elinde

modamodamoda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
893
21
68
satılık saç maşası olan var mı ?düzleştirici yada dalga yapımı her ikisine de ihtiyacım var...
resim eklerseiz sevinirim

$IMG_0621.jpg $IMG_0624.jpg $IMG_0625.jpg

philips marka, hem duzlestirici hem dalga yapıcı baslıgı var

sadece denemk için kullandım bir kez, gayet guzel calısıyor. ihtiyacım olmadıgı için staıyorum

fiyatı 45 tl

$103_0176.jpg

bende bu var, hem düzleştirici hem de tost yapıyor. 1 kez kullandım tostu denemek için. çok güzel yapıyor. yalnız ben brezilya fönü yaptırmıştım o yüzden hiç kullanmadım sonrasında. sinbo marka. düşünürsen iletişime geçebiliriz.. :34:

kredi kartına yatırdıgınızda havale ucreti olmuyor, kargo da 6,5 tl tutuyor, bu makine için pahalı degil ama tabi karar sizin

Tost mak. satildimi ? Fiyat nedir ??

10 tl fiyatı satılmadı :34: sadece bi defa denedim merak etitğimden çok da güzel yapıyor ama benim saçlarım çok yıpranmış oldugu için kullanmak istemedim bi daha :34: zaten sonrasında brezilya fönü yaptırdıgım için gerek olmamıştı

Son düzenleme:
bana hediye geldi mağaza fiyatını bilmiyorum.markası sinbo

Bende braunun var 150 tlye aldım 2 sene önce kullanamadım beceremedim kendim aynı gün iadeye götürdüm almadı,geçen kuaförüme götürdüm o da almadı başka seramik bilmem neyli makinaya geçmişler... sıfır gibi yani o yüzden 70 tl diyebilirim kaliteli bişey istiyorsan

meraba canım ;

benımde Beko marka düzleştirici ve su dalgası yapan düzleştiricim var. mağaza fiyatı 65 yada 75 tl idi tam hatırlayamıyorum.

kutusunda bır kaç kez kullandım. saçlarım kalçama kadar geldiği için tek başıma yapmakta zorlanıyorum o yüzden de kullanamıyorum. zaten saçlarımda dumduz gerek yok yanı merak edıp almıstım. istersen resımlerını cekıp yolllarım 20 tl dıye dusunuyrum. ptt kargo ile gönderirsemde 4,50 veya 6,50 tl de kargo ucretı cıkar.

Back