Sizin yanınızda konuşmuyodur annesiyle siz yokken konuşuyodur.Beni sonradan tanidi sonucta sevmiyor ya da konusmak istemiyor olabilir ama insanin annesiyle konusacak hicbi seyi mi olmaz. Ben misafirlikte vs surekli elinde telefon ugrasmayi saygisizlik olarak görüyorum o insan senin evine gelmiş sonucta
Gidin ve telefonu elinizden düşürmeyin.Ben eşime üzülüyorum. Benim arkadasim soguk davransa gorusmem olur biter. Ya da baska biri olsa zaten takmam. Ama arada esim üzülüyo. Ona mesafemi koydugumu gosterdim. Ama o israrla gorusmek ve benim adim atmami istiyor. Bunu soylemese de yaptirmaya calisiyor. Kardesi sonucta istedigi gibi gorussun ama ben gitmek istemeyince kötü olmak istemiyorum.
Iste o mecburi gorusmelerde ayni sekilde mesafeli olun..esiniz ne dusunuyorsa dusunsun.Baslatan siz degilsiniz..hatta esinize "ben cok isterdim sicak bir iliski cok ta denedim ama karsilik alamadim bundan sonra nabza gore serbet"deyin..Burda kötü olan ben oldum ona şaşırıyorum işte. Aramiz iyi olsun sıkı fiki olalim isterdim ama karsidan boyle bi duvar gördüm. Esim de anladi durumu. Duvar oren kisi o. Sevmek zorunda degil. Mecburen görüşüyoruz madem tek sıkılan o değil.
Amma uyanık gelinler var :) maşallah az değilsiniz kocaya alttan fitne sokmak konusunda tecrubelisiniz sanirim:)Eşine görümceni kast ederek şöyle söyle; Canım, son zamanlarda X'i biraz durgun görüyorum baksana sürekli telefonla uğraşıyor, ne bir sohbet var ne bir şey. Acaba bir derdi falan mı var niye bu kadar içine kapandı, belli etmeden bir abi kardeş konuşsanıza de...
Eşin bu durumda kardeşinin halinden haberdar değilse bile siz oraya gittiğinizde sana karşı davranışı dikkatini çekecektir.
O zmn toplumun yarisi hala ergen:)Görümcen ergenlikten çıkmamış olabilir. Toplumda telefonu kurcalıyorsa.
Keşke benim görümcem de elinde telefon kendi halinde otursa.Esimin ailesiyle sık sık görüşürüz daha cok kayinvalidemin evinde hep birlikte toplaniriz. Son zamanlarda bişey dikkatimi çekti. Görümcem kayinvalidem ben birlikte otururken görümcem sadece telefonuyla ugrasiyor. Yeri geliyor bisey arastiriyor ama cogu zaman whatsaptan arkadaslariyla mesajlaşıyor. Tamam hadi ben el kiziyim ama annesiyle insan iki muhabbet etmez mi. Esim odada olunca durum farkli onla muhabbet ediyor.
Siz soguk duruyosunuz ondan konusmuyo diyenlere cevap olarak yazıyorum: cogu zaman cocugunu uyutmak icin odaya gecip yatiyor saatlerce. Birlikte oturdugumuzda sadece esi varmis gibi muhabbet ediyo cogu zaman gülüşmeler vs. Kayinvalidemle mutfaktaysak yemegin başından ayrilamiyosak o esiyle salonda oluyor. Soguk bi insan degilim cogu tanistigim insan hemen kaynasir hemen sever beni. Ama görümceme yaklasamiyorum konusmak laf atmak gelmiyor içimden. Gecen biz geldik kayinvalideme eşine telden bisey gösteriyodu biz iceri girdik insan hosgeldin der oper falan bi bes dakika biz yokmusuz gibi muhabbetteydiler. Esim onlara gitmek istediginde kacamak cevaplar veriyorum ayni sey evinde de oluyo. Esime haksizlik etmek istemiyorum ama benimle bi cumle konusmayan birinin evinde duramıyorum. Kayinvalidem oyle degil mesela konusacak konumuz olmasa da illa iletisim kuracak biseyler yapiyor ama görümcem sanki odada ben yokmusum gibi bi kelam etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?