- 13 Ocak 2012
- 682
- 331
- 73
- Konu Sahibi modamodamoda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım fotolarını eklıyorum . bakarsın
canım şimdi gördüm..fiyat ve markası nedir
canım markası beko 1 kaç kes kullandım. Gayet guzel bır makına su dalgasını da cok guzel yapıyor. Sen ne kadar verebılırsın.
canım ucuz birsey arıyorum sen söyle uyarsa konuşalım..bunun dışında sayfana baktım birşeyler ekleyebilirim..sen de sayfalarıma bakabilirsin..takas yaparsan da sevinirm..şimdi baktıklarımı göndereceğim sana ama önce sen bak benim sayfalara...![]()
Bakayım canım ama aslında takas pek dusunmuyorum. hem bıraz para sıkıntım var oyuzden . düzleştiriciyi 20 demiştim. ama kargoyu da dusunursek 5 de benden olsun 15 tl ye vereyım sayfamdan da alıcakların var ıse tek kargo da gönderıyım hepsını ıstersen.
tamam canım sen bak uyarsa takas yapalım..uymazsa düzleştiriciyi alırım...ürünlerinden bulduklarımda ekliyorum b uraya...Eki Görüntüle 1016036 Eki Görüntüle 1016037 Eki Görüntüle 1016038 Eki Görüntüle 1016039 Eki Görüntüle 1016040
bunlar duruyor mu ?beden fiyat ?
bu arada bolero l - xl beden uyumlu
bolero benim için çok büyük..( canım..onun dışındakiler uygundur...kapıda ödeme var mı ?çünkü öbür türlü 5 lira havale 7 lira kargo ödemem gerekiyor...
satılık saç maşası olan var mı ?düzleştirici yada dalga yapımı her ikisine de ihtiyacım var...
resim eklerseiz sevinirim
canım adını soyadını yazmayı unutmussun kargo ıcın önemlı .
5 dak.bekleme durumumdan bvuradan yazıyorum canım..
: )teşekkür ederim denemenden dolayı ..bankayı :))umarım düşündüğümüz gibidir..![]()
canım ben iş bankası ve akbankta yaptım. yapıkredı de bu aksam denıycem. hem bı arkadasa da yatırıcam. öyle yanı telden haber verırım oluyor dıye.
tamam canım..bekliyor olacagım..ben de akbank a havale yapmıştım ve 5 lira ödedim...ama o kredi kartı değildi belki o yüzden ödemiş oldum...böylesi uygun benim için sadece kargo ödeyebilirim..bunun dısında masanın kutusuyla ilgili de yazdığım gibi ücret değişmiyorsa gönderirsin...
sevgier ve teşekkürler