Eliptik bisiklet

ofpof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
74
0
Merhaba,
Voit ten eliptik bisiklet aldım.Fakat tabi salonlardaki kadar kaliteli birşey değil galiba.Yani, salondakileri hatırlıyorum en zor ayarında çevirmek imkansız oluyordu.ama bu öyle değil daha kolay yapılıyor.Ama yine de terletiyor.Acaba ne kadar süre yapmalıyım.40 dakika yapmaya çalışyıorum ama çok sıkılıyorum:):)Acaba hergün 20 dakika yapsam bir faydasını görmez miyim?

bende de var.ama ben ayarını en zora getirdiğimde çevirmek imkansız gibi oluo.. sabahları yarım saat yapıorum..faydasını görüorum.. a.s.

Cevap için teşeşkürler Gloryaa.Sabah aç karnına mı yapıyorsun?Bide seninkinin markası ne?En zor ayarda mı 30 dakika ?Amma çok sordum:)Son bir soru ne kadar sürede faydasını görmeye başladın?

değişio..bazen kahvaltıdan önce bazen sonra yapıorum..nasıl uyuyosa..
benimkininde markası voit.
orta ayarda 30 dk yapıorum..yakılan kalori 600-700 buluo
valla 1 haftada faydasını gösterio..

Çook teşekkür ederim.Gaza geldim düzenli kullanacağım artıkk:)

ofpof senin dediğini ben de hissettim.daha kolay dönüyor.hatta dedim bunun göstergesi yanlış bu kadar kalori yakmaz die.

sonra kolları daha iyi çalıştırıyor diye bu kadar yaktıgını düşündüm.bide spor salonlarındakiler bence çok kullanımdan dolayı da bir aşınmaya bağlı zorluk veriyor.ben salonunda 10 dak dilim dışarı çıkıyor.evde yarım saat banamısın demiyor mesela

canım bende aldım kullanıyorum 5gün oldu yüksek ayarda calişma kas yaparsın sonra en düşük ayarda 20 dakika kullanıyorum yarım saatte olabilir sabah akşam yapıyorum hem sıkılmazsın hem kas yapmazsın kendini yorma ben ilk günleri yüksek ayarda 10 dak. yaptım cok zorlandım ve bacak agrımdan öldüm dirildim sonra bir yerde okudum kullanma şeklini ve ac karnına yapacaksın yemek yedikten 2saatnsonra dikkat et bunlara

değişio..bazen kahvaltıdan önce bazen sonra yapıorum..nasıl uyuyosa..
benimkininde markası voit.
orta ayarda 30 dk yapıorum..yakılan kalori 600-700 buluo
valla 1 haftada faydasını gösterio..
canım sana nasıl kullanacagını anlattılarmı bana 5dak gecme dediler benimkide voit hem kollar vucut kompile caliştırıyor kas yaparım diye korkuyorum yükseltemiyorum düşük ayarda calişiyorum daha yeni inşallah faydasını görürüm

kizlar mujde , benim annem eliptik bisikletle tam 30 kilo verdi, bunun yaninda rejim de yapti, aslinda pek rejim degil de kizartmalardan hamur islerinden uzak durdu, asla sismezsiniz erkek gibi korkmayin, oyle erkek gibi olmak icin agirlik calismaniz lazim, n dusuk ayarina alin, hizli olan, ve hergun yapin, ben yapmaya basladim iki gundur, ayrica kas yag yakar, cok guzel zayiflatiyor, ben 5 yil once 3 ayda 8 kilo vermistim, simdi gene baslicam, e artik kizim 3 yasini gectii. herkeze kolay gelsin hihoyyyt

canım cok teşekkür ederim cok mutlu oldum çalişma saatleri nasıldı annenin günde kaç saat neye dikkat ederdi inşallah bende veririm benim cocuk yok olmasını cok istiyorum olmadan öncede kurtulmak bu kilolardan hamile kalırsam calışmanın bir zararı olurmu onuda bilmiyorum onun için bu günlerde bıraktım kullanmayı bende yarım saat akşam sabah yapıyordum

canim annem 3 4 ay icinde verdi bu kilolari, sabir gerektiriyor, bide teyzem var oda bununla 90 kilolardan 57 ye dusmustu, yani sabir et uzerinde 10 dakkayla basla 1 saat 1.5 saat e kadar cikar eminim 4, 5 ay icinde incecik olacaksin, ben de baslicam artik. benim de var evimde.guclubacismile

öyle başladım yarım saat yapıyordum sabah akşam ama 4günden beri süremedim cok hastayım grip beni yataga düşürdü iyileşim başlyacam canım 1haftada 63 800 den 62 ye düşmüşüm gribinde etkisi var tabiki ama sporun da etkisi oldu etlerim sıklaştıgını hissettim bi düzelim hedefim 55kilo zaten benimkiş hareketsizlikten kaynaklanan kilo veririm hamile kalana kadar vermem lazım cok teşekkür ederim canım

ayy çok teşekkürler a.s.

kızlar merhabalar, ben voit'ten geçtiğimiz hafta bir bisiklet aldım. lakin size kesinlikle önermiyorum. hem kargoda hem kurulumda yaşamadığımız mağduriyet kalmadı.

bugün kurulumu kendim yapacağım becerebilirsem. sonrasında kilolar giderken yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…