Elimde cam mama kavanozları çok birikti..Bunları toplayan,değerlendiren yer var mı?

yagmurgorkem

zümera
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
48
1
96
arkadaşlar merhaba bende mama kavanozları çok birikti acaba toplayan birileri veya bir şirket felan varmıdır bilenler varsa cvp yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

cam kavanozlar değil mi? canım bazı belediyelerin camları ve plastik şişeleri dönüşüm için topladığını duymuştum. belediyeyi arayıp sorabilirsin.

ben kızıma yoğurt yapıyorum içinde iyi oluyor bir yere giderken felan

mrh.cvp için teşekkürler yalnız bendekiler çok fazla ve birikmeye devam ediyo yani 50,60 tane var bir kaç tenesini baharatlık olarak değerlendirdim 1,2 tenesini dediğiniz gibi değerlendiririm farklı bir öneriniz olursa paylaşırsanız mutlu olurum sağolun...

önümüz yaz,
yaz meyvelerinden az şekerli marmelatlar yapın.
konserve gibi kaynatın.
önümüzdeki kış yavrunuza yedirirsiniz.
bir tencere marmelattan 20 şişe civarı doluyor.
hem açtığınızda porsiyonluk olur.
biz yeğeniminkileri öyle değerlendirdik.
birde bütün sülaleye baharat takımı yaptık.
ihtiyacı olanlara verin işte
anneanne, babaanne, hala, teyze vs.
şimdi benim bebeğimde kavanoz maması yemeye başladı.
yaza bol bol konserve...

teşekürler gkt. aSlında çok mantıklı akrabalara gelince dağıttım kaç kişiye.... yalnız hangi meyvalardan ve detaylı birkaç tarif yazarmısınız çok teşekkür ederim şimdiden..

sen bizim belediyeye getir geri döşünüm olarak alıyoruz canım

merhaba yazınızı şimdi gördüm sizin belediye hangisi ben bitlisin ilçesi tatvanda yaşıyorum nasıl olacak adresmi vereceksiniz kargomu olacak ve nezaman olmalı detaylı bilgi verirseniz sevinirim.. teşekkürler

merhaba kubraderin bendeki kavanozlar gün geçtikçe çoğalıyor bana nasıl ve nezaman göndermem gerektiğini yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

merhaba arkadaşım
ben istanbulda yaşıyorum ataşehir belediyesinde çalışıyorum
adresimiz; küçükbakkalköy mah. kayışdağı cad. no:143 ataşehir
tesadüf gördüm mesajlarınıda sevindim yanı katkın olursa
şimdiki kampanyamız ise; kutu kolalar varya onların boşunu topluyoruz.
700 yakın kutulara bisiklet hediye veriyoruz..

Son düzenleme:
merhaba birşey daha sorayım.. peki nezaman gönderebilirim adınızamı yollamam lazım ve enaz kaç adet olmalı almanız için sayı ömemlimi kargoyu belediyemi karşılıyo? cvp yazarsanız sevinirim..

kargo ücreti size ait.istediğiniz zaman gönderin yanlız şuandaki kampanya metal kutular
cam kavonazlara gelince size yazarım .belki o zaman kargoyu çevre koruma müd. öder.
ya da otobüslere verirseniz.

merhaba..kuzenim anaokulunda çalışıyo sordum fakat almıyoruz dedi... farklı birşey duyarsanız beni yine bilgilendirirseniz sevinirim..

bu kavanozları alan okullar yok mu? yada sizin orda büyük marketler fialn toplamıyor mu bu tür şeyleri. mesela izmir de tansaş gibi marketlerde kağıt,plastik şişe,atık pil gibi şeylerin ayrı kumbarası var. yada belediye belli yerlere cam şişe kumbarası koyuyor.

merhaba arkadaşım okullar toplamıyo.. marketlere sormadım ama aldıklarını sanmıyorum tabi sorarım yine... kübraderin arkadaşımız var bana haber verecekti bekliyorum kargo sorununu halledersek yollayacam tabi gittikçe çoğalıyo kavanozlar bekliyorum atmaya kıyamıyorum işte olmassa son çare atarım mecbur....kendime baharatlık yaptım,anneme ,kayınvalideme komşuma ablalarıma felan dağıttım artık kimse istemiyo bakalım ne yapacaz....teşekkür ederim cvp için

Mrb arkadaşım kargoyu şöyle bi çözüm bulduk.
tam olarak nerdesin bilmiyorum ama bulundugun yerden otobüslere verdiğin zaman buradan alınıyo
otobüs dediğimde seyahat ettiğimiz otobüsler varya onlara veriyosun.özelden yazılım istersen

merhaba şimdi gördüm yazınızı uzun zamandı siteyi açmamıştım ilginiz için çok teşekkür ederim arkadaşım....ben kavanozları buradaki bir markete verdim çok birikmişti o yüzden bekleyemedim çok teşekkür ederim...

merhaba yagmurgorkem.yazınızı "cam mama kavanozunu" internette ararken gördüm.şimdiye kadar epey de zaman geçmiş gerçi fakat benim onlara çokk ihtiyacım var.özel mesaj atıp telefon ve adres verecektim fakat site yönetimi izin vermedi.eğer yine birikmişse kargo ücretini karşılayarak almaya razıyım.sizin özel mesaj hakkınız varsa telefonunuzu yazarsanız arar sizi bu konuda bilgi veririm.keşke daha önce okumuş olsaydım yazınızı((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…