- 7 Kasım 2015
- 35
- 9
- 1
- 37
- Konu Sahibi elif_ist34
-
Aynen bir derdim var başlığına baktım benzer sorunlar yaşayanları gördümBurdaki sayfaları oku anneci erkekle zor.
Tabiki ailesine bağlı olsun ama eşini de savunmayı bilecek.
Daha şimdiden böyleyse ilerde çok sorun yaşardın.
Bak bu bile unutman için büyük bir sebep.
Amin canım inşallah şu zaman dedikleri şeyde kısa olsun ya hergün dua ediyorum az değilki 5 senemiz geçmiş birlikte sanki heryerde o var gibi içim sıkılıyor zaman zaman ama çok garip şekilde burada yazılanları okumak iyi geldi sonuçta benzer şeyler yaşayıp atlatmış insanlar bana ışık oluyormantıkla kalp herzaman çatışıyor malesef canım tek çözümü var o da zaman. Bu zaman içinde acı çekiceksin özliceksin boşver takma gibi şeyler bi fayda etmiyor ama tavsiyem elinden geldiğince kendini işine sınavlarına ver . Sanırım akıl vermesi kolay oluyor yazarken farkettim bende o durumdayım ne sınavıma çalışabiliyorum ne de kendimi toparlıyorum zor işler Allah hayırlılarını çıkarsın karşımıza
Zaten bir dönem sabrettiğim için bu zamana kadar geldik ama ciddi ciddi bana değer vermediklerini gördüm ve yeter napıyorum ben dedim çünkü annem hep ailesini sakın gözardı etme iki kişilik evlilik olmaz derdi kesinlikle bende böyle düşünmeye başladım çünkü mesela erkek arkadaşıma artık ne yansıtıyorlarsa oda bana yansıtmaya başlamıştı her durumda hep haksız olmaktan bıktım ve bitti.. İnşallah geçer o kadar ütapik geliyoki şuanbdv anneci erkekler yuzunden sorun yasayan kadinlarla dolu..onlari okuman yeterli aslinda.bu adamla evlensen suan cektigin acinin fazlasini cekicektin.ve sunu biliyosun en azindan bigun biticek kus gibi hafiflicrksn.ama evlensen hergun katlanarak articakti sorunlarin.sirra kadem basmis iyi olmus.gozunun onunde olsa daha zor olurdu senn icin.ne acilar yadiyo insanlar yine kalkiyo yine devam ediyo.sennki de gecicek.zaman ver kndne sdece.
Aynen öyle ya bi laf diyemezdim arkadaş hepmi haksızım yani ben normalde dediğiniz gibi mantığımı ön planda tutan bir kızımdır ama ilişkimde uzun bir süre bunu yapamadım derken benim ailemin erkek arkadaşıma yaklaşımıyla onun ailesinin bana yaklaşımı arasında uçurumlar olmaya başlayınca bi tokat attım resmen kendime napıyosun dedim bu ilişkinin keyfini resmen erkek arkadaşım sürüyo derken bitirdim. Dedim ya hiç uğraşmaması beni inanılmaz yıktı bide sürekli ailesini kötülüyo oldum şaka gibi ya en son öyle dedi.. Kendimi sürekli telkin ediyorum bazen başa çıkamıyorum işte yazdıklarınız çok iyi geldi çok teşekkür ederimMalesef bu durum hep boyle oluyor. Ben de buna yakin bir durum yasadim. Ilk basta benim ufacik hatami cok buyuttu onu nasil ozluyordum ayrilinca, sonra tekrar konusmaya gorusmeye basladik o cok ilgilenmeye baslayinca butun olumsuz yonleri beni asiri soguttu be artik gormek bile istemeyecek duruma geldim. Onu ozleme sebebin onun umursamaz tavri. Eger ustune cok dusse arayip bunaltsa suan sogumustun ondan tamamen. Cunku anlattigin kadariyla mantiginla hareket eden bir insansin. Zaten o ya da bu baheneyle ondan soguyacaktin. Bence psikolojik olarak bu gercekleri dusun bosuna canini sikma :)
"Sevse düşerdi peşine" aynen öyle kılını bile kıpırdatmadıAnne sevgisi ayri bi durum
Anneye bagimli olmak apayri bi durum..
Simdi ozledim dedigin adama yarn evlendiginde annesi yada ailesi yuzunden sorun yasadiginda gözüm görmesin seni diceksin..En basit durum bu..O aşk meşk hepsi bitiyo hele seni korumadigini savunmadigini anladiginda Allahim keske ayrilsaydm zamaninda die dualar ediyosun..
Kisacasi ask sarkilari dinleme fazla ztn sevse o duserdi pesine..
Bnm esim evlenene kdr yedigi yemege kdr anlatmis hesap vermis annesine..bu yuzden Annesi aramzdan cikamadi sanki 3 kisilik iliski yasiyoduk sanki 2 gelin var gibiydi..Bende daha fazla dayanamayacagimi ve nisani aticagimi soyledim..Yalvardi agladi beni birakma diye..O beni birakma dedikce annesi iyice cildirdi hani kim ki o birak gitsn gibisinden..Birakmayim diye babama kdr aramis yalvarms yapmasn etmesn die..Evlendik niye? pesime dustu birakmadi die..sonra annesi bizi bosanmaya kdr goturdu hamileydim ustelik bosanicaktm o yine bizi secti yuvasini bu yuzden bosanmadim.."Sevse düşerdi peşine" aynen öyle kılını bile kıpırdatmadıdoğru yaptığımı biliyorum ama işte inanılmaz zorlanıyorum neyseki dönüp aramıyorum..
Yazınızı okuyunca duygulandım çünkü ben bir kere olsun bana hak versin diye ne diller döktüm ne kavgalar ettim ve yeminler ediyorumki ailesine karşı hiçbir saygısızlığım olmadı onlarsa beni hem evlerine davet edip hemde yüzüme bakmayan insanlardı.. Eşinizi gönülden tebrik ederim sizi sahiplenmiş ben bu duyguyu hiç yaşamadım bu sorunlar olduğundan 2 sene sonra anca "haklısın" diyebildi bana erkek arkadaşım bizimde kişisel problemimiz olmamasına rağmen beni hiç korumadı kollamadı. Bazen diyorum belkide ayrıldığımıza üzülmekten çok benim için savaşmaması zoruma gitti çünkü zaten böyle bir adamla yapamayacağımı düşünüp ayrılan bendim çünkü bizde yakın zamanda ciddi adımlar atmayı planlayan insanlardık. O kadar hayal kırıklığına uğramış hissediyorum ki kendimi anlatamam belkide bu yüzden sönmüyor içim.Bnm esim evlenene kdr yedigi yemege kdr anlatmis hesap vermis annesine..bu yuzden Annesi aramzdan cikamadi sanki 3 kisilik iliski yasiyoduk sanki 2 gelin var gibiydi..Bende daha fazla dayanamayacagimi ve nisani aticagimi soyledim..Yalvardi agladi beni birakma diye..O beni birakma dedikce annesi iyice cildirdi hani kim ki o birak gitsn gibisinden..Birakmayim diye babama kdr aramis yalvarms yapmasn etmesn die..Evlendik niye? pesime dustu birakmadi die..sonra annesi bizi bosanmaya kdr goturdu hamileydim ustelik bosanicaktm o yine bizi secti yuvasini bu yuzden bosanmadim..
Olumsuzluk vardi ama o tercihini hep benden yana kullandgi icin hala evligim..Boyle bi insan olsaydi senden vazgecmeseydi sana bak ben sans verdim suan iyiyiz deyip ornek verebilrdm ama sennki resmen umutsuz vaka..
Sevmemis demek acimasizca olabilir ama sen hic agir basmamissin yaninda oncelik baskalariyla ki en tatli zamanlarinizdi simdi suan boyleyse evlendiginde asla degismezdi ztn..bak bosanicaktim diyorum esimle 3 yildr evliym kisisel hic bi sorunum yok ama aile yuzunden boşaniliyor ramak kala donsemde bunu cok ii anladim..
Acı cektirme kendine bak aklina geldiginde bile mutsuzluk veriyo bu adam sana
Bende kendimi tutamadım ince ince gidiyor. İnanın bana aynı şeyleri hissediyoruz zoruma giden dünyanın emeğini verdiğim halde bu ilişki için uğraşmaması oldu gerçekten ayrılıktan çok tabiri caizse bu umursamazlık koydu bana üstüne bide ben hatalı oldum ailemi kötülüyosun durmadan dedi. İnsanın kendine yapılan haksızlığı dile getirmesi ne zamandan beri ayıp oldu onuda bilemiyorum. İçim soğumuyor arkadaşım ya bende zamanla geçer dedim ama kimse değişmiyormuş ne yazıkki tecrübe ettim.Aynı şeyler yaşamışız ve ben nişanlıydım düğüne 1 ay kalmıştı... Annesi yüzünden bitti, vazgeçti. Şu an bile ağlayarak yazıyorum bunları o bulunmaz hint kumaşı olduğu için değil, hazmedemiyorum çünkü yaptığım fedakarlıkların karşılığı bu olmamalıydı diyorum. İlk günden farkındaydım anneci olduğunu ama evlendikten sonra o kadar bağlı olmaz diye düşünmüştüm. Anladım ki hiçbişey değişmezdi.
Bende kendimi tutamadım ince ince gidiyor. İnanın bana aynı şeyleri hissediyoruz zoruma giden dünyanın emeğini verdiğim halde bu ilişki için uğraşmaması oldu gerçekten ayrılıktan çok tabiri caizse bu umursamazlık koydu bana üstüne bide ben hatalı oldum ailemi kötülüyosun durmadan dedi. İnsanın kendine yapılan haksızlığı dile getirmesi ne zamandan beri ayıp oldu onuda bilemiyorum. İçim soğumuyor arkadaşım ya bende zamanla geçer dedim ama kimse değişmiyormuş ne yazıkki tecrübe ettim.
Gerçekten üzüldüm ama benden de size tavsiye lütfen unutmaya çalışın o insanları bidaha asla sokmayın hayatınıza intikam alma istediği hepimizde var ama inanın sizi beni küçük düşürmek dışında hiç bi işe yaramaz. Düşünsenize karşınızda zaten sizi gözden çıkarmış bi adam var bence ciddiye bile almaz. Başka biri olduğunu duymayı düşünmek bile istemiyorum yaa
Ve isin kotusu o baska birini buldu bile.. şu an onun mutluluğunu baltalamak istiyorum!! annesinin yaptıklarıyla ilgili, bana iftira attığını falan ortaya çıkaran bir mesaj var elimde bunu kıza göndermek istiyorum, gerçekten tek amacım o kadını rezil etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?