• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimi kestim

ardacinar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1.805
1.943
333
Bu akşam karpuz keserken kaydirdim bas parmagimla bilegimin arasına bıçak resmen oturdu babam batikonla temizledi yara bandı yapıştırdı ama bi saat sonra yine kanadı tekrar açtık batikonlayip kapattık dikis atılması lazım ama şu en hastaneye gidemem iki cocugum var ve babam yeni ameliyat oldu evde ona bakıyorum şu an kan durdu hafif sizliyo ama dikis atılmadan da iyilesir mi acaba yoksa sabah acile bi gitsem mi yinede

Dikis atilmadanda ceker tabiki ama hiraz gec gecer . Kan durdu ise bisey olmaz canim.cok.gecmis olsun

Bugun sar ama yarin acik.kalsin kendi iglesir

Yani okadar kotu durumdasin ve burdasin arkadasim yokmu kolu komusu cagir dursun sen gelene kadar evin basinda git bi baktir

Gecmis olsun

Çok teşekkür ederim çok kötü değil sadece dikis atılmadan da iyilesir mi onu merak ettim maalesef ben şehir dışından geldim babama bakmak için komşuları tanımıyorum Annemde kizkardesimin düğünü var onun için alışverişte yarın gece dönecekler o yüzden yoksa 1 sn durmam giderdim belkide düşündüğüm kadar kötü değildir ben panik yaptım babam sabaha kapanır bile dedi yinede sormak istedim

Çok geçmiş olsun , keşke bi doktora gitseydin , Allah korusun damarın da kesilmiş olabilir , en son ne zaman tetanos aşısı vuruldun

Ay icim titretti. Cok kotu kesmisisniz. Eskiler kanadimi kül basardi. Kanamasini durdururdu.

3 buçuk yaşında oğlum var ona hamileyken vuruldum bi dozda dogum yaptiktan sonra olmustum asi

Resim atabilirseniz sağlıkçı arkadaşlar en azından kesiğin akıbetı hakkında bilgi verebilirler.

Kan açık renk ise damar kesmiş olabilirsiniz. Dikiş attirmazsaniz çok çektirir. Aynı yerden kesmistim elimi bir ay sürdü tam anlamıyla kapanması.

3 cm anca büyük değil sadece biraz derin geldi bana aciliyo içi ayy için tuhaf oldu anlatırken bile

Bu akşam karpuz keserken kaydirdim bas parmagimla bilegimin arasına bıçak resmen oturdu babam batikonla temizledi yara bandı yapıştırdı ama bi saat sonra yine kanadı tekrar açtık batikonlayip kapattık dikis atılması lazım ama şu en hastaneye gidemem iki cocugum var ve babam yeni ameliyat oldu evde ona bakıyorum şu an kan durdu hafif sizliyo ama dikis atılmadan da iyilesir mi acaba yoksa sabah acile bi gitsem mi yinede
Git Can'ım kv min böyle bi yarası oldu dikiş attırmadı. 2 sene geçti hala sızlıyor açılıyor arada

Geçen sene benimde kavun keserken olmuştu. Benim bulundugum yerde o zaman sağlık ocagi dahi çok uzaktı ve o kadar derindi ki ben bakamamıştım abim bakmıştı içinin göründüğünü söylemişti çok kötüydü ağrısı 2 gün geçmedi sol bas parmagimdi ve dikiş artıramadık. Gelince istanbulda doktora gittim elimi gösterdim bana niye gelmediğimi elime 5 dikiş hatta daha fazla dikiş atılması gerektigini ama geç kalinmis olduğunu söylemişti. Parmagim 8 günde kapanmıştı ama elimi suya bile vuramıyordum. Imkaniniz varsa hemen gidin ben yazınızı okuyunca elime baktim ve izi hala duruyor. Hatta kesik yeri çökük etrafı şiş duruyor. 6 saati geçmediyse gidin hemen ama 6 saati gectikten sonra dikiş atmıyorlar diye biliyorum.

Back
X