elinde

canım fotolarını eklıyorum . bakarsın

Eklentiler

• $DÜZLEÞTÝRÝCÝ.jpg
    $DÜZLEÞTÝRÝCÝ.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 61
  • $DÜZLEÞTÝRÝCÝ 1.jpg
    $DÜZLEÞTÝRÝCÝ 1.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 50
  • $DÜZLEÞTÝRÝCÝ 2.jpg
    $DÜZLEÞTÝRÝCÝ 2.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 36
canım markası beko 1 kaç kes kullandım. Gayet guzel bır makına su dalgasını da cok guzel yapıyor. Sen ne kadar verebılırsın.

canım ucuz birsey arıyorum sen söyle uyarsa konuşalım..bunun dışında sayfana baktım birşeyler ekleyebilirim..sen de sayfalarıma bakabilirsin..takas yaparsan da sevinirm..şimdi baktıklarımı göndereceğim sana ama önce sen bak benim sayfalara...:8:

canım ucuz birsey arıyorum sen söyle uyarsa konuşalım..bunun dışında sayfana baktım birşeyler ekleyebilirim..sen de sayfalarıma bakabilirsin..takas yaparsan da sevinirm..şimdi baktıklarımı göndereceğim sana ama önce sen bak benim sayfalara...:8:

Bakayım canım ama aslında takas pek dusunmuyorum. hem bıraz para sıkıntım var oyuzden . düzleştiriciyi 20 demiştim. ama kargoyu da dusunursek 5 de benden olsun 15 tl ye vereyım sayfamdan da alıcakların var ıse tek kargo da gönderıyım hepsını ıstersen.

Bakayım canım ama aslında takas pek dusunmuyorum. hem bıraz para sıkıntım var oyuzden . düzleştiriciyi 20 demiştim. ama kargoyu da dusunursek 5 de benden olsun 15 tl ye vereyım sayfamdan da alıcakların var ıse tek kargo da gönderıyım hepsını ıstersen.

tamam canım sen bak uyarsa takas yapalım..uymazsa düzleştiriciyi alırım...ürünlerinden bulduklarımda ekliyorum b uraya... $bileklik%202tl[1].jpg $choppers%20kahverengi%20kemerli%20saat%205%20tl[1].jpg $IMG_1194[1].jpg Eki Görüntüle 1016039 $incili%20bileklik%204%20tl[1].jpg

bunlar duruyor mu ?beden fiyat ?

tamam canım sen bak uyarsa takas yapalım..uymazsa düzleştiriciyi alırım...ürünlerinden bulduklarımda ekliyorum b uraya...Eki Görüntüle 1016036 Eki Görüntüle 1016037 Eki Görüntüle 1016038 Eki Görüntüle 1016039 Eki Görüntüle 1016040

bunlar duruyor mu ?beden fiyat ?

1. bileklik 1 tl
2. coppers marka saat 3 tl olsun ama dun aksam fark ettım pılı bıtmıs.
3-ıncılı bıleklık oda 3 olsun.
4- ceket bolero 10 tl
5- sıyah beyaz puanlı elbıse satıldı. canım.

toplamda duzleştırıcıde ıcınde 32 yapıyor canım ama 30 olsun senın ıcın.

bolero benim için çok büyük..:(( canım..onun dışındakiler uygundur...kapıda ödeme var mı ?çünkü öbür türlü 5 lira havale 7 lira kargo ödemem gerekiyor...

canım ptt kargo hesabım yok. ben bazı arkadasların kredı kartlarına yolladım parayı ucretsız oluyor. oyle kredı kartı borcu öder gıbı yanı masraf alınmıyor dılersen öyle yapalım. kargoyu da ptt kargo ıle gönderırım. 6,50 tl olur dıye dusunuyorum. kargoyu verırken tekrar fıyat sorarım ptt ye.

canım ıstersen özelden kargo adresını ve numaranı yaz bende notumu alıyım. sabah kargoya vermıs olurum.

5 dak.bekleme durumumdan bvuradan yazıyorum canım..
: )teşekkür ederim denemenden dolayı ..bankayı :))umarım düşündüğümüz gibidir..:7:

canım ben iş bankası ve akbankta yaptım. yapıkredı de bu aksam denıycem. hem bı arkadasa da yatırıcam. öyle yanı telden haber verırım oluyor dıye.

canım ben iş bankası ve akbankta yaptım. yapıkredı de bu aksam denıycem. hem bı arkadasa da yatırıcam. öyle yanı telden haber verırım oluyor dıye.

tamam canım..bekliyor olacagım..ben de akbank a havale yapmıştım ve 5 lira ödedim...ama o kredi kartı değildi belki o yüzden ödemiş oldum...böylesi uygun benim için sadece kargo ödeyebilirim..bunun dısında masanın kutusuyla ilgili de yazdığım gibi ücret değişmiyorsa gönderirsin...
sevgier ve teşekkürler

tamam canım..bekliyor olacagım..ben de akbank a havale yapmıştım ve 5 lira ödedim...ama o kredi kartı değildi belki o yüzden ödemiş oldum...böylesi uygun benim için sadece kargo ödeyebilirim..bunun dısında masanın kutusuyla ilgili de yazdığım gibi ücret değişmiyorsa gönderirsin...
sevgier ve teşekkürler

rica ederım canım ne demek :) kutu olayını dedıgın gıbı yapıcam zaten sıkıntı yok haberlesırız.

Back