Elimde ki küçük kumaşlardan ne dikebilirim ?

resim ekleyecektim ama açılmadı tarif etmeye çalışayım kumaşları istediğin büyüklükte kare olarak kesip içlerine elyaf koyup onları birbirine dikerek bebek yorganı yapabilirsin.sorunu giderirsem resim de eklerim

ghn-5.JPG

kirlent_3.jpg

resim ekleyecektim ama açılmadı tarif etmeye çalışayım kumaşları istediğin büyüklükte kare olarak kesip içlerine elyaf koyup onları birbirine dikerek bebek yorganı yapabilirsin.sorunu giderirsem resim de eklerim

çok sağol canım tarifine göre gözümde canlandırdım. resim yükleye bilirseniz daha dagüzel olur...

img3071w.jpg
inşallah olmuştur.nette bir blogcu arkadaştan almıştım ama ismini hatırlayamadım.görürse kusura bakmasın

çok güzel şeyler yapılabiliyo becerin varsa ben çok isterdim bu konularda biraz becerikli olsaydım keşke boshayallersmile

Kızlar bakın bunları da ben buldum. belki sizlere de fikir olur diye paylaşıyorum :hulya:

Eklentiler

• $En Son Güncellenen4.jpg
    $En Son Güncellenen4.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 247
  • $En Son Güncellenen5.jpg
    $En Son Güncellenen5.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 114
Yok daha başlayamadım canım. Dün tam başlıyordum ki misafir geldi yarım bıraktım :KK43: Bu hafta yapcam inşallah

:) bir ay olmuş ladysun son mesajından beri . yaptınmı bişeyler. paylaşsanda görsek neler yaptın :)

:) bir ay olmuş ladysun son mesajından beri . yaptınmı bişeyler. paylaşsanda görsek neler yaptın :)

evet yaa biliyorummm. :)))))

Masa ichin runner yapiyorum hazir olsun resumlerini paylaşıcam. işten eve gidince yapıyorum bu yüzden çabucak bitiremiyorum, biraz da acemi olunca :1rolleyes:

:KK43:(((( çok utanıyorum kızlar olmadı olmadı yaaa yaptım ama çok kötü oldu :bbo: kumaşları heba ettim

Son düzenleme:
bunların hepsi çok güzel eskinin mandal torbaları vardı çokta kulanışlıydı ekleyenlerin eline sağlık

canım yanlış yapmışsınd aondan oncelikle kolaydan baslayabılırsin sana basit bir sey tarif edeyim kumaşların icinden birbirne yakıstırdıkalrinı ayır kareler kes ve aralarına zıt bir renkten seritler kes onalrı bırlestır ve bir ortu yap bu sekılde bir yatak ortusu yapmıstım okadar guzel olduki kullanmay akıyamadim kızımın ceyizine koydum:))))))basitten başlarsan yorgun eve gelince dinlendirir seni :))

X