Elimdeki anlamsız ağrı?

siyah_zeytin11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
54
68
8
40
Arkadaşlar 4 gündür avcumun içi ve parmaklarımında anlayamadığım bir ağrı var. Dışardan görünen birşey yok. Daha önce yaptığım bir hareket de yok yani ters bir hareket yaptığımı hatırlamıyorum. Ağrı da böyle kas zedelenmesi gibi. Yanma batma gibi değil. Geçmeyince kafama takıldı buraya yazayım dedim. Sizce ne olmuş olabilir?

Elinin üstüne yatmış olabilirsin. Dikkatlice bak şişlik var mı diye? Eğer şişlik varsa bir parça pamuğa bolca kolonya dök. Elinin üstüne koy, bir bandajla sar. O ağrısını alır insallah.
Ama telefon veya mouse çok fazla kullanıyorsan sinir sıkışması da yapmış olabilir.

Dirseklerini sık agrı var mı..omuzlarınızda var mı? Fibromiyalji büyük ıhtımalle

Sinir sıkışması tarzı olabilir?
Yorar mısınız kendinizi çok?
Temizlik, ağır taşıma gibi?

Benim de işaret parmağımda benzer bir ağrı vardı. Başta anlam veremedim sonra ellerim doluyken tencere kapağını biraz tuhaf tutarak mutfağa götürdüğümü hatırladım. Muhtemelen o sırada ezildi üç gün oldu acıyor. Siz de farkında olmadan bir şey tutup ezmişsinizdir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…