elifin çeyizleri..;)

çok zevkli bi çeyiz daha. bi şi sorcam bu tupperları nerden alıyosunuz? mağazası falan var mı ki

sağol tatlım beğenmen beni mutlu etti. tupperları ben akrabamdan aldım üyeydi. çokta fazla alamadım ama devamını getirmek istiyorum. sende üye olan kişilerden yada netten alabilirsin sanki gitti gidiyorda görmüştüm...

doğum günümde arkadaşlarımın hediyesi çeyiz için ;)

mor banyo setim. burda resmi yok ama şansa banyo paspas takımımda mordu uyumlu oldu :)

$837522001.webp

oysho pijama takımım bu markanın iç çamaşırlarıda hoşuma gidiyor hepsini alıcam :69:

$0209972983_1_1_3.webp

$0306972669_1_1_3.webp

Canim banyo setin cok güzel :) Benim ki de buna benziyor ama lila cicekli yani desenli biraz iste :)

Güle güle kullan canim :nazar:

:)) sağol canım bende beğendim çok şirin ilk başta siyah almış sonra değiştirip mor almış bu arada evdekilerde banyo seti almış beyazlı bir tane onunda ekstra çöp kovası var. yani iki tane takımım oldu inşallah iki banyom olur. yada değişitirp kullanırım. onunda fotosunu koyarım. seninkide çok güzel canım kırmızı kırmızı :)

:)) sağol canım bende beğendim çok şirin ilk başta siyah almış sonra değiştirip mor almış bu arada evdekilerde banyo seti almış beyazlı bir tane onunda ekstra çöp kovası var. yani iki tane takımım oldu inşallah iki banyom olur. yada değişitirp kullanırım. onunda fotosunu koyarım. seninkide çok güzel canım kırmızı kırmızı :)

Sagol canim ama ben lila olanin fotosunu bulamadigim icin kirmizi olani ekledim :) InsaAllah iki banyon olur. Biz basta kirada kalicaz o yüzden sanirim tek banyomuz olur. Ama ilerde kendi evimizi alinca ebeveyin banyosu olmasini cok istiyorum Allah nasip ederse :) Sende tekrar güle güle kullan canim.

Sagol canim ama ben lila olanin fotosunu bulamadigim icin kirmizi olani ekledim :) InsaAllah iki banyon olur. Biz basta kirada kalicaz o yüzden sanirim tek banyomuz olur. Ama ilerde kendi evimizi alinca ebeveyin banyosu olmasini cok istiyorum Allah nasip ederse :) Sende tekrar güle güle kullan canim.

lilaya daha bi bayılırım güle güle kullan canım.bizde kirada kalıcaz canım özellikle mutfağım ve banomun çok güzel olmasını istiyorumm...

su ortadaki nedir bilemedm elifcm ama çok beğendm güle güle kullannn:))

canım pardon yazmayı unutmusum ilk sıradaki paşabahçe karafım,sonraki cam fanusum içine kurabiye çikolata koyucam dekoratif amaçlı,üçüncü iki adet cam yağlıklarım aslında almıştım önceden ama bunlar cam olduğu için içine yağ koyunca tezgahta çok şirin duracaklar sarı sarı ,son olarakta 6 adet cam bardağım aşkımcım çay aşıgıda illa içini görecek bende kupa olarakta alayım dedim :)))

canım pardon yazmayı unutmusum ilk sıradaki paşabahçe karafım,sonraki cam fanusum içine kurabiye çikolata koyucam dekoratif amaçlı,üçüncü iki adet cam yağlıklarım aslında almıştım önceden ama bunlar cam olduğu için içine yağ koyunca tezgahta çok şirin duracaklar sarı sarı ,son olarakta 6 adet cam bardağım aşkımcım çay aşıgıda illa içini görecek bende kupa olarakta alayım dedim :)))

iyi yapmıssın o halde cnm, çok beğendm o dekoratifinii;))

buda başka sitelerden bulduğum ve beğendiğim örnek masa düzeni yemek takımları benimkinden :))

$untitled.webp

Back
X