Size ne kadar lazım ben bir kutu daha bulsam yeterli olur bana normalden daha yüksek doz kullandırıyorlar banaBen pendikteym sizin icinde uygunsa alablirmiym
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bana 2 kutu 450 yeticekSize ne kadar lazım ben bir kutu daha bulsam yeterli olur bana normalden daha yüksek doz kullandırıyorlar bana
3 kutu var demişti hanım efendı siz alın o zaman bende sizden alırım ben kartal şehir hastanesinde tüp bebek tedavısı görüyorum pendikten geçiyorumBana 2 kutu 450 yeticek
Sana ne zamana lazim ben calisiyorum bu hafta sonu ya da brsonrkai haftasonu alabilirim en erken subatin ilk haftasi baslicam tedaviye3 kutu var demişti hanım efendı siz alın o zaman bende sizden alırım ben kartal şehir hastanesinde tüp bebek tedavısı görüyorum pendikten geçiyorum
Bende regl olmak üzereyim bir kaç güne olunca 2.günü başlanıyor o zaman hanım efendı dönüş yapsın bu haftasonu alayım ben 2 kutusunu size veririmSana ne zamana lazim ben calisiyorum bu hafta sonu ya da brsonrkai haftasonu alabilirim en erken subatin ilk haftasi baslicam tedaviye
Valla cok makbule gecer ikinizede dua ederim hepBende regl olmak üzereyim bir kaç güne olunca 2.günü başlanıyor o zaman hanım efendı dönüş yapsın bu haftasonu alayım ben 2 kutusunu size veririmoy
- 15 Nisan 2022
- 150
- 74
- 18
- 35
Üsküdarın neresındesınız acaba ben alırım orada ablam oturuyor ücretli ücretsiz bu ilaçlar hem bulunmuyor hem çok pahalı inanın ki bi vurmaya 300 lük kullanıyorum geçen ay 900 lük 4 kutu aldım ve tedavım ıptallle sonuclandıMerhaba benim elimde de iki kutu gonal f 450pen ve iki adet gonapeptyl var. İstanbul anadolu yakası üsküdar
Tamam canım dönüş sağlasın adres numara burdan yazarım sana alıncaValla cok makbule gecer ikinizede dua ederim hep
Tamam canim valla zor isler benmde 4.tedavim olacakTamam canım dönüş sağlasın adres numara burdan yazarım sana alınca
Bende
bende de pocs var aşilama daha önce gördüğüm tüp bebek tedavıleri bir sonuç alamadım hep hüsran oldu bundada vardır bı hayır dıyorum ne dıyeyım bir şeyi çok isteyınce olmuyor ya hep benımkısıde o işTamam canim valla zor isler benmde 4.tedavim olacak
Aynen oyle herseyin br vakti br nasibi var rabbim bizler icin kolaylastirsinBende
bende de pocs var aşilama daha önce gördüğüm tüp bebek tedavıleri bir sonuç alamadım hep hüsran oldu bundada vardır bı hayır dıyorum ne dıyeyım bir şeyi çok isteyınce olmuyor ya hep benımkısıde o iş
AmiiinnnnAynen oyle herseyin br vakti br nasibi var rabbim bizler icin kolaylastirsin
Arkadaşlar elim de üç kutu gonal f 450 var
halen duruyor mu acabaMerhaba hangi sehir acaba
bende ikinci tedavimi olacam yüksek doz kullanıyorum elinizde duruyorsa almak isterim sk tarihini yazsanız bideMerhaba benim elimde de iki kutu gonal f 450pen ve iki adet gonapeptyl var. İstanbul anadolu yakası üsküdar
Lazımsa bende varKızlar elinde Gonal f olan var mı ?
Merhaba,bende varhalen duruyor mu acaba
Eklentiler
merhaba kaç paket var nerde oturuyorsunuzMerhaba,bende var
Merhaba,bende var
son kullanma tarihlerini öğrene bilirmiyim bide fiyat soracam bideMerhaba,bende var
- 13 Ocak 2024
- 29
- 8
- 1