- Konu Sahibi citosunablasi
-
nişanlın gerekeni yapmış,ne yapsan kime çatsan sakil kaçacak...
sakin ol,unut...sakinleşince bize yazdıgın gibi anlat nişanlına...belki kızı çıkartır...
anlaşılan o ki kız fena bir şey...niyti belli...ikinizde akıllı olun birbirinizi kırmayın boşuboşuna.basın düğmeye silin gitsin...
ama baskıyla degil.kendinde ifade etmişsin nişanlın masum ve elinden geldigince sıyrılmaya çalışıyo...
nezaket bu durumda gereksiz...ben senin durumunda olsaydım silerdim diye misal ver...
valla hiç üzüleceke bişey değil hayatımızın her anında eşlerimize böyle musallat tipler çıkabilir. sadece nişanlınla gurur duy o saftirikte sonunda vazgeçer. bukadar soğuk cevaplara hala yazıyosa bişeyler ya gurursuz yada saftiriktir. sende böyle gereksiz insanlar için bozma moralini. nişanlının yazdıkları yada yazmadıkları sen mutlu etmeye yetmeli. dedim ya böyleleri hep çıkacak buda eşlerimizin imtahanı napıcaksın. devreye herhangi bişekilde girersen hiç farkına varmaz onun seviyesine düşersin aman diyim boşver.
nişanlın gerekeni yapmış,ne yapsan kime çatsan sakil kaçacak...
sakin ol,unut...sakinleşince bize yazdıgın gibi anlat nişanlına...belki kızı çıkartır...
anlaşılan o ki kız fena bir şey...niyti belli...ikinizde akıllı olun birbirinizi kırmayın boşuboşuna.basın düğmeye silin gitsin...
ama baskıyla degil.kendinde ifade etmişsin nişanlın masum ve elinden geldigince sıyrılmaya çalışıyo...
nezaket bu durumda gereksiz...ben senin durumunda olsaydım silerdim diye misal ver...
Harika bir nişanlınız varki özellikle sizin çok önemli olduğunuz detayını vermiş karşı tarafa,kızda kuduruyor kıskançlıktan tabi,bence o kızı silsin face den falan çünkü hırs yapıp peşini bırakmayabilir nişanlınızın.Ve size önerim;nişanlınızın değerini bilin,doğru bir seçim yapmışsınızben 10 yıllık evliyim,evliliğiniz boyuncada böyle şeylerle karşılaşacaksınız o yüzden kendinizi fazla hırpalamayın eşinize sımsıkı sarılın sadece...
yorumunuzla mutlu oldum inanınki çok iyi geldiniz teşekkür ederim:) yarın sabah ona güzel bi kahvaltı hazırlıcam:)
Cinsiyeti ne farkeder ki kızmız demiycek tersliycek onu demişsiniz de anlamadımRahatsız eden mesajları var direk bana yazma arkadaşım nişanlıyım diyebilirdi. Kızın sarktığı ortada.. Facesinde bulundurmasıda o kızı nişanlınızın ayrı bi olay. Tersleseydi nişanlınız bu bayan yüz bulup yazamazdı bence
Kız niyetini belli etmemişki nişanlısı terslesin bence nişanlının yapmadı gereken tek şey kıza Cvp vermemek çünkü kız hoşlanıyorum dese cvbını alır ama o tarz bi sohbet ortamı olmamış bence Cvp alamayınca bir müddet sonra bırakır zaten yazmayı
Doğru tabi inan hiç belli etmemişDoğum gününü ilk ben kutladım farkettin mi, nişanlılık iyi gidiyomu, yada sürekli nasılsın iyimisin diye mesajlar gayet dostane cidden hiç açık vermemiş
Doğru tabi inan hiç belli etmemişDoğum gününü ilk ben kutladım farkettin mi, nişanlılık iyi gidiyomu, yada sürekli nasılsın iyimisin diye mesajlar gayet dostane cidden hiç açık vermemiş
off özellikle seviye konusunda çok haklısınız. açıkcası içimden hiç birşey yapmakta gelmiyor yani kurcalamak istiyorum ama bişey söylemek yapmak niyetinde değilim pek.
ama inanın bu kadarında bile öyle çok kıskandımki ciğerimden ciğer söküldü. bunun aldatılma boyutunu düşünemiyorum. insanlar nasıl çıldırmıyolar nasıl nefes alıyolar şimdi hayret ediyorum.
bişey yapmak istemiyorum ama kurcalamak istiyorum fena halde hemde. doğsunu hiç bilmiyorum
kızlar o kadar sinirlerim bozukki göğsüm yerinden çıkıcak midem kopacak gibi. çok çok çok asabım bozuk karışık anlatırsam kıusura bakmayın. çok affederseniz ağzımdan çok kötü laflar çıkar ama o kızdan nasıl bahsedicem bilemiyorum. Site kurallarına uyma amaçlı kendime hakim olmaya çalışıcam.
Nişanlım bizde şu an. Iki günlüğüne geldi. çok uzakta değil normalde 1.5 saatlik yerden geldi. Yattık şu anda bütün ev halkı olarak.
Yatmadan önce candy crush oynuyoduk manyak gibi ikimizde sardık bu oyuna benim haklarım bitince onun telefonundan onun oyununa devam ettim. öncelikle şunu belirteyim telefonunu öyle alıp kurcalamam o da yapmaz ama oyun face falan benimki müsait değilse onunkinden girerim sormadan. Bazen fotolara bbakarım falan o kadar. Ben nişanlımdan hiç şüphe etmedim .
şüphelendirecek hiç bir hareketi asla olmadı.
Az önce o tuvalate gitti yatmadan önce bende onun telinden son kez oyunu oynuyodum. Ya şeytan işte dedi ki şunun whatsappına bi bak. Girdim baktım. Hiç bişey yok yani bi dolu konuşma varda hepsi tanıdık arkadaşlar kuzenleri bilmem ne falan. Tanımadığım biri dikkatimi çekti. Esra diye bi kız. Açtım baktım. Okudukça asabım bozuldu.
Nişanlımda tık yok o kesin. Kız yazmış o yazmamış. Kız yine yazmış o yazmamış. Kızın liseden olduğunu tahmin ediyorum bu arada.
Işte kız yazmış buna naber nasılsın falan diye bu cevap vermemiş. 1 gün sonra tekrar yazmış bu da iyiyim sen demiş. Kız konu açmaya uğraşmış olmamış falan filan konuşma kesilmiş.
Sonra tekrar konuşmalar aynı şekilde. Nişanlılık nasıl falan yazmış. Bizimkide harika bişey ama evli olmayı tercih ederdim yazmış en son.
Beni en çok sinirlendiren şu oldu. Nişanlımın doğum günü daha saat 00:01 iken kız yazmış doğum gününü faceden ilk ben kutladım umarım nişanlın sorun etmez bunu. Bizimkide önemsemeyiz öyle şeyleri hem o çoktan aradı bile beni yazmış.
Bakın bakın facede doğum günü kutlamaya bakın 'nice senin gibi arkadaşlarım olur inşallah iyiki doğdun vs vs'
sen çok özelsin iyisin falan döşemiş kız buna. Bu da sağol doğum günümü kutladığın için falan diyip kapatmış konuyu.
Ya öyle bi sinirime dokunduki. Nişanlıma hiç bişey sormadım. Hemen bilgisayara sarıldım kızın profilini inceledim ve size yazmaya karar verdim.
şimdi ona senin mesajlarını okudum diyemem zaten hesabını sorabileceğim bişeyde yok. Nişanlımın cevaplarında en ufak bir şüphe doğuracak bişey olsaydı o an saldırmıştım ona. Yorumlarınızı buna göre yapın kesinilkle kıza karşı bi ilgisi yok buna eminim.
Anladığım kadarıyla çok fazlada kırmak terslemek istemiyor ama çokta umrunda değil sabrını taşırırsa kız mız demicek terslicek gibi.
E şimdi ben napayım kime ne edeyim? Ay nasıl parçalamak istiyorum biliyomusunuz kızlar. şimdi belkide o kızda bu yazdıklarımı okuyacak. Bu nasıl ağır ve üzücü bişey yaşayanlar bilir. üstelik benimkinin gram kabahati yokken bile bu kadar ağır. Ne yapmalıyım kızlar bi yol gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?