Bebek İkinci El elinde carter yada h&m ve zara erkek bebek kıyafetleri varmı kullanılmış yada sıfır

Tatlım bende Carters 0-2 ay uzun kollu body'ler var
4 tane beyaz
4 tane de lacivert-bej-yeşil ve kahverengi
Toplamda 8 adet body var
Kullandık ama sıfır gibi duruyor

Eki Görüntüle 967436

Eki Görüntüle 967438

4'lü 20
8'ini de alırsan 35 tl

Bebek kıyafetlerinin bedenleri konusunda çok bilgisizim. Yeni doğan kıyafetleri var 0-3 ay kıyafetler var. Bunlar yeni doğan ölçülerinde mi yoksa biraz daha mı büyük oluyor. Çok soruyorum kusura bakmayın

Bebek kıyafetlerinin bedenleri konusunda çok bilgisizim. Yeni doğan kıyafetleri var 0-3 ay kıyafetler var. Bunlar yeni doğan ölçülerinde mi yoksa biraz daha mı büyük oluyor. Çok soruyorum kusura bakmayın

Canım bu bodyler satıldı ama şöyle söyleyeyim genellikle bedenler 0 ay, 0-3, 3-6 ... Diye gidiyor
Biz 0 ay bodyleri 2 ay giydik, şuan 4 aylığız 0-3 aylıklardan hala giydikleri var

Canım bu bodyler satıldı ama şöyle söyleyeyim genellikle bedenler 0 ay, 0-3, 3-6 ... Diye gidiyor
Biz 0 ay bodyleri 2 ay giydik, şuan 4 aylığız 0-3 aylıklardan hala giydikleri var
Teşekkür ederim. kaçırdığıma üzüldüm. Sırf şu ben konusundaki tereddütümden almadım hemen :(

erkek yeni dogan yada 0-3 ay yazlık h&m zara ve carter 2.el yada sfır ürünleri olan resimlerini ve fiyatlarını paylaşabilirlermi.
lcw da olabilir ama lütfen yazlık ve bebek iiçin olsun alıcıyım

merhaba halen carters ürünleri arıyorsanız

Son düzenleyen: Moderatör:
Back