Elimde ki küçük kumaşlardan ne dikebilirim ?

LadySun

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
148
0
Kızlar, elimde resimlerdeki gibi bir sürü kumaş var. Hepsi 1 x 0.5 metre büyüklüğünde. Resimdekilar sadece bir kaç tanesi ama elimde çoklar belki 200 tane :))) renkleri ve üzerindeki desenleri çokk hoş ve iki tip kumaş bunlar. Pamuk ve naylon kumaşlar.

Sizce bu kumaşlardan ne dikebilirim? aklıma bişey gelmiyo ama öylece kalmalarına içim el vermiyo. Sizce ev dekorasyonu veya ev tekstili olaraq ne dikebilirim kızlar ??? Her türlü fikirlerinizi bekliyorum...
:Saruboceq:

Çocuk için büyük için ev dekorasyonu için neler yapabilirim???? bilmiyorumkismile

Eklentiler

• $Image801.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 773
  • $Image802.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 617
  • $Image803.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 552
  • $Image804.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 531
  • $Image806.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 465
  • $Image807.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 474
  • $Image808.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 386
  • $Image809.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 414
  • $Image810.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 384

perde ve masa örtüsü geldi aklıma

bebek yastığı ew için kırlent masa örtüsü mandal askısı.. kumaşları birleştirip bebek nevresimi yada pikesi.. pikeye daha uygun olur heralde parça parça kullanıldığı için. sandalye minderi vs vs vs bi sürü şey olabilir.

Sagol canim fikirlerin çok güzel. Hoşuma gittiler. Yazdıklarını düşünecem mutlaka.

Başka fikirlervarsa yine bekliyorumm çunki kumaş çokkk bitirmek lazım :)))

bunlar mandal için. üstteki modelden poşet torbasıda yapabilirsin altından küçük bi delik açıp

tarin_kokusu çok güzel bunlar yaaa valla yarından itibaren başlıyorum :)))) Allah razı olsun senden hem fikir verdin hem heves :)

Bu resimdekileri sen mi diktin?

ucuna bi fermuar geçirip makyaj çantası falanda yapabilirsin yada başka ıvır zıvır koymak için ihtiyacına göre hurç gibi şeyler..

valla ok guzel hepsi. Bende o kadar beerikli degilim amma kumaşları boza boza öğrenirim inşallah :)))

ekmek kabi çok güzel gerçekten bunları nereden buluyorsun canım?

bide bunları buldum. kumaşlar bunlar için yeter mi bilmiyorum ama parçaları birleştirip yapabilirsin heralde. netten güzelim hepside.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…