• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ELİM AYAĞIM TİTRİYOR

Bakın konu sahibi korkmanıza gerek yok. Bende başka bir dissosiyatif bozukluk yaşıyorum. Sizinkinden biraz farklı durumum. Ben zamanla kontrol altına almayı öğrendim.
Küçükken annem bir çok psikaytr, psikoloğa götürdü fakat kimse net teşhis koyamadı. Çünkü anlatması anlaması çok zor bir rahatsızlık.
Ben psikoloji eğitimimden sonra hastalığımın ne olduğunu anlayabildim ancak.
Bu hislere kapıldığın zaman en kolay yapacağın şey zihnini dağıtmak. Ayakkabı bağcığı bağlayabilirsin, başka birşeyle uğraşman gerekiyor.
Bir psikologla görüşmeni tavsiye ederim.
En kısa zamanda.Anneme anlattım bugün.Bunu neden yeni söylüyorsun dedi.11 yaşından beri var bu durum.Ve ben 17 yaşındayım.Yılda 7_8kez gelir başıma.

Bende de panik atak var.
Bazı durumlarda panik yapiyorum.
Kargo geliyor mesela o an cüzdanını bulamıyorum oysa bildiğim yerde göremiyorum.
Ya da bozuk para var mi diyor sipariş getiren o an o para sanki yok oluyor oysa var girip bulamiyorum.

Ben bir panik elim ayagima dolaniyor.
Ben yenemedim

Merhaba hanımlar.Uzatmayıp direkt sorunumu anlatacağım.Ben bir ortama girerken( sınıf olsun okul olsun yada başka şehir olsun ) ortamı kavrayamama gibi bir durumum söz konusu.
O ortama girdikten sonra aradan bir müddet geçince elim ayağım titriyor.Ben şu an otogardayım,ben şuan sınıftayım.Ben ne ara burdaydım.Ben ne zaman geldim gibi sorular zihnimden geçiyor elim ayağım titriyor.
başım dönüyor.Bu neden böyle?
Ne yapmalıyım akıl fikir verin bana?
Anlayamadım. Tam olarak gittikten sonra mı farkediyorsunuz nerde olduğunuzu.

Genel konularınıza baktığımda ağırlaşmaya başlayan psikolojik sorunlarınızın olduğunun farkına vardım . Zaman kaybetmeyin .

Buna benzer birşey bende de oluyor ama nasıl anlatacağımı bilemiyordum. Belki de aynı şeyi yaşıyoruz bilemiyorum. Benimki nadiren oluyor fakat aynı şeyi yaşıyorsak gerçekten çok kötü bir durum. O an orda olduğumu sonradan farkediyorum ya da o an kendimi hissedememe gibi bir durum oluyor. Ben psikoloğa gittim lütfen siz de vakit kaybetmeden hemen bir randevu ayarlayın.

Daha önce de ben deli miyim kendi kendime konuşuyorum cevap veriyorum tarzında bir konu açmıştın sanırım. Canım eminim ki deli değilsin ama bir uzmandan destek alman lazım sanırım

Merhaba hanımlar.Uzatmayıp direkt sorunumu anlatacağım.Ben bir ortama girerken( sınıf olsun okul olsun yada başka şehir olsun ) ortamı kavrayamama gibi bir durumum söz konusu.
O ortama girdikten sonra aradan bir müddet geçince elim ayağım titriyor.Ben şu an otogardayım,ben şuan sınıftayım.Ben ne ara burdaydım.Ben ne zaman geldim gibi sorular zihnimden geçiyor elim ayağım titriyor.
başım dönüyor.Bu neden böyle?
Ne yapmalıyım akıl fikir verin bana?
bu aızamırlar oluyor ama unutkanlıkda var gibi başlangıcı olablr panik olmayn ama doktora gidin

Back