Zamanı uzatır ve bir gecede dünyadaki tüm hastaları teker teker iyileştirir ve bir daha hastalanmamalarını sağlardım.
Ya bu arada neden dünyada insanların ağzını suyunu akıtacak bu tür anket soruları hep bir veya üçle sınırlıdır?
Tek şey ne olurdu,üç şey ne olurdu....falan gibi.
Bak ne güzel sormuş işte Graf...sınırlama yok,tek şey,üç şey falan gibi kısıtlama yok.
Değneğin ömür boyu yanımdan ayrılmaması ve her istediğimi yapması için onu kendime sihirle bağlardım,ikinci yapacağım bu olurdu.Ne kendimi değiştiririm ne de kimseyi.Sadece yemek yapma,ütü falan gibi ev işlerinden yırtardım ve bir de bazen çok pahalı bir dükkanda görüp te indirime girmesini beklemek zorunda kaldığım her tür rodeo çizmesini ,eve doldururdum.O kadar.
Onun dışında hayat kendi sürprizleriyle daha güzel kanımca.Sadece hastalara ve açlara yardım ederdim o kadar.
(Anaaam.Ben de amma meraklıymışım değneğe meğneğe.Yazdığım yazının uzunluğuna bakılınca!!
Yahu nerde satılır ,nerde bulunur bu meret.Hem niye değnek ki bu?Koca değneği nerende taşıycan,yüzük müzük ya da düğme falan olsun,millet görür,canı çeker ayıp yani.Ulaşabilen var ulaşamayan var.Ne o öyle değnek,Harry Potter gibi...Teknoloji bu kadar ilerledi,hala şu değnekleri küçültemediler beaaa)