ELİM AYAĞIM TİTRİYOR

En kısa zamanda.Anneme anlattım bugün.Bunu neden yeni söylüyorsun dedi.11 yaşından beri var bu durum.Ve ben 17 yaşındayım.Yılda 7_8kez gelir başıma.

Bende de panik atak var.
Bazı durumlarda panik yapiyorum.
Kargo geliyor mesela o an cüzdanını bulamıyorum oysa bildiğim yerde göremiyorum.
Ya da bozuk para var mi diyor sipariş getiren o an o para sanki yok oluyor oysa var girip bulamiyorum.

Ben bir panik elim ayagima dolaniyor.
Ben yenemedim

Anlayamadım. Tam olarak gittikten sonra mı farkediyorsunuz nerde olduğunuzu.

Genel konularınıza baktığımda ağırlaşmaya başlayan psikolojik sorunlarınızın olduğunun farkına vardım . Zaman kaybetmeyin .

Buna benzer birşey bende de oluyor ama nasıl anlatacağımı bilemiyordum. Belki de aynı şeyi yaşıyoruz bilemiyorum. Benimki nadiren oluyor fakat aynı şeyi yaşıyorsak gerçekten çok kötü bir durum. O an orda olduğumu sonradan farkediyorum ya da o an kendimi hissedememe gibi bir durum oluyor. Ben psikoloğa gittim lütfen siz de vakit kaybetmeden hemen bir randevu ayarlayın.

Daha önce de ben deli miyim kendi kendime konuşuyorum cevap veriyorum tarzında bir konu açmıştın sanırım. Canım eminim ki deli değilsin ama bir uzmandan destek alman lazım sanırım

bu aızamırlar oluyor ama unutkanlıkda var gibi başlangıcı olablr panik olmayn ama doktora gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…