• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elimi kolumu bağladım oturuyorum..

cococo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
103
1
46
Çanakkale
kızlar bugün tam 6 gün oldu o kadar huzursuz ve mutsuzum ki ... ne çekiyorsam dilimden çekiyorum, çenemden fevriliğimden çekiyorum.. benim kadar yanlış anlama kapasitesi yüksek bir kul daha var mıdır bilmem... erkek arkadaşımıı ailemle tanıştırdım ve o da benim ailemle tanıştı. sanırım aileler birbirini sevdi.. ocakta isteme ve söz olacak nasipse.. ama ben 6 gün kadar önce onu o kadar kırdım ki.. söylediğim cümlelerle gururunu o kadar kırdım ki.. bir de öften püften bir sebeple.. sinirlendim ve tartışmak istedim, genelde o benden kat be kat sinirlidir, onun da alttan alacağı tuttu, daha da sinrlendim. ve o sinirle cümlelerimin nereye varacağımı bilerek ve isteyerek ona bir dünya şey söyledim.. kızlar kesinlike argo, küfür ya da saygısızlık içeren cümleler değil..bana nasıl bu kadar vicdansız olabildin dedi.ve bu cümle benim içime oturdu. şu an bana o kadar kırgın ki.. kızgın olsa karsılığında o da söylense bu kadar içime dert olmayacak ama sadece susuyor. bugün tam 6 gün oldu. hem çalışıyor hem üniversite son sınıfta okuyor ve vize haftasıydı, sınav sonuçlarından biri açıklanmıs ve arayıp onu haber verdi. ama sesi o kadar kırgın ki. böyle olması çok dokunuyor bana... bunu ilk defa yapmıyorsun bana, daha önce de yaptın ve biliyorum bu son da olmayacak dedi. kimin kimi daha çok sevdiğine nasıl karar veriyorsun diye sordu bana.. ben genel de benim onu daha çok sevdiğimi iddia ederdim şakayla karışık. şikayet etmiyorum sadece söylüyorum çünkü böylesin dedi. onu dinlemediğimi düşünüyor, bencil olduğumu,düşüncelerini önemsemediğimi, onu anladığım zamanlarda bile yanlış anladığımı söyledi.. bırak dağınık kalsın diyor daha önce de yaptın, zamanla geçti yine geçecektir, sensiz yapamam, ama geçmesini bekle diyor.. kızlar 6 gün oldu, ne kadar daha dağınık bırakabilirim ki, onu ne kadar sevdiğimi biliyor ama resmen soğuk bi duvar su an.. sen üzme yeter, ben kendim mutlu olurum diyor.. yani lafını da esirgemiyor.. birşeyler yapmalı mıyım.. yoksa hiç üstüne gitmemeli miyim.. bir şeyler söylemeli miyim yoksa kabahatimle kırıp dizimi oturmalı mıyım... doğru olan ne, yapmam gereken ne, doğru cümleler neler.. kafam çok karışık... en son salı günü beraberdik, ve yüzüme sadece sukonusmadığı zamanlarda bakıyor, konusurken yüzüme bakmadan konuzuyor. çok rahatsız ve kötü hissediyorum. aramızda resmen bi duvar oldu..
soğuma yok anladığım kadarıyla sadece üzerinden atamadığını söylüyor.. dağınık bıraktım bekliyorum, tam 6 gün oldu değişen birşey yok..
sanırım o an o da üzülsün canı acısın istedim, ama kendi canımı daha çok acıttım.. ? ne affettirir beni..

bende duygularımı yüksek dozda yaşarım kızdım mı birine o an gözümde o kadar karalarım ki çekerim kendimi ama tek artım dilimi tutarım
sadece uzaklaşırım
zaten karşı taraf hatalıysa bu fazlasıyla ceza oluyo ona
senin erkek arkadaşında benim gibi
bu yüzden onun tarafından bakarak yorum yapabilirim senin için
bi kere çokk üstüne gitme ama umursamıyor gibi de çok normal yada rahat davranma
hatanın farkında olduğunu belirt pişmanlığını samimi bulursa sana inanır ve normale dönmeye başlar
ama zaman ver biraz kendi içinde yaşasın kendi kendini yatıştırsın sonra normale döner zaten endişe etme

Olayın üzerinden yeterince zaman geçmiş bence. Yani o tartışmadan 1 2 saat sonra olsa kesinlikle konuşma üstüne gitme derdimde. Şimdi öyle değil. Düşünmüştür yatışmıştır bişeyler. Aynen burda anlattıklarını onada söyle yüzüne söyle. Gözlerine bakarak konuş. Daha fazla uzatmaz diye düşünüyorum böyle olunca.

bende duygularımı yüksek dozda yaşarım kızdım mı birine o an gözümde o kadar karalarım ki çekerim kendimi ama tek artım dilimi tutarım
sadece uzaklaşırım
zaten karşı taraf hatalıysa bu fazlasıyla ceza oluyo ona
senin erkek arkadaşında benim gibi
bu yüzden onun tarafından bakarak yorum yapabilirim senin için
bi kere çokk üstüne gitme ama umursamıyor gibi de çok normal yada rahat davranma
hatanın farkında olduğunu belirt pişmanlığını samimi bulursa sana inanır ve normale dönmeye başlar
ama zaman ver biraz kendi içinde yaşasın kendi kendini yatıştırsın sonra normale döner zaten endişe etme

sanki erkek arkadaşımı anlattınız. evet o da aynı sizin gibi, kendisini çekiyor kapatıyor. kapalı bi kutu, ne tarafından tutup aralayacağımı kestiremiyorum bile.. birşey yokmuş gibi davranmaya çalışsam yapmacık oluyorum çünkü biliyorum ki birşey var.. sorunun üzerine eğilsem, yarayı deşiyor gibi oluyorum unutacağı varsa bile yeniden hatırlıyor... teşekkür ederim yorumunuz için, gözünün içine bakıyorum normale dönmesi için. haklı olsam gam yemiycem zaten, ama haksız olduğumu bilmek, vicdanımı sızlatıyor ve onun kendini kapaması kırgın hali.. inşallah dediğiniz gibi olur.

Olayın üzerinden yeterince zaman geçmiş bence. Yani o tartışmadan 1 2 saat sonra olsa kesinlikle konuşma üstüne gitme derdimde. Şimdi öyle değil. Düşünmüştür yatışmıştır bişeyler. Aynen burda anlattıklarını onada söyle yüzüne söyle. Gözlerine bakarak konuş. Daha fazla uzatmaz diye düşünüyorum böyle olunca.

canım zaten beni de üzen durum tam olarak bu, o hiç sinirlenmedi ki, sinirlendiyse de kırgınlı öne geçti bilemiyorum.. o kadar tepkisiz kaldı ki.. bana bişiler anlatırken yüzünü şekilden şekile sokan çocuk 6 gündür tepkisiz mimiksiz, konusuyor ama sanki duvara konusuyor. duvar benim bu arada... çünkü bencil ve vicdansız olduğuma değerimin farkında olmadığıma emin... zaten gözünün içine bakıyorum, en melek halimle.. ama konusurken yüzüme bakmadan konusuyor, beni de öyle dinliyor önüne bakarak .. ikimizde suskunken de yüzüme bakıyor devamlı artık içinden neler geçiyor bilemiyorum.. zaten haksızım mahçubum ... üzerinden atana kadar canımı da alacak heralde..

şimdi belkide senin agresifliğin karşısında, ben bir ömür nasıl anlaşıcam mutlu olucam gibi tedirginlikler yaşadığı için üzgünlüğü kırgınlığı onu sessiz düşünceli kalmaya sevkediyordur belkide...

hayatım erkekler kesinlikle dır dır sevmez
oldu ki böyle bi hata yaptın, zaten hatanı görmekle ve kabul etmekle ne kadar sağduyulu bi insan olduğun belli.
konuşarak değilde, hareketlerinle, sıcaklığınla, sevgini göstererek yap affettirme işini
hiçbi söylemeden sıkıca sımsıcak sarıl mesela
bundan bile çok hoşlanır emin ol
erkekler sorunları konuşmayıda sevmez
dediğim gibi hareketlerinin içtenliğiyle yaklaş, öyle affettirmeye çalış ama samimi ol böyle yaparken

birde arkadaşım asla ilişkinden ben seni daha çok seviyorum sen beni daha az seviyorsun falan böyle birşeyin sohbetini geçirme
bu ilişkinizi yıpratır ancak, bu kıyaslama çok yanlış....

şimdi belkide senin agresifliğin karşısında, ben bir ömür nasıl anlaşıcam mutlu olucam gibi tedirginlikler yaşadığı için üzgünlüğü kırgınlığı onu sessiz düşünceli kalmaya sevkediyordur belkide...

hayatım erkekler kesinlikle dır dır sevmez
oldu ki böyle bi hata yaptın, zaten hatanı görmekle ve kabul etmekle ne kadar sağduyulu bi insan olduğun belli.
konuşarak değilde, hareketlerinle, sıcaklığınla, sevgini göstererek yap affettirme işini
hiçbi söylemeden sıkıca sımsıcak sarıl mesela
bundan bile çok hoşlanır emin ol
erkekler sorunları konuşmayıda sevmez
dediğim gibi hareketlerinin içtenliğiyle yaklaş, öyle affettirmeye çalış ama samimi ol böyle yaparken

birde arkadaşım asla ilişkinden ben seni daha çok seviyorum sen beni daha az seviyorsun falan böyle birşeyin sohbetini geçirme
bu ilişkinizi yıpratır ancak, bu kıyaslama çok yanlış....

ben de o yüzden üzülüyorum zaten, onu böyle bir düşünceye sevketmiş olmaktan.. hem de bu kadar ipe sapa gelmez bir konudan ...
sarılmak içimden çok geliyor ama o kadar duvar gibi ki, geri çekilir mi diye korkuyorum ister istemez.. şu konuda çok haklısın ki evet kesinlikle sorunları konusmayı sevmiyor. o zamanı bırakmayı tercih ediyor, bense konusup halledelim istiyorum. hata yapıyorum demek ki.. son söylediğini de kesinlikle ciddiye alıcam canım,farketmeden yaptığım yanlışlardan biri demek ki, sevgi yarıştırmak. ne büyük hata çok haklısın!. teşekkür ederim

Back