Bebek İkinci El elinde carter yada h&m ve zara erkek bebek kıyafetleri varmı kullanılmış yada sıfır

Bebek kıyafetlerinin bedenleri konusunda çok bilgisizim. Yeni doğan kıyafetleri var 0-3 ay kıyafetler var. Bunlar yeni doğan ölçülerinde mi yoksa biraz daha mı büyük oluyor. Çok soruyorum kusura bakmayın

Bebek kıyafetlerinin bedenleri konusunda çok bilgisizim. Yeni doğan kıyafetleri var 0-3 ay kıyafetler var. Bunlar yeni doğan ölçülerinde mi yoksa biraz daha mı büyük oluyor. Çok soruyorum kusura bakmayın

Canım bu bodyler satıldı ama şöyle söyleyeyim genellikle bedenler 0 ay, 0-3, 3-6 ... Diye gidiyor
Biz 0 ay bodyleri 2 ay giydik, şuan 4 aylığız 0-3 aylıklardan hala giydikleri var

Canım bu bodyler satıldı ama şöyle söyleyeyim genellikle bedenler 0 ay, 0-3, 3-6 ... Diye gidiyor
Biz 0 ay bodyleri 2 ay giydik, şuan 4 aylığız 0-3 aylıklardan hala giydikleri var
Teşekkür ederim. kaçırdığıma üzüldüm. Sırf şu ben konusundaki tereddütümden almadım hemen

erkek yeni dogan yada 0-3 ay yazlık h&m zara ve carter 2.el yada sfır ürünleri olan resimlerini ve fiyatlarını paylaşabilirlermi.
lcw da olabilir ama lütfen yazlık ve bebek iiçin olsun alıcıyım

merhaba halen carters ürünleri arıyorsanız

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…