- 15 Nisan 2022
- 150
- 74
- 18
- 35
Skt 05.2024bende ikinci tedavimi olacam yüksek doz kullanıyorum elinizde duruyorsa almak isterim sk tarihini yazsanız bide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Skt 05.2024bende ikinci tedavimi olacam yüksek doz kullanıyorum elinizde duruyorsa almak isterim sk tarihini yazsanız bide
MrhBa ilaclar duruyor mu acabaMerhaba benim elimde de iki kutu gonal f 450pen ve iki adet gonapeptyl var. İstanbul anadolu yakası üsküdar
Evet duruyorMrhBa ilaclar duruyor mu acaba
Merhabalar 17 adet yazıldı bana da en azından 3 tane hala elinizde varsa gelip alabilirim birde ücretli mi düşünüyorsunuzArkadaşlar elim de üç kutu gonal f 450 var
Merhaba ihtiyacım var kargoyu karşılasam gönderim yaparmisinizMerhaba bende var gonal f 450 hiç kullanılmamış vermek istiyorum birine şubat 2024 skt si
Merhaba bana gonal f lazım kargoyu karsilasam gonderirmisinizMerhaba benim elimde de iki kutu gonal f 450pen ve iki adet gonapeptyl var. İstanbul anadolu yakası üsküdar
Merhaba kaç defa yazdım dönüş yapmadınız nana 3 kutu lzim lütfen yardımcı olurmusunuzMerhaba , gonal f 300 9 kutu var bende de, ovitrellede 7 kutu İstanbul avrupa yakasındayım dolapta muhafaza ettim buzla teslim edeceğim mesaj atabilirsiniz
Merhaba benim gonalf ihtiyacım var elinizde olac varmimerhaba benim bir kutu 450 var
Merhaba ilaç elinizdemi dönüş yaaprmjsinjzMerhaba bende var gonal f 450 hiç kullanılmamış vermek istiyorum birine şubat 2024 skt si
Merhaba acil bana gonal f lazım bana yollamak istermisiniz ben kargosunu karşılarımmerhaba benim bir kutu 450 var
Merhaba başka birine verdim malesefMerhaba acil bana gonal f lazım bana yollamak istermisiniz ben kargosunu karşılarım
Tsk ederimMerhaba başka birine verdim malesef
Merhaba herkes için süreç hayırlı olsun. Buradan yazmak istiyorum elinde fazladan kalan gonal f olan var mı ? Reçetemin karşılamadığı 200 lük kadar ihtiyacım var . İzmir ili Balçova Bornova urla zeytinalanı o bölgeler için alabilirim.Elinde gonal f olan varmı ?
Üstanbulda olsayıdnız elimde açılmış olan vardı verirdim sizeMerhaba herkes için süreç hayırlı olsun. Buradan yazmak istiyorum elinde fazladan kalan gonal f olan var mı ? Reçetemin karşılamadığı 200 lük kadar ihtiyacım var . İzmir ili Balçova Bornova urla zeytinalanı o bölgeler için alabilirim.
Bursa elimde yeni açılmış içinde 150 ml kaldıMerhaba herkes için süreç hayırlı olsun. Buradan yazmak istiyorum elinde fazladan kalan gonal f olan var mı ? Reçetemin karşılamadığı 200 lük kadar ihtiyacım var . İzmir ili Balçova Bornova urla zeytinalanı o bölgeler için alabilirim.