- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
Evet evet haklısınız özel hastane de yapılan alerji testini kabul etmeyip devlette sadece deri testi yapıldı yok çıkınca yok oldu ve bebeğim alerjiden kaynaklı 5 kez akciğer enfeksiyonu geçirdi ve biz hep özel ve devlet hastanelerinde 5 gün olmak koşuluyla 25 gün geçirdik sebebi alerjik astım peki bu zamanda ne oldu biliyor musun bebeğim yoğurt süt peynir gibi alerjik maddelerle karşılaşınca kandaki satürasyonu hep düştü günlerce acilden çıkmadık ama devlet hastaneleri alerji testini kandan değil deriden yapıp kabul etmedi özlde yaptırdığımızı gösterdiğimizde yine hayır kararıyla karşılaştık benim çocuğum bilmeyen birinin yoğurt yedirmesi üzerine nefes alamadı yoğun bakımlık oldu herkes kendisine göre olan bilgisiyle birşeyler diyor kendinize göre haklı olabilirsiniz ama lütfen karşıdaki içinde anlayış mamamın ticaretini yapacak kafada hiç olmadım ben eczanelerde o mama diye inlerken dolap gibi uygulamalarda bedava aldığını kabule dip para karşılığı satan insanlar görüp insanloğımdan tiksindim çünkü ben sırf bi kutu mama için saatlerce gezdim o da para ile almak için yani param ile rezil oldum
Bebeğinize geçmiş olsun. Dilerim rabbim tırnağına taş değdirmesin, kirpiği dahi düşmesin.
Bunca şeye rağmen neden mama verilmiyor diye bir düşünün derim.
K Kazen 'in çağrısı üzerine ben konuyu yorumlamayı bırakıyorum. Tekrar yavrunuza geçmiş olsun.