- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
Whatsapp dan what's up gorumce yaz sende.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Whatsapp dan what's up gorumce yaz sende.
Afedersiniz konuyla alakasız ama bisey sorucam.ban yemek ne oluyor tam olarakne Gibi durumlarda uygulanıyor ve siz o uyenin ban yedigini nasıl anlarsınız.Amma soru sordumBan yemişssiniz gelince okuyun diye yazmak istedim konuna
benim üzerimdende bir elti görümce vakası geçti.. benim görümcem bana asla böyle yapamaz.. yaptırtmam müsade etmem eşimde etmez .. onu lafımla yerle bir ederm birdahada ne görüşür ne mesabeye alrım
gelelim size görümcenizin telefonla ilgilenmesi yahut annesi ile iletişimini boşverin sizi ilgilendirmez
ama siz geldiğiniz vakit yok muş gibi davrnıp selam vermeye bir hoşgeldiniz demeye bile tenezül etmiyor
yahut sonrada umursamaz sekilde diyorsa cok ayıp yaptıgı büyük saygısızlık terbiyesizlik
tamam sizi sevmiyor hoşlanmıyor olabilir ama saygı denilen birşey var.
sizde onu umursamayın yok sayın.. konuşmayın aynı ortamda selam verirse alın selamını yok vermesse geçin oturun
suratınızı asmayın sen şakrak olun eşiniz ile sohbet edin..
eşinizede görümcenizin bu tavırlarını hareketlerini anlatın yaptıgının saygısızlık ve terbiyesizlik olduğunu ve size böyle yapn birisinin evine gitmek istemdiğinizide söyleyin
siz evine gitmeye devam ederseniz o da kendini birşey sanmaya devam eder
hiç mi geçmiyor eşinize sözünüz ? kv ise o olmadıgı zamanlarda gidin bu kadar mı zor ?
benim görümcem böyle birşey yapsın eşim bana gitmenin 'g' sini bile diyemez.
mesafe ayrı saygısızlık ayrı..
Bence en guzel oneri bu bunu kesinlikle derim benEşine görümceni kast ederek şöyle söyle; Canım, son zamanlarda X'i biraz durgun görüyorum baksana sürekli telefonla uğraşıyor, ne bir sohbet var ne bir şey. Acaba bir derdi falan mı var niye bu kadar içine kapandı, belli etmeden bir abi kardeş konuşsanıza de...
Eşin bu durumda kardeşinin halinden haberdar değilse bile siz oraya gittiğinizde sana karşı davranışı dikkatini çekecektir.
Annesiyle muhabbet etmemesine neden bu kadar taktiniz anlamadim.Beni sonradan tanidi sonucta sevmiyor ya da konusmak istemiyor olabilir ama insanin annesiyle konusacak hicbi seyi mi olmaz. Ben misafirlikte vs surekli elinde telefon ugrasmayi saygisizlik olarak görüyorum o insan senin evine gelmiş sonucta
Gorumcenizle samimi olacaksniz diye bir kaide yok.Üzülüyorum bazen. Neden görümce diye kötü olsun ki. Esimin kardesi. Ama ondan bi caba gormeyince mesafe giriyor işte. Evibe gitmek istemiyorum cagirmak gelmiyor icimden. Olan esime oluyor kardeşinden yegenlerinden uzak kaliyor. Görümcemi kotulemek icin acmadim bu konuyu. Iletisimimiz farkli olsun isterdim sadece
anesi ile muhabetinden size ne bize ne neden sevmediği muhabet etmediği belli sizinleBeni sonradan tanidi sonucta sevmiyor ya da konusmak istemiyor olabilir ama insanin annesiyle konusacak hicbi seyi mi olmaz. Ben misafirlikte vs surekli elinde telefon ugrasmayi saygisizlik olarak görüyorum o insan senin evine gelmiş sonucta
Keşke benim görümcem de elinde telefon kendi halinde otursa.
seni benimkinin yanına gönderelim.
dakikada 100 soru sorma kapasitesine sahip ve benim bir yılda konustugumu abartmıyorum bır haftada konusuyordur