor.. 15 dakikada suyum çıkıyo benim.. süre kısa olduğu için istediğin zaman zaman ayırabiliyorsun sıkılmıyorsun

Gunaydin.
arkadaslar nasil oyle 5 dk terlemeye baslayip, 15 dk su icinde kaliyorsunuz anlamadim. bende de var eliptik bisiklet, hatta su an ustundeyim. 17. dk oldu ve benim vucudum ancak isindi, belki koltuk altindan terleme oldu biraz. ki benim kilom da fazla. siz dogrudan yuksek tempodan mi basliyorsunuz da bu kadar kisa surede terliyorsunuz acaba?

ben suan hepsini kullanıyorum spor salonunda ama emın olun kondısyon bisikletı cok daha fazla kalorı yaktırıyo denedım bizzat

ben 15 dakikada acayip terliyorum.. üstelik en kolay seviyede yaptiğım halde 5 dakikadan sonra yüzüm gözüm ter oluyor.. acaba çok mu yavaş kullanıyorsunuz???ben 15 dakikada en az 5,5 km yapmış oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…