• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eliptik Bisiklet ile Zayıflamak :)

LilYumiyum

You Belong To Me..
Kayıtlı Üye
Merhaba Herkese :)
Seneye nisan ayına kadar epey bir kilo vermeliyim. Bu sebeple eliptik bisiklet almayı düşünüyorum ( yürüyüş yapmayı oldum olası sevmem ) Aldıktan itibaren de belirli bir düzene uyup hem yediklerime dikkat edip, hem de spor yapmayı planlıyorum.

Almak istediğim ürün şuan voit lc210 marka. Fiyat olarak da uygun, en azından bana yeterli gibi geliyor ilk kez spora başlayacağım çünkü :oops:

Bu eliptik bisikleti kullanıp memnun olan, zayıflayan arkadaşlar yorum yazarsa gerçekten çok memnun olurum, bugün yarın almayı düşünüyorum.

Merhaba Herkese :)
Seneye nisan ayına kadar epey bir kilo vermeliyim. Bu sebeple eliptik bisiklet almayı düşünüyorum ( yürüyüş yapmayı oldum olası sevmem ) Aldıktan itibaren de belirli bir düzene uyup hem yediklerime dikkat edip, hem de spor yapmayı planlıyorum.

Almak istediğim ürün şuan voit lc210 marka. Fiyat olarak da uygun, en azından bana yeterli gibi geliyor ilk kez spora başlayacağım çünkü :oops:

Bu eliptik bisikleti kullanıp memnun olan, zayıflayan arkadaşlar yorum yazarsa gerçekten çok memnun olurum, bugün yarın almayı düşünüyorum.
Insallah almamissinizdir acayip bir sesi var kafa şişiyor.yeni aldim ve iade ediyorum.onun yerine başka model aldim.

Ben aldım hatta kullanmaya başladım çok sesi yok ki ben hiç rahatsız olmadım :) Zaten kayışlı olduğunu bilerek aldım manyetik olmadığı için ses çıkarması normal :)

geçem hafta aldık kardeşime aldık ve çok memnun kaldıkk o da yüyüş yapmayı sevmediği için aynı zamanda bütün vucudu çalıştırıyor

geçem hafta aldık kardeşime aldık ve çok memnun kaldıkk o da yüyüş yapmayı sevmediği için aynı zamanda bütün vucudu çalıştırıyor
Evet gerçekten bütün vücudu çalıştırıyor hissediyorsun resmen :) Benim için önemli olan kollar açıkçası, kollarım kalın onların incelmesini istiyorum :)

Canım yapıyormusun hala bugün voit eco aldım ve yapmaya başlıcam ölçülerimi de aldım bakalim ilk gün kaç dakika yapabilicem sende yapıyorsan günlük açtım ordan veya buradan yazalimmi ne dersin

kızlar o bisikletlerden ben de istedim ama aşırı pahalı ya .s 1000 liradan pahalı. siz kaç tl ye aldınız?
Benim aldığım normalde 2000 lira ama letgodan 600 e aldım 3 yil önce almışlar kullanmadıkları için satıyorlardı bakımını da yaptırdım 50 liraya adamla bedava almissiniz çok iyi dedi

Back
X