Elinde fazla aptamil pregomin as mama olanlar

senem0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
54
-2
33
Bebeğimin dermatiti var mukuslu kakası ve kabızlığı var konakları var ama ısrarla doktorlar alerji olmadığını düşünerek rapor çıkarmıyorlar kortizonlu krem kullanıyoruz şuan dermatitleri için tekrar başlamasından korkuyorum o yüzden diyet yapacağım süt ve yumurta gibi alerjik besinleri kesmek istiyorum bu süreçte mamaya ihtiyacım olacak daha önce neocate almıştık kendimiz ama oda bebeğime dokundu elinde fazla pregomin as olan varsa lütfen bana gönderirse çok sevinirim 🙏

Bebeğimin dermatiti var mukuslu kakası ve kabızlığı var konakları var ama ısrarla doktorlar alerji olmadığını düşünerek rapor çıkarmıyorlar kortizonlu krem kullanıyoruz şuan dermatitleri için tekrar başlamasından korkuyorum o yüzden diyet yapacağım süt ve yumurta gibi alerjik besinleri kesmek istiyorum bu süreçte mamaya ihtiyacım olacak daha önce neocate almıştık kendimiz ama oda bebeğime dokundu elinde fazla pregomin as olan varsa lütfen bana gönderirse çok sevinirim 🙏
Elimde mevcut 10 adet açılmamış

Hanımefendi iyi misiniz? Alerjisi olmayan bebeğe alerjik mama kullanmak demek ne demek?
Aylarca alerji için diyet yaptım, katı diyetten tutun, normaline kadar. Tüm süreci doktor eşliğinde ilerledik. Yine de doktorum alerji maması vermedi ÇÜNKÜ HER BEBEK İÇİN İYİ DEĞİL!

Yakınız ertesi gün hemen gelir ama inanın bende ücretli aldım onun için çocuğumun diğer ihtiyaçlarını gidermek istiyorum

Sizin yaptığınız da ayrı bir suç! Alerjik mamalar ücretsizdir, devlet güvencesi kapsamındadır. Parayla alıyorsanız neden elinizde 10 adet kalacak kadar alıyorsunuz? Hiç inandırıcı değil. Yaptığınız resmen ticaret.

Konuyu komple şikayet ediyorum.

Hanımefendi iyi misiniz? Alerjisi olmayan bebeğe alerjik mama kullanmak demek ne demek?
Aylarca alerji için diyet yaptım, katı diyetten tutun, normaline kadar. Tüm süreci doktor eşliğinde ilerledik. Yine de doktorum alerji maması vermedi ÇÜNKÜ HER BEBEK İÇİN İYİ DEĞİL!

Sizin yaptığınız da ayrı bir suç! Alerjik mamalar ücretsizdir, devlet güvencesi kapsamındadır. Parayla alıyorsanız neden elinizde 10 adet kalacak kadar alıyorsunuz? Hiç inandırıcı değil. Yaptığınız resmen ticaret.

Konuyu komple şikayet ediyorum.
Edebilirisiniz tabiki hatta gelip araştırma dahi yapabilirler bebeğimin alerji testleri negatif geldi ama bütün belirtileri yaşadık konuşmayı başlatan anne gibi bizde bi kutu da 4 tane olmak koşuyla 1 ayda 12 adet kullandık mecburiyetten bebeğim artık alerji olmuyordu hep toplu aldık en sonunda mamayı kestik elimizde mama kaldı madem öyle şikayet edin devlet bu anneye de bana da ücretsiz versin keyfinden almadım ben o mamaları para veripte anladınız mı maşallah herkesin her konu da bi hükmü var bi bilgisi var

Siz doktorun onayı olmadan nasıl kendi kafanıza göre alerji maması kullanmaya başlıyorsunuz , Kendi kendinize yumurtayı , sütü kesiyorsunuz ?

Edebilirisiniz tabiki hatta gelip araştırma dahi yapabilirler bebeğimin alerji testleri negatif geldi ama bütün belirtileri yaşadık konuşmayı başlatan anne gibi bizde bi kutu da 4 tane olmak koşuyla 1 ayda 12 adet kullandık mecburiyetten bebeğim artık alerji olmuyordu hep toplu aldık en sonunda mamayı kestik elimizde mama kaldı madem öyle şikayet edin devlet bu anneye de bana da ücretsiz versin keyfinden almadım ben o mamaları para veripte anladınız mı maşallah herkesin her konu da bi hükmü var bi bilgisi var

Çünkü bebeğinizin sadece intoleransı varmış hanımefendi. Alerji öyle 12 kutu mamayla geçmiyor emin olun. Doktor vermiyorsa bebeğiniz alerjik değildir. Şükredip biraz daha dikkatli beslenmek yerine çoğu piyasadan toplatılan mamaları yavrunuza vermişsiniz ya, bravo.

Devletin aklı sizden ala, doktoru da vermiyorsa ortada bir gerçek vardır bunu düşünün!

Evet bu konuda bilgim var çünkü damdan düştüm. O mamaları parayla alanının da satanın da millet üstünde ne kadar hakkı var siz de bunu bir araştırın.

Öncellikle geçmiş olsun bebeginize. Doktor ısrarla alerji değil diyor ama siz doktor gibi teşhis koyup mama derdine düşmeyin lütfen. Çocuğunuz için iyi olmayblr o mamalar. Siz eliminasyon diyeti yapacaksınız sadece ve günü gününe not tutacaksnz yediklerinizi. YouTube Dr. Osman Gönülal açın izleyin bu konuda ayrıntılı videoları var.

Siz doktorun onayı olmadan nasıl kendi kafanıza göre alerji maması kullanmaya başlıyorsunuz , Kendi kendinize yumurtayı , sütü kesiyorsunuz ?

Daha geçen gün oğlumun doktoru bir hastasının annesinin kafasına göre yaptığı diyetten kemik erimesi yaşadığını ve durumunun ne kadar ağır olduğuna dair paylaşım yaptı.

Yahu ben diyeti yaparken dahi diyetisyen görüşüyle hareket ettim. Anlamıyorum insanları nasıl kafasına göre hareket ediyorlar. Hem kendilerine hem bebeğe işkence.

Öncellikle geçmiş olsun bebeginize. Doktor ısrarla alerji değil diyor ama siz doktor gibi teşhis koyup mama derdine düşmeyin lütfen. Çocuğunuz için iyi olmayblr o mamalar. Siz eliminasyon diyeti yapacaksınız sadece ve günü gününe not tutacaksnz yediklerinizi. YouTube Dr. Osman Gönülal açın izleyin bu konuda ayrıntılı videoları var.
Osman bey yalnızca çocuk doktoru. Alerji için kesinlikle bir immünoloji ve alerji doktoru kontrolünde olmalı. Asla yeterli olmayacaktır.

Daha geçen gün oğlumun doktoru bir hastasının annesinin kafasına göre yaptığı diyetten kemik erimesi yaşadığını ve durumunun ne kadar ağır olduğuna dair paylaşım yaptı.

Yahu ben diyeti yaparken dahi diyetisyen görüşüyle hareket ettim. Anlamıyorum insanları nasıl kafasına göre hareket ediyorlar. Hem kendilerine hem bebeğe işkence.
Şok içinde okudum zaten , kafasına göre diyet , kafasına göre alerjik mama ..

Kılık kıyafet, puset, beşik satılır da mama ne bileyim. Dün bir anne bebeği için mama istiyordu maalesef çok suistimal ediliyor diye konuyu kapadık. Konuyu okurken bir taraftan çok üzüldüm bir taraftan bu durumda biri buraya nasıl konu açtı diye düşünmedim değil. Her ne ise bu tür insan sağlığını direk etkileyen ürünlerin satışı yasaktır. Kanunen değil, site kuralları gereği ki sn tatlicincap tatlicincap hanımefendi zaten bu mamanın devlet güvencesinde olduğunu yazmış. Devlet verir, vermez, yetmez bunu bilemem ama konu hassas bu sebeple birinizi kırmadan hepinizi konuyu kapamaya çağırıyorum.

Alerjik ürünleri sırayla kesmek kimseye işkence olmaz. Yumurtayı bir süre keser devam ediyordur tekrar yemeye başlar, sütü keser baktı düzeliyor süt tüketmez.
Lütfen abartmayın.

cocugun bıseyını olmadıgını ıdda eden doktor okumus kendını gelıstırmıs .. dıplomalı tecrubelı ama sen daha ıyı bılırsın . ınternetten sımdı 2 satır okudun mukuslu kaka hah .. hemen belırtı teshıs ne gerek var. cocugun neyı oldugunu bılmeden sacma sapan dıyettı mamaydı kullanmayın gelecekte başın oyle bı agrır kı donusu olmaz!!!!!

Şok içinde okudum zaten , kafasına göre diyet , kafasına göre alerjik mama ..

Artık alerjiyi, diyeti ne sanıyorlarsa. Yemin ediyorum çileden çıkıyorum bu tarz mesajları okuyunca. Yazık günah yavrulara.

Link de bırakayım.

Osman bey yalnızca çocuk doktoru. Alerji için kesinlikle bir immünoloji ve alerji doktoru kontrolünde olmalı. Asla yeterli olmayacaktır.
Zaten hanımefendiye doktorlar değil demiş ve kendisi emin olmak istiyor. Orda anlatıyor Dr. Osman Gönülal ne olup olmadığıni yoksa ben de biliyorum canım çocuk doktoru olduğunu. Oğlumun doktoru kendisi.

Çünkü bebeğinizin sadece intoleransı varmış hanımefendi. Alerji öyle 12 kutu mamayla geçmiyor emin olun. Doktor vermiyorsa bebeğiniz alerjik değildir. Şükredip biraz daha dikkatli beslenmek yerine çoğu piyasadan toplatılan mamaları yavrunuza vermişsiniz ya, bravo.

Devletin aklı sizden ala, doktoru da vermiyorsa ortada bir gerçek vardır bunu düşünün!

Evet bu konuda bilgim var çünkü damdan düştüm. O mamaları parayla alanının da satanın da millet üstünde ne kadar hakkı var siz de bunu bir araştırın.
Evet evet haklısınız özel hastane de yapılan alerji testini kabul etmeyip devlette sadece deri testi yapıldı yok çıkınca yok oldu ve bebeğim alerjiden kaynaklı 5 kez akciğer enfeksiyonu geçirdi ve biz hep özel ve devlet hastanelerinde 5 gün olmak koşuluyla 25 gün geçirdik sebebi alerjik astım peki bu zamanda ne oldu biliyor musun bebeğim yoğurt süt peynir gibi alerjik maddelerle karşılaşınca kandaki satürasyonu hep düştü günlerce acilden çıkmadık ama devlet hastaneleri alerji testini kandan değil deriden yapıp kabul etmedi özlde yaptırdığımızı gösterdiğimizde yine hayır kararıyla karşılaştık benim çocuğum bilmeyen birinin yoğurt yedirmesi üzerine nefes alamadı yoğun bakımlık oldu herkes kendisine göre olan bilgisiyle birşeyler diyor kendinize göre haklı olabilirsiniz ama lütfen karşıdaki içinde anlayış mamamın ticaretini yapacak kafada hiç olmadım ben eczanelerde o mama diye inlerken dolap gibi uygulamalarda bedava aldığını kabule dip para karşılığı satan insanlar görüp insanloğımdan tiksindim çünkü ben sırf bi kutu mama için saatlerce gezdim o da para ile almak için yani param ile rezil oldum

X