elifin çeyizleri..;)

canım narları kaça aldın ben gittigidiyorda 32 ye buldumda uygunmu ?

canım ben 12 tl ye aldım hatta evede aldım bir tane ve mutfagın bır kösesıne koydum resmını eklıyorum boyut olarak daha ıyı gozukuyor

$06012012486.webp

saol elifcim bende enayi gibi almayı düşünüodum kargo parasıyla bana 40 a gelcekti resmen 30 milyonum çöpe gitcekti ucuz kurtuldum ay

saol elifcim bende enayi gibi almayı düşünüodum kargo parasıyla bana 40 a gelcekti resmen 30 milyonum çöpe gitcekti ucuz kurtuldum ay

bencede selincim o paraya başka ihtiyaçlarını karşılarsın resmen 3 katı. bızım burdakı zuccacıyede fıyatlar cok uygun ıyıkı kesfetmısım bu magazayı :)) hatta bu ara bı kapaklı kahvaltılık almak ıstıyorum nette ındırmlı fıyatları bıle 49 tl falan ama bu magazada aynısı 25 tl

canım çok teşekkür ederim. ee alalım sanada bir tane :) artıkk bu aldıklarımızı bı an once kullanmak ıstıyorum. senınle aynı zamanda evlenıcez nasıpse :))

Yaa ne güzel sen nerde yaşıyorsun? Ben Ankaradayım düğün hem Samsun hem de Mersin de olacak nişanlım İstanbul da çok karışık yani :(

Yaa ne güzel sen nerde yaşıyorsun? Ben Ankaradayım düğün hem Samsun hem de Mersin de olacak nişanlım İstanbul da çok karışık yani :(

canım ben ıstanbulda yasıyorum sözlümde aynı şekilde. ama yinede uzağız o çamlıcada ben fatihte :( seninde baya karışıkmış istanbulda olman lazım :)) zaten evlendıkten sonra burada yaşarsınız büyük ihtimal :101:

Back
X