• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elinden telefonu düşürmeyen görümce

Ban yemişssiniz gelince okuyun diye yazmak istedim konuna
benim üzerimdende bir elti görümce vakası geçti.. benim görümcem bana asla böyle yapamaz.. yaptırtmam müsade etmem eşimde etmez .. onu lafımla yerle bir ederm birdahada ne görüşür ne mesabeye alrım
gelelim size görümcenizin telefonla ilgilenmesi yahut annesi ile iletişimini boşverin sizi ilgilendirmez
ama siz geldiğiniz vakit yok muş gibi davrnıp selam vermeye bir hoşgeldiniz demeye bile tenezül etmiyor
yahut sonrada umursamaz sekilde diyorsa cok ayıp yaptıgı büyük saygısızlık terbiyesizlik
tamam sizi sevmiyor hoşlanmıyor olabilir ama saygı denilen birşey var.
sizde onu umursamayın yok sayın.. konuşmayın aynı ortamda selam verirse alın selamını yok vermesse geçin oturun
suratınızı asmayın sen şakrak olun eşiniz ile sohbet edin..
eşinizede görümcenizin bu tavırlarını hareketlerini anlatın yaptıgının saygısızlık ve terbiyesizlik olduğunu ve size böyle yapn birisinin evine gitmek istemdiğinizide söyleyin
siz evine gitmeye devam ederseniz o da kendini birşey sanmaya devam eder
hiç mi geçmiyor eşinize sözünüz ? kv ise o olmadıgı zamanlarda gidin bu kadar mı zor ?
benim görümcem böyle birşey yapsın eşim bana gitmenin 'g' sini bile diyemez.
mesafe ayrı saygısızlık ayrı..
Afedersiniz konuyla alakasız ama bisey sorucam.ban yemek ne oluyor tam olarakne Gibi durumlarda uygulanıyor ve siz o uyenin ban yedigini nasıl anlarsınız.Amma soru sordum

Eşine görümceni kast ederek şöyle söyle; Canım, son zamanlarda X'i biraz durgun görüyorum baksana sürekli telefonla uğraşıyor, ne bir sohbet var ne bir şey. Acaba bir derdi falan mı var niye bu kadar içine kapandı, belli etmeden bir abi kardeş konuşsanıza de...

Eşin bu durumda kardeşinin halinden haberdar değilse bile siz oraya gittiğinizde sana karşı davranışı dikkatini çekecektir.
:KK70::KK9::KK9::KK9:Bence en guzel oneri bu bunu kesinlikle derim ben

Aman boşver cnm sende onu görme bakma bile yüzüne ben öyle yaparım cok rahatlatır beni. Sevmediğin insanı görmeden yaşamak cok güzel bişey. Hiç yüzüne bakma bakışlarını hiç ona cevirme adını bile anma gerçek iyi geliyo dene bence. Cünkü bazı insanları görmek istemesekte cevremizde olmak zorundalar ama bakmamak elimizde

Beni sonradan tanidi sonucta sevmiyor ya da konusmak istemiyor olabilir ama insanin annesiyle konusacak hicbi seyi mi olmaz. Ben misafirlikte vs surekli elinde telefon ugrasmayi saygisizlik olarak görüyorum o insan senin evine gelmiş sonucta
Annesiyle muhabbet etmemesine neden bu kadar taktiniz anlamadim.

Size ne? Size mi dustu derdi?

Isiniz yok sanirim gorumceye sarmissiniz

sizinle konuşmayan görümceyi görmezden gelmenizi tavsiye derim. siz de onla konuşmayın laf atmayın. naparsa yapsın. evine gitmeyin. kayınvalidenizin evinde mecbur bir araya gelirsiniz.

Üzülüyorum bazen. Neden görümce diye kötü olsun ki. Esimin kardesi. Ama ondan bi caba gormeyince mesafe giriyor işte. Evibe gitmek istemiyorum cagirmak gelmiyor icimden. Olan esime oluyor kardeşinden yegenlerinden uzak kaliyor. Görümcemi kotulemek icin acmadim bu konuyu. Iletisimimiz farkli olsun isterdim sadece
Gorumcenizle samimi olacaksniz diye bir kaide yok.

Siz istiyorsunuz ama olmuyor iste napalim yani.

Kendinize bir mesgale bulun

Benimde gorumcem ben ve kardeşiyle konuşmuyor benimle arasında 15 yaş var abla diyorum hep saygısızlık yapmam ama dün ben asansöre binecektim o iniyordu gördü selam bile vermedi ben bi gülümsedim sanki o da gülümsedi ama beni görünce suratını değiştirdi yine o kadar stresim var ki onu düşünüp yazmamıştım buraya ama konu açılmış yazım dedim kardeşiyle küstü yazın bi olaydan saçma sapan şimdi hala konuşmuyoruz kaynanam içind e kötülük yok konuşur diyo ama bu sefer konuşursa ben konusmicam eşimedir söyledim madem küslük oluyo bende yapicam oğlum hastanelik oldu serumlarla durduk bi arayıp sormadı neler oldu hiç beni görüp gormemezlikten geliyo o kadar kıskanç ki oğlumu öz yigenini kıskanıyor sormayın çok degisikmis bende gorumceyim yengemi abim kaçırdı getirdi Allah görüyo pek sevmem ama ne ona saygısızlık yaparım ne de evliliği hakkında yorum insanlar birbirini sevmek zorunda değil ama saygı önemli ben istenmeyen bi gelindim yabancı gelin hala da öyleyim belki de ondan diyorum

Benimde görümcem öyle. Benden 6 yaş küçük. Aynı birebir aynı. Ben takmakmıyorum. Konuşmazsa konuşmasın diyorum. İlk evlendiğimizde lisedeydi ergen dedim, sonra üniversite vize final stresi dedim, sonra iş güç evlilik stresi dedim hala aynı. Ben evine gitmedim daha hiç. Onlar bize gelir. Asgari düzeyde iletişim kuruyorum artık. Amaaaaa işi düşerse ki çoook sık işi düşer. Benden iyisi yok. Ablacım yengecim diye 4 döner etrafımda. Diyorum ya benden küçük olduğu için takmıyorum

telefonla uğraşabilir bazıları telefonla kafayı bozmuş
siz belki abartıyorsunuz dyecektim
kiii

eve gelen misafire hoşgeldin dememek nedir?
problemi neymiş bence eşin bir daha gitmak istediğinde böyle böyle bir durum var benden rahatsız oluyor galiba canım gitmeyelim deyin.
o karar versin ne yapılacağına siz ne desenizde gelin olursunuz ama eşinize tatlı dille söyleyin

Beni sonradan tanidi sonucta sevmiyor ya da konusmak istemiyor olabilir ama insanin annesiyle konusacak hicbi seyi mi olmaz. Ben misafirlikte vs surekli elinde telefon ugrasmayi saygisizlik olarak görüyorum o insan senin evine gelmiş sonucta
anesi ile muhabetinden size ne bize ne neden sevmediği muhabet etmediği belli sizinle

Kız görümcen ben miyim yoksa? :KK51:

Gerçi benim geline bir kastım yok, kimseyi sevmiyom.

Back