Hangi uye bu?Eş eşim ş im ben im
Sanki tüm günlük aktivitesi gözlemle rapor et diye salınmış ajan.
Normal mi bu üyenin kocasını, en az onun kadar tanımam?
Eş eşim ş im ben im
Sanki tüm günlük aktivitesi gözlemle rapor et diye salınmış ajan.
Normal mi bu üyenin kocasını, en az onun kadar tanımam?
Dur şimdi bana sopa geliyor.Gorumce m yazmamis ama dikkatini cekerim.
Konu açıyorsanız “maydanoz” olurum evet.Polemik yaratan sizsiniz. Benim derdim benim konum. Her acilan konuya maydanoz olmak zorunda degilsiniz ayrica size dert gelmiyosa okuyun gecin. Laf olsun diye konusmayin
Ya şu konuya alakasiz cevaplar yazip yazip kacan insanlari anlamıyorum bi turlu. Bende forumdaki cogu konuyu okuyorum. Hepsine cevap vermek zorunda miyim? Hayir. Laf olsun diye yorum yapmıyorum kimsenin konusuna. Bu benim derdim arkadasim sana ne. Allah baska buyuk dert vermesin ben bu kucuk derdimle de mutluyum. Sana gore onemsizse yorum yazma oku geç. Laf olsun mesaj sayim bilmem kac olsun diye yorum yazilmazSenden bahsettim
Başka alıntı yaparak
Sana gore dert gelmiyorsa olma. Ben bu derdimle mutluyum. Kimse buraya laf olsun diye yazmiyor derdini. Cozum bulmak icin yaziyor ve belki farkli goruslerle çözüyor sorununu. Her acilan konuya yazmak zorunda da degilsin ayricaKonu açıyorsanız “maydanoz” olurum evet.
Ben bu derdimle mutluyum allah baska dert vermesin :)Hiç derdiniz yok, kendinize dert yaratıyorsunuz..
Buna siz karar veremezsiniz :)Sana gore dert gelmiyorsa olma. Ben bu derdimle mutluyum. Kimse buraya laf olsun diye yazmiyor derdini. Cozum bulmak icin yaziyor ve belki farkli goruslerle çözüyor sorununu. Her acilan konuya yazmak zorunda da degilsin ayrica
Esimin ailesiyle sık sık görüşürüz daha cok kayinvalidemin evinde hep birlikte toplaniriz. Son zamanlarda bişey dikkatimi çekti. Görümcem kayinvalidem ben birlikte otururken görümcem sadece telefonuyla ugrasiyor. Yeri geliyor bisey arastiriyor ama cogu zaman whatsaptan arkadaslariyla mesajlaşıyor. Tamam hadi ben el kiziyim ama annesiyle insan iki muhabbet etmez mi. Esim odada olunca durum farkli onla muhabbet ediyor.
Siz soguk duruyosunuz ondan konusmuyo diyenlere cevap olarak yazıyorum: cogu zaman cocugunu uyutmak icin odaya gecip yatiyor saatlerce. Birlikte oturdugumuzda sadece esi varmis gibi muhabbet ediyo cogu zaman gülüşmeler vs. Kayinvalidemle mutfaktaysak yemegin başından ayrilamiyosak o esiyle salonda oluyor. Soguk bi insan degilim cogu tanistigim insan hemen kaynasir hemen sever beni. Ama görümceme yaklasamiyorum konusmak laf atmak gelmiyor içimden. Gecen biz geldik kayinvalideme eşine telden bisey gösteriyodu biz iceri girdik insan hosgeldin der oper falan bi bes dakika biz yokmusuz gibi muhabbetteydiler. Esim onlara gitmek istediginde kacamak cevaplar veriyorum ayni sey evinde de oluyo. Esime haksizlik etmek istemiyorum ama benimle bi cumle konusmayan birinin evinde duramıyorum. Kayinvalidem oyle degil mesela konusacak konumuz olmasa da illa iletisim kuracak biseyler yapiyor ama görümcem sanki odada ben yokmusum gibi bi kelam etmiyor
Sevmiyor olabilir sevmek zorunda degil zaten. Eşim bi kac kere gidelim dedi. İşim vardi bende sen git istersen dedim. Birlikte gideriz dedi. (Calisiyorum ve eve is getirmistim gidecek zamanim gercekten de yoktu.) Sonra esim sen gitmek istemiyomusun diyince gorumcemin soguk davrandigini soyledim. Üzüldü birlikte gitmek istiyodu ben israrla ben bu aksam gelemem den git dedim ama gitmedi. Evine gittiğimde iki kelam laf etmeyen insana gitmek gelmiyor icimden. Bu kisi görümcem diye kotulemiyorum. Aramiz iyi olsun isterdim. Benim ona gosterdigim samimiyeti o da bana göstersin isterdim. Ama tabi cogu insana gore bu dert degil ve kotu olan benimBelki de sizi sevmiyor.
Kocanizi da alttan alttan islemeniz de gözümden kaçmış değil .
Esim sürekli onlara gitmek istiyordu bende eve is getirmistim bu aksam evde isim var ama sen git istersen dedim. Usteleyince gitmek gelmiyor icimden nedeni de bu o senin kardeşin sen görüşebilirsin ama ben cabalayamam dedimEh sevmiyordur sizi, zorunluluktan aynı ortamdadir, ne yapsın kadın?
Ben de milletten bunalinca açıp açıp sayfamı yeniliyorum.
Hiç gelmese ya da uyuz olduğu yerde lafa karışıp insanları bozsa daha mı iyi?
Hem esinize niye söylediniz ki? Anaokulu çocuğu gibi 'ama aysee, beyzayi niye sevmiyorsun? Bı daha onu disladigini gormeyeyim, külahları değişiriz' mi diyecekti?
Çok benzerini yaşadım ama bana göre dert değil evet.Sevmiyor olabilir sevmek zorunda degil zaten. Eşim bi kac kere gidelim dedi. İşim vardi bende sen git istersen dedim. Birlikte gideriz dedi. (Calisiyorum ve eve is getirmistim gidecek zamanim gercekten de yoktu.) Sonra esim sen gitmek istemiyomusun diyince gorumcemin soguk davrandigini soyledim. Üzüldü birlikte gitmek istiyodu ben israrla ben bu aksam gelemem den git dedim ama gitmedi. Evine gittiğimde iki kelam laf etmeyen insana gitmek gelmiyor icimden. Bu kisi görümcem diye kotulemiyorum. Aramiz iyi olsun isterdim. Benim ona gosterdigim samimiyeti o da bana göstersin isterdim. Ama tabi cogu insana gore bu dert degil ve kotu olan benim
Burda kötü olan ben oldum ona şaşırıyorum işte. Aramiz iyi olsun sıkı fiki olalim isterdim ama karsidan boyle bi duvar gördüm. Esim de anladi durumu. Duvar oren kisi o. Sevmek zorunda degil. Mecburen görüşüyoruz madem tek sıkılan o değil.Benim gorumcemde asiri derecede mesafeli bir karakterdi..di diyorum cunku artik gorusmuyoruz..
Bir ortamda isek yokmusum gibi davranmaya bayilirdi.Bende aynisini ona yaptim.Herkes birbirinden hoslanmak,sevmek ve sohbet etmek zorunda degil sonucta.
Duygusal dusunmeyin..ayni tavirla karsilik verin olsun bitsin.
Ben eşime üzülüyorum. Benim arkadasim soguk davransa gorusmem olur biter. Ya da baska biri olsa zaten takmam. Ama arada esim üzülüyo. Ona mesafemi koydugumu gosterdim. Ama o israrla gorusmek ve benim adim atmami istiyor. Bunu soylemese de yaptirmaya calisiyor. Kardesi sonucta istedigi gibi gorussun ama ben gitmek istemeyince kötü olmak istemiyorum.Çok benzerini yaşadım ama bana göre dert değil evet.
Yani hayatımı o bana soğuk davrandi , o tlfnuyla uğraştı , o slm vermedi diyerek geciremem.
Gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?