Beni sonradan tanidi sonucta sevmiyor ya da konusmak istemiyor olabilir ama insanin annesiyle konusacak hicbi seyi mi olmaz. Ben misafirlikte vs surekli elinde telefon ugrasmayi saygisizlik olarak görüyorum o insan senin evine gelmiş sonuctaSizi ilgilendirmez ki annesiyle arasındaki iletişim.
Bence iletişim kırmaya çalışmayın siz görümcenizle, o istese ufak da olsa bi adım atardı.
Saygısızlık dediğiniz şey öyle ele telefon almakla olmuyor.Beni sonradan tanidi sonucta sevmiyor ya da konusmak istemiyor olabilir ama insanin annesiyle konusacak hicbi seyi mi olmaz. Ben misafirlikte vs surekli elinde telefon ugrasmayi saygisizlik olarak görüyorum o insan senin evine gelmiş sonucta
Sormadim. Sevmiyor olabilir ya da konusmak istemiyodur. Ha kirildim mi bu duruma evet. Yani iletisim kurmak iyi gecinmek isterdim. Esi gorumcem ben otururken ben yokmusum gibi esiyle sakalasir mesela.Bunu açıkça eşinizle paylaşın bence
Görümceye sordunuz mu bunun sebebini?
Sizi ilgilendirmez benim ugraslarim. Görgü kurallarini bilmiyorsaniz ogrenin de gelinSaygısızlık dediğiniz şey öyle ele telefon almakla olmuyor.
Siz bence başka uğraşlar edinin.
Ben sormanız öneririmSormadim. Sevmiyor olabilir ya da konusmak istemiyodur. Ha kirildim mi bu duruma evet. Yani iletisim kurmak iyi gecinmek isterdim. Esi gorumcem ben otururken ben yokmusum gibi esiyle sakalasir mesela.
Siz dert arıyorsunuz kendinize.Sizi ilgilendirmez benim ugraslarim. Görgü kurallarini bilmiyorsaniz ogrenin de gelin
Üzülüyorum bazen. Neden görümce diye kötü olsun ki. Esimin kardesi. Ama ondan bi caba gormeyince mesafe giriyor işte. Evibe gitmek istemiyorum cagirmak gelmiyor icimden. Olan esime oluyor kardeşinden yegenlerinden uzak kaliyor. Görümcemi kotulemek icin acmadim bu konuyu. Iletisimimiz farkli olsun isterdim sadecene güzel işte telefonuyla uğraşıp size sarmıyor mutlu olmalısınız bu durumdan
Polemik yaratan sizsiniz. Benim derdim benim konum. Her acilan konuya maydanoz olmak zorunda degilsiniz ayrica size dert gelmiyosa okuyun gecin. Laf olsun diye konusmayinSiz dert arıyorsunuz kendinize.
Polemik yaratmaya gelmişsiniz buraya da, kib’ledim.
Görgü kurallarını sizden öğrenecek tabiiki değilim.
Eş eşim ş im ben imWhatsapp dan what's up gorumce yaz sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?