elimde değil bebişimi kıskanıyorum

Ya bizimki gibi galiba sizinki. Bebeğim eşimin kopyası 😊 nefes alsa baba tarafından birine benzetiliyor. Böyle dede, büyük dede, büyük büyükanne falan. Ben asla. İnsan sinir oluyor. Ben anladım sizi 😄

Sevsinler ama. İzin verin. Çocuklar halalarını da sevsinler, sadece teyzelerini, anneannelerini değil. Sevgi kimden gelirse izin verin. Onlar da yakınları onun. Çocuğa ayıp. Sevgiyle büyüsün ki sevmeyi, sevilmeyi bilsin. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz ❤️

Sevmeseler, uzak dursalar bu da dert olurdu eminim. Ayni sevgiyi teyze gösterse farklı algılanıyor, hala gösterse farklı. Üç yeğenim var. Üçüncüyü ilk ikisi kadar sevemiyorum. Annesinin tavrını anladığım için uzak durdum. Diğer ikisiyle e bağımız çok farklı. Şimdi ondan da rahatsız olunuyor. Yeğen ayrımı diye. Kimse kusura bakmasın ama benim istediğim gibi sevsinler diye rahatsız olduğunuz çocukları sizden başka sevecek kimseyi bulamaz sonra eşimin ailesi torun, yeğen ayırıyor dersiniz.

Haksizsiniz. Karsinizdaki insanlar saf degilse tavrinizi anlar ztn, ne yapsinlar torenle izin mi istesinler tabi ki size mesafe koyarlar rahatsiz oldugunuzu hissediyorlardir.
Teyzesi buyuyunce suraya gidecegiz dese aklinizin ucundan rahatsiz olmak gecermiydi durust olun
Bir tek opme konusunda hak veririm daha cok kucuk ama onun disinda bu tavriniz cocuga zarar emin olun. Yapmayın sonra daha cok uzulursunuz.

Ya bizimki gibi galiba sizinki. Bebeğim eşimin kopyası 😊 nefes alsa baba tarafından birine benzetiliyor. Böyle dede, büyük dede, büyük büyükanne falan. Ben asla. İnsan sinir oluyor. Ben anladım sizi 😄

Sevsinler ama. İzin verin. Çocuklar halalarını da sevsinler, sadece teyzelerini, anneannelerini değil. Sevgi kimden gelirse izin verin. Onlar da yakınları onun. Çocuğa ayıp. Sevgiyle büyüsün ki sevmeyi, sevilmeyi bilsin. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz ❤️
Ya illa ki birine benzeyecek yani iki taraflı. Bizimkisi daha komik ama. Bizim gelinin birinden zerre hoşlanmam ama aşırı haklı sebeplerim var.

Bunların baba buğday tenli kahverengi göz, anne aynı şekilde. Çocuk gitti sarışın mavi gözlü oldu ve ben doğursam bana bu kadar benzemezdi belki 🤣🤣🤣🤣

Gören diyor ki aaa aynı hala olmuş bu, küçük Zaren 🤣 Daha diyor ki yok ya bana benziyor 😅😅 Kurban olduğum mevlam nelere kadir 🤣 Beni her gün görüyor bir de kendisi doğurdu 🤣🤣

Konudan bagımsız istemsizce başlığı okuyunca sürekli yada gözüm çarpınca rafet el roman ın şarkısı geliyo aklıma elimde degillllll hala seviyorummmmmm 😂😂😂

İlk 3-4 ay ben de çok kıskanıyordum bebeğimi, annem dahil kimseye vermek istemiyordum. Çok iyi anladım sizi. Öpmeleri çok yanlış, eşiniz uyarmıyor mu hiç hani sizi dinlemiyorlarsa eşiniz konuşsun. Bizde öpme falan olmadığı için tepki vermiyordum kucaklarına aldıklarında. Herkesin lohusalığı farklı geçiyor, anormal bir durum yok başkasına olmaz siz kıskanırsınız. Bir de olmadık şeyler bile batıyor lohusalıkta, bazen diyorum ne kadar saçma şeylere kurulmuşum. Ama geçiyor, 6 aydan sonra isteseler de kucaklarına versem diyordum bi nefes alayım diye :)

Bebek size ait değil lafını da hiç anlayamıyorum gerçekten, tabii ki bana ait, bana ve eşime, bizim bebeğimiz yani. İster sevdiririm ister sevdirmem, ben doğurdum ya hani 🤭

Ya illa ki birine benzeyecek yani iki taraflı. Bizimkisi daha komik ama. Bizim gelinin birinden zerre hoşlanmam ama aşırı haklı sebeplerim var.

Bunların baba buğday tenli kahverengi göz, anne aynı şekilde. Çocuk gitti sarışın mavi gözlü oldu ve ben doğursam bana bu kadar benzemezdi belki 🤣🤣🤣🤣

Gören diyor ki aaa aynı hala olmuş bu, küçük Zaren 🤣 Daha diyor ki yok ya bana benziyor 😅😅 Kurban olduğum mevlam nelere kadir 🤣 Beni her gün görüyor bir de kendisi doğurdu 🤣🤣
Çocuğa bilenmez umarım yalnızken baktıkça 😄

evet cocugumu da onun için kıskanıyorum beni değil de onu öptükleri için

Yani surekli ben yokmusum yok gibi kardesi yalniz yapmiş gibi filan belli ki bi ilgi bekliyorsunuz ne guzel ettin de dogurdun bu cocuguuu ssseeeen dogurddddunnnn ne guzel dogurdun demeleri lazim severken ki yokmussun gibi olmasin ve cocugu adamla birlikte yaptiginiz anlaşilsin.😁

3bucuk aylık bebeğim var. kayınvalidemden falan değil ama görümcelerimden kıskanıyorum. çünkü sevme şekilleri tamamen tahrik edici. cocugumu sevmek için alıp ben yokmuşum gibi davranılıyor benimsiyolar annesi rahatsız olur mu demeden kucaklayıp öpüyorlar. agızlarında hep sen büyü senle şuraya gidicez buraya gidicez vs diyorlar (sanki ben izin vericem de) sosyal medyaya foto attıgımda methiyeler düzüyorlar. en önemlisi eşim de onlarla bir olup bebeği aralarına alıp seviyorlar cocuk sanki tek onun gibi davranıyorlar beni hiçe sayıyorlar koruöa iç güdüsü olsa gerek bu durum beni rahatsız ediyor. kafaya takıyorum bu şekilde bi ömür nasıl gecer. umarım ben abartıyorumdur.
Erkek kardeşim var nişanlı şimdiden ilerde yeğenim olursa şunu alırım bunu yaparım diye aklımdan geçiriyorum. Yani ne güzel bebeğinizi seven değer veren insanlar var karşısında hayatı boyuncada hep olacaklar. Bi sıkıntısı olduğunda belki yardimina kosacaklar. .Simdi yeni anne olduğunuz için kıskanmaniz normal gibi ama sevinin değer görüyor bebeğiniz ne güzel seviliyor. Sağlıkla büyütun

İlk 3-4 ay ben de çok kıskanıyordum bebeğimi, annem dahil kimseye vermek istemiyordum. Çok iyi anladım sizi. Öpmeleri çok yanlış, eşiniz uyarmıyor mu hiç hani sizi dinlemiyorlarsa eşiniz konuşsun. Bizde öpme falan olmadığı için tepki vermiyordum kucaklarına aldıklarında. Herkesin lohusalığı farklı geçiyor, anormal bir durum yok başkasına olmaz siz kıskanırsınız. Bir de olmadık şeyler bile batıyor lohusalıkta, bazen diyorum ne kadar saçma şeylere kurulmuşum. Ama geçiyor, 6 aydan sonra isteseler de kucaklarına versem diyordum bi nefes alayım diye :)

Bebek size ait değil lafını da hiç anlayamıyorum gerçekten, tabii ki bana ait, bana ve eşime, bizim bebeğimiz yani. İster sevdiririm ister sevdirmem, ben doğurdum ya hani 🤭
Bir anneanne olarak sorayım size.

Kendi annenize yada babanızada aynı duygularımı hissedersiniz.
İster sevdiririm ister sevdirmem durumu.
Aile dinamiğinizi bilmeden soruyırum.

Çocuğa bilenmez umarım yalnızken baktıkça 😄
Çocuk çok dikkat çekiyor. Benim olmadığım ortamda çocuğun resmi, videosu vs. Yayınlıyor. Bir de dilli bir çocuk inst. Bayağı beğeni alıyor. Ben takip etmiyorum, Memlekete gidince başka bir akraba onda ekliymiş "sizin gelin, seni çok seviyor galiba, kimi çok seversen çocuk ona benzermiş diğer çocuktan çok bu kızın resmi ve videosu var baksana " dedi.

Ben de "evet bana bayılır, muhakkak öyledir " demiştim 🤣🤣🤣 orda Ben ekli olsam yayınlamaz.

• Komik
Reactions: Gao
3bucuk aylık bebeğim var. kayınvalidemden falan değil ama görümcelerimden kıskanıyorum. çünkü sevme şekilleri tamamen tahrik edici. cocugumu sevmek için alıp ben yokmuşum gibi davranılıyor benimsiyolar annesi rahatsız olur mu demeden kucaklayıp öpüyorlar. agızlarında hep sen büyü senle şuraya gidicez buraya gidicez vs diyorlar (sanki ben izin vericem de) sosyal medyaya foto attıgımda methiyeler düzüyorlar. en önemlisi eşim de onlarla bir olup bebeği aralarına alıp seviyorlar cocuk sanki tek onun gibi davranıyorlar beni hiçe sayıyorlar koruöa iç güdüsü olsa gerek bu durum beni rahatsız ediyor. kafaya takıyorum bu şekilde bi ömür nasıl gecer. umarım ben abartıyorumdur.
Başka derdin mi yok Allah başka dert vermesin bacım 12yildan sonra ikiz bebeklerim oldu iki dakika bakmadı kimse etrafımda tek başıma herseylerine koşturdum helak oldum ve aile apartmanıydi keşke sevip taşıyacak kucağına alacak kadar seven olsaydı etrafımızda kızımı mesela hiç sevmediler 3 yaşında oldu bı kere kucaklarına aldıklarını bilmem inan bana sevmemeleei daha çok üzerdi böyle konu görünce Allah başka dert vermesin diyorum 😊

Ben de halama benziyorum. Annem halam ben ayni ortamdaysak bilmeyen herkes halamin kizi sandi durdu beni oyle bir benzemek. 😁 Kendi cocuklari halama benzemiyor halamin kaynanasina benziyormus ben gormedim ama oyle diyorlar. 😬

Bir anneanne olarak sorayım size.

Kendi annenize yada babanızada aynı duygularımı hissedersiniz.
İster sevdiririm ister sevdirmem durumu.
Aile dinamiğinizi bilmeden soruyırum.
Kendi anneme de vermek istemediğimi yazmıştım zaten, vermedim de. Lohusalıktaki hormonal durumdan bahsediyorum anladıysanız. Aynen öyle benim keyfime göre şekillendi her şey ben lohusa iken. Yeni anne baba olmuş insanlara bebeğini ille de git ver sevdir baskısı yapmak ne kadar yanlış, annem gelip eşime böyle bir şey söyleseydi eşimden önce benim hışmıma uğrardı. Bi de bana cevap veremedi yazmışsınız çok iyi bi şey yapmış gibi.

Ayrıca bebişler gerçekten baba tarafına da benzeyebilir. Benim annem babaannemle hiç anlaşamamış, çoğu zamanı küs geçirmişler. Ben babaannem hatta halamın kopyasıyım. Sülalede babaannem-halam ve ben aynıyız. Herkes şey der size bakınca gençliği, orta yaşı, yaşlılığı aynı anda görüyoruz diye. Annem küs olmasına rağmen kendime benzetemedim aynı babaannene benziyorsun der 🤣 hatta herkese der kızım aynı babaannesi diye. Bariz bir benzerlik varsa deniyor yani.

Başka derdin mi yok Allah başka dert vermesin bacım 12yildan sonra ikiz bebeklerim oldu iki dakika bakmadı kimse etrafımda tek başıma herseylerine koşturdum helak oldum ve aile apartmanıydi keşke sevip taşıyacak kucağına alacak kadar seven olsaydı etrafımızda kızımı mesela hiç sevmediler 3 yaşında oldu bı kere kucaklarına aldıklarını bilmem inan bana sevmemeleei daha çok üzerdi böyle konu görünce Allah başka dert vermesin diyorum 😊
kardeşim onlar cocuguna bakmıyor ki sadece seviyor o da tahrik edici ne desteği

Ben de halama benziyorum. Annem halam ben ayni ortamdaysak bilmeyen herkes halamin kizi sandi durdu beni oyle bir benzemek. 😁 Kendi cocuklari halama benzemiyor halamin kaynanasina benziyormus ben gormedim ama oyle diyorlar. 😬
Annenizle, halanızın arası iyiyse sorun etmezler. Ama bizimkinde ilahi adalet tecelli etti 😅😅 benim çocuğun birisi babaanne, birisi ben, birisi baba. Yani illa bir şekilde benziyor. Mesela babaanneye benzeyen çocuğum bana göre daha güzel. Kumral, Ela gözlü, elmacık kemiği belirgin, dudak aşırı orantılı, burnu hokka gibi. Yani aşırı estetik bir yüzü var.

Anne ve baba olarak kötü değiliz ama kv. Allah var güzel kadın, yüz hatları muhteşem. Kv. Ye diyorum iyi ki seni almışım 🤣🤣🤣

Back
X