• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elim ayağım titriyor midem bulanıyor ölüyorum sanki

kızlar o kadar sinirlerim bozukki göğsüm yerinden çıkıcak midem kopacak gibi. çok çok çok asabım bozuk karışık anlatırsam kıusura bakmayın. çok affederseniz ağzımdan çok kötü laflar çıkar ama o kızdan nasıl bahsedicem bilemiyorum. site kurallarına uyma amaçlı kendime hakim olmaya çalışıcam.
nişanlım bizde şu an. iki günlüğüne geldi. çok uzakta değil normalde 1.5 saatlik yerden geldi. yattık şu anda bütün ev halkı olarak.
yatmadan önce candy crush oynuyoduk manyak gibi ikimizde sardık bu oyuna benim haklarım bitince onun telefonundan onun oyununa devam ettim. öncelikle şunu belirteyim telefonunu öyle alıp kurcalamam o da yapmaz ama oyun face falan benimki müsait değilse onunkinden girerim sormadan. bazen fotolara Bbakarım falan o kadar. ben nişanlımdan hiç şüphe etmedim .
şüphelendirecek hiç bir hareketi asla olmadı.
az önce o tuvalate gitti yatmadan önce bende onun telinden son kez oyunu oynuyodum. ya şeytan işte dedi ki şunun whatsappına bi bak. girdim baktım. hiç bişey yok yani bi dolu konuşma varda hepsi tanıdık arkadaşlar kuzenleri bilmem ne falan. tanımadığım biri dikkatimi çekti. esra diye bi kız. açtım baktım. okudukça asabım bozuldu.
nişanlımda tık yok o kesin. kız yazmış o yazmamış. kız yine yazmış o yazmamış. kızın liseden olduğunu tahmin ediyorum bu arada.
işte kız yazmış buna naber nasılsın falan diye bu cevap vermemiş. 1 gün sonra tekrar yazmış bu da iyiyim sen demiş. kız konu açmaya uğraşmış olmamış falan filan konuşma kesilmiş.
sonra tekrar konuşmalar aynı şekilde. nişanlılık nasıl falan yazmış. bizimkide harika bişey ama evli olmayı tercih ederdim yazmış en son.
beni en çok sinirlendiren şu oldu. nişanlımın doğum günü daha saat 00:01 iken kız yazmış doğum gününü faceden ilk ben kutladım umarım nişanlın sorun etmez bunu. bizimkide önemsemeyiz öyle şeyleri hem o çoktan aradı bile beni yazmış.
bakın bakın facede doğum günü kutlamaya bakın 'nice senin gibi arkadaşlarım olur inşallah iyiki doğdun vs vs'
sen çok özelsin iyisin falan döşemiş kız buna. bu da sağol doğum günümü kutladığın için falan diyip kapatmış konuyu.
ya öyle bi sinirime dokunduki. nişanlıma hiç bişey sormadım. hemen bilgisayara sarıldım kızın profilini inceledim ve size yazmaya karar verdim.
şimdi ona senin mesajlarını okudum diyemem zaten hesabını sorabileceğim bişeyde yok. nişanlımın cevaplarında en ufak bir şüphe doğuracak bişey olsaydı o an saldırmıştım ona. yorumlarınızı buna göre yapın kesinilkle kıza karşı bi ilgisi yok buna eminim.
anladığım kadarıyla çok fazlada kırmak terslemek istemiyor ama çokta umrunda değil sabrını taşırırsa kız mız demicek terslicek gibi.
e şimdi ben napayım kime ne edeyim? ay nasıl parçalamak istiyorum biliyomusunuz kızlar. şimdi belkide o kızda bu yazdıklarımı okuyacak. bu nasıl ağır ve üzücü bişey yaşayanlar bilir. üstelik benimkinin gram kabahati yokken bile bu kadar ağır. ne yapmalıyım kızlar bi yol gösterin

Bu işler bazen ters teper. Yani tersler tersler ama kız yılmadan bu şekilde dostani tavırlarla ısrarla konuşmaya dvm ederse belki de nişanlın terslemekten vazgeçip onunla dertleşmeye,boş zmnlarında muhabbet etmeye başlayabilir. Kanka ayağına nişanlınla yakınlık kurmaya çalışmasın da... Ne yazıkki karşısındaki erkeğin sahipli olduğunu bile bile aleni şekilde yazılan hemcinslerimiz çok artık :17: ne yazıkki...

Yerinde olsam kızı nişanlımın facebookundan silerdim. Nişanlıma da söylemezdim zaten konuşmalarına bakılırsa o da umursamıyormuş kızı, ayrıca whatsapptan da engellerdim. :17:
Nişanlı adama bu kadar yalakalık yapıyorsa evlenince de yazar bu baştan iletişimi kesmek en mantıklısı.

Kıza saldırmak ne kelime boğardım .
Ki bence nişanlınızın da cevap yazmaması gerekliydi .
O kızı faceden silmeyin devam edin konuşmaları okumaya .
Bakalım bir şey yazacak mı nişanlınız .
Eğer yazarsa ona da saldırabilirsiniz .

Nisanliniz mesafeli cevap vermis, hicbi acigi yok, kiz laftan anlamiyo o ayri, ama siz cok abartmayin, sonucta nisanliniz yüz vermiyor, ama takildigim konu, madem öyle ve önemsiz biri neden silmiyor heryerden, neden cevap veriyor, güzel giden iliskisini zora sokmak hosmu... Oyun oynarken tesadüf mesaf geldi okudum deyin, ilk bisey demiycektim, sanada güveniyorum ama bu kizin tavri hosuma gitmedi, iltibati kesersen beni cok mutlu edersin de... Yani bukadarada karisamiycaksaniz ne bileyim, bende rahatsiz olurdum, normal yazismasini bile istemezdim, karsidan niyet belli zirt pirt yaziyor, bi bosluk bekliyorki doldursun... Allah yardimciniz olsun...

Sevmiyorum böyle insanları.
Kız ya da erkek fark etmez karşısındaki kişinin sevgilisinin,sözlüsünün,
nişanlısını ya da eşinin olduğunu bile bile nedir bu yamanmaya çalışmak merakı?
Allah'ım affetsin böylelerini.

Son düzenleme:
Bence hic birsey yapma. Nisanlin ne guzel yazmis. Ne terslemis yani seviyesini dusurmus ne de kiza yuz vermis. Kiz hala yapisip duruyorsa yine birsey deme. Zaten nisanlin elbet agzinin payini verir. Var oyle yuzsuz insanlar.

"elim ayağım titriyor midem bulanıyor ölüyorum sanki"

Bu ne şimdi. Ne aldatılma var ne başka birşey. Bu abartı niye ? Kız musallat olmuş nişanlınızda umursamamış.
Tamam nişanlı birine bu şekilde msj atması kötü ama sizin durumu abartacağınız kadar birşey yok .

kızlar merhaba tekrar
iki gündür mide bulantısından öldüm. tamamiyle stresden. dün gece face şifresini istedim telefonda konuşurken. hemen verdi ve ben hemen girdim. tabi o kızla konuşmana bakıcam demedim başka bişey uydurdum.
neyse kızla ara konuşmuş ancak dikkat çeken hiç bişey yok. gayet normal konuşmalar. ha bu normal konuşmalara bile bir kere nem kaptığım için sinir olmuyomuyum? oluyorum. ancak benim erkek arkadaşlarımla yaptığım normal konuşmalardan bir farkı yok. ancak bu konuşmalar bu yılın başlarında kesilmiş sanırım kız artık whatsapptan yazıyor hatta eminim.
haftasonu görüşücez bi şekilde bütün konuşmaları okuyacam kafaya koydum. ancak nişanlıma asla haksızlık edemem çünkü gerçekten şüphelendiricek canımı sıkıcak tek bir cevap vermemiş hatta kimi zaman hiç cevap vermemiş bile.
tabi ben face şifresini aldım hesabına girdim ama nasıl titriyorum zangır zangır. uyuyana kadar titredim böyle. bilgisayar kucağımda durmuyor ellerimi kontrol edemiyorum o derece titriyorum. anladımki bu korkuyla yüzleşmek çok zormuş. yaşamadan kimse anlıyamaz çünkü bende anlamıyordum tam olarak.
neyse bu arada kızlar başka bi kızla mesajlarını gördüm. benle tanışmasından 1 yıl kadar önce. kız buna nasıl asılıyor nasıl nasıl nasıl anlatamam. bizimkide farkında tabi takılıyor kıza muhabbet falan ediyolar ama bizimki hiç çaktırmıyo durumun farkında olduğunu. kız ona şöyle yazmış 'körken yürümek zor olmuyo mu' yani körsün beni görmüyomusun diye.
aşifteye bak ya yolarım ben seni
sonra bizim ilişkimizin başladığı 1 ay kadar olmuş bir fotoğrafımızı kooymuş nişanlım. kız hemen mesaj atmış siz arkadaşmısınız yoksa başka bişey mi var diye. arkadaş değiliz yazmış nişanlım. kızda 'nedense sebepsiz bir acı var içimde yazmış'
bak bak bak laflara bak
nişanlım ne acısı demiş.
kızda 'şimdiye kadar hangi söylediğimi anladınki bunu anlıcan demiş' sonra kızla dahada konuşmamış. whatsappda da mesajlarda da yok bu kız daha. sadece anlatmak istedim rahatlamak için. çünkü kimseye anlatamadıklarım bunlar

"elim ayağım titriyor midem bulanıyor ölüyorum sanki"

Bu ne şimdi. Ne aldatılma var ne başka birşey. Bu abartı niye ? Kız musallat olmuş nişanlınızda umursamamış.
Tamam nişanlı birine bu şekilde msj atması kötü ama sizin durumu abartacağınız kadar birşey yok .

benim için bu kadar abartılacak bişey demekki herkesin tepkisi farklıdır bu kadar tersleyecek bişey yok bence:)

Yerinde olsam kızı nişanlımın facebookundan silerdim. Nişanlıma da söylemezdim zaten konuşmalarına bakılırsa o da umursamıyormuş kızı, ayrıca whatsapptan da engellerdim. :17:
Nişanlı adama bu kadar yalakalık yapıyorsa evlenince de yazar bu baştan iletişimi kesmek en mantıklısı.

ya öyle yapmakta aklıma geldi ancak sonra düşündümki kız mesajda atabilir aynı yerdede yaşıyolar karşılaşabilirler. sonra kız demesin aaa kesin nişanlısı sildi demekki ben bir tehlike unsuruyum devam edeyim anlatabilmiimdir umarım

kıza saldırmak?çok abartmışsınız.nişanlınızın davranışı karşısında sevineceğiniz yere,ortada bişey yokken niye bu kadar delirdiniz anlayamadım.

ben mi çok kıskancım acaba? ya aslında normal zamanda arkadaşlarından falan hiç kıskanmam ya da sokakta ne biliyim ama işte karşı taraftan öyle bi hava sezdiğimde parçalayasım geliyor cidden çok geriliyorum sinirleniyorum hastaneye kaldıracak şekilde oluyorum titreme ve mide bulantısı anlatılmaz boyutlara geliyor

içine kurt düşürmek gibi olmasın ama canım bu kızla görüşmüyorsa whatshappı ne arıyor onda? kaldı ki o şekilde iletişime geçmeleri için birbirlerinde telefon nolarının olması gerekir.ayrıca bilerekte sadece bazı mesajları bırakmış olabilir ^^whatshappta seçerek msj silebiliyorsunuz^^birde nette arat whatshappta sohbet geri yükleme diye birde oraya bak derim cnm umarım birşey çıkmaz
ama unutmaki kime güvenip yapmaz o öyle şey dediysek en alasınıda onlar yaptı!!

Ben olsam oyun oynarken böyle bi şeyle karşılaştım ve onunla iletişimde olmanı istemiyorum der kızın hesaplarını silerdim. Bu kadar açık ve net. Yok ona söylemim yok gizliden sileyim, takip edeyim vs ne gerek var ki bunlara :44: Evet kızmış olabilirsiniz ama nişanlınıza güveniyosanız (ki bi şey yapmamış zaten) hastanelik duruma gelmenize gerek yok bu kadar büyük bi durum yok ortada :31:

başlığı okuyunca çok kötü bi durum var sandım, tipik kıskançlık kriziymiş :37:
bence hiç belli etmeyin nişanlınıza, bi suçu yok, terslemek istememiş, kız fazla abartmış,
var böyle kızlar çevremde fazlasıyla, aldırış etmemek lazım,
yazmaya devam ederse de, nişanlınızdan silmesini istersiniz, ayrıca whatsaptan da engelleyebilirsiniz aslında?

off özellikle seviye konusunda çok haklısınız. açıkcası içimden hiç birşey yapmakta gelmiyor yani kurcalamak istiyorum ama bişey söylemek yapmak niyetinde değilim pek.
ama inanın bu kadarında bile öyle çok kıskandımki ciğerimden ciğer söküldü. bunun aldatılma boyutunu düşünemiyorum. insanlar nasıl çıldırmıyolar nasıl nefes alıyolar şimdi hayret ediyorum.
bişey yapmak istemiyorum ama kurcalamak istiyorum fena halde hemde. doğsunu hiç bilmiyorum

Etme hayret nasıl çıldırmıyorlar diye . Nasıl nefes aldıklarını da merak etme. Bu merakını gidermek için deneyimlemek zorunda kalabilirsin.

Son düzenleme:
Kıskandığın zaman hastanelik duruma geldiğini yazmışsın, nişanlın bu yüzden sana söylememiş olabilir. Ben sorun edecek bir şey görmedim. Nişanlının o kızla görüşmesini engellemeye kalkman ters sonuç verir, kız nişanlının seni kıskandıracak şeyler yaptığını düşünür, memnun olur.

Benim erkek arkadaşıma da musallat olmuştu böyle bir tip, ben müdehale etmemiştim. Nişanlın gerekli tavrı koyuyor zaten. Nişanlı olduğunu, mutlu olduğunu, evlenmek sitediğini söyleyen adamdan medet uman bir kızla muhatap bile olma.

Tövbe tövbe,konu başlığını okuyunca ben de dedim ne oldu.Sen de ya özgüven eksikliği var ya da kıskançlık var canım.Bu olayda bu derece kendini yıpratacak birşey yok.Nişanlında görüşmesin o zaman.Sen daha şimdiden böyle krize giriyorsan oooohoooo işin zor.

Back