• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elinde Gonal f olan ??

3 kutu var demişti hanım efendı siz alın o zaman bende sizden alırım ben kartal şehir hastanesinde tüp bebek tedavısı görüyorum pendikten geçiyorum
Sana ne zamana lazim ben calisiyorum bu hafta sonu ya da brsonrkai haftasonu alabilirim en erken subatin ilk haftasi baslicam tedaviye

Sana ne zamana lazim ben calisiyorum bu hafta sonu ya da brsonrkai haftasonu alabilirim en erken subatin ilk haftasi baslicam tedaviye
Bende regl olmak üzereyim bir kaç güne olunca 2.günü başlanıyor o zaman hanım efendı dönüş yapsın bu haftasonu alayım ben 2 kutusunu size veririm

Merhaba benim elimde de iki kutu gonal f 450pen ve iki adet gonapeptyl var. İstanbul anadolu yakası üsküdar

Merhaba benim elimde de iki kutu gonal f 450pen ve iki adet gonapeptyl var. İstanbul anadolu yakası üsküdar
Üsküdarın neresındesınız acaba ben alırım orada ablam oturuyor ücretli ücretsiz bu ilaçlar hem bulunmuyor hem çok pahalı inanın ki bi vurmaya 300 lük kullanıyorum geçen ay 900 lük 4 kutu aldım ve tedavım ıptallle sonuclandı

Bende
Tamam canim valla zor isler benmde 4.tedavim olacak
bende de pocs var aşilama daha önce gördüğüm tüp bebek tedavıleri bir sonuç alamadım hep hüsran oldu bundada vardır bı hayır dıyorum ne dıyeyım bir şeyi çok isteyınce olmuyor ya hep benımkısıde o iş

Bende

bende de pocs var aşilama daha önce gördüğüm tüp bebek tedavıleri bir sonuç alamadım hep hüsran oldu bundada vardır bı hayır dıyorum ne dıyeyım bir şeyi çok isteyınce olmuyor ya hep benımkısıde o iş
Aynen oyle herseyin br vakti br nasibi var rabbim bizler icin kolaylastirsin

Eklentiler

• IMG-20240112-WA0019.jpg
    IMG-20240112-WA0019.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba , gonal f 300 9 kutu var bende de, ovitrellede 7 kutu İstanbul avrupa yakasındayım dolapta muhafaza ettim buzla teslim edeceğim mesaj atabilirsiniz

Back