kızlar, ben 7.11. de ameliyat oldum. pek ağrım yok olmadı da . sdece kollarımı istediim gibi kullanamamak zor , halada kısıtlıyım. daha çok yeni ne diceimi bilemiyorum . sorusu olan bana sorabilir. ve diğer ameliyat olan arkadaşlar sizinlede paylaşabilirsek ameliyat sonrasını çok mutlu olcam.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
elif13 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi elif13
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?çok saolun kızlar. silikon taktırdım evet. doktorum naci çelik . 5 bin ytl fiyatı. memem küçüktü evet. yani ben sıfır olarak algılasamda doktorum az da olsa var olduunu sööledi:) ben fazla istemedim, o yüzden a cuptı dolu dlou b cup istedim
naci bey gerçekten harika bi insan insan o konuşunca huzur buluyo rahatlıyo hatta uykusu geliyo diyebilirim ama ne yazıkki ben kendisiyle ameliyat olduktan sonra tanıştım
D
derya karaytug
Ziyaretçi
Selam ben almanyada yasiyorum ve kasim sonu izmire gidecegim. Meme büyütme ameliyati olmayi düsünüyorum. Bana allah rizasi icin iyi bir doktor önerebilecek bir kul var mi aranizda????:sm_confused:
D
derya karaytug
Ziyaretçi
Merhaba Elifcigim ameliyattan sonra hemen eve gidebildin mi yoksa hastanede mi kaldin? Benim iki tane 11 aylik bebegim var o yüzden kalmak benim icin biraz zor olur diye düsünüyorum. bana biraz bilgi verebilir misin? silikonlar kas alti mi yoksa kas üstü mü yerlestirildi ve hangi bölgede kesik yapildi? ayrica silikonlarin markasi ne idi? Simdiden cok tesekkür ediyorum ve gecmis olsun diyorum......
çok teşekkürler mert, ama daha yolun başındayım. kilo niye veresinki canım ? kilo alma verme durumu söz konusu olmuyo. ben mi anlayamadım acaba demek istediğini. kızlar herkes bşka isim öneriyor burda, zaten tek doru bi isim olamaz. ama ben dr naci çelik e güvendim ve ona emanet ettim kendimi. güven duygusu çok önemli.
deryacım ben hiç yatmadım bi kaç saat sonra çıktım hastaneden. yani kalman gerekmez. silikonun markası Mentor. facial diye bi kas zarı var onun altına koydu kas altı gibi ama bu daha yeni bi metot sanırım. bilen arkadaşalr bu konuda bilgilerini yazarlasa sevinirim. meme altından oldu kesi. daha 4. günüm bugün işte.
canım fiyat daha yüksek çıkmıştı bu indirimli fiyatı. annen yanında olsa iyi olur. öle aman aman bi ağrın olmuyo inan. sadece bi gerilem hissi ve kollarında ağrı oluyo çok spor yapıp da hamlamış gibi. ama bebekleri kendin kaldrımamalıısın ilk günler,kol hareketlerin sınırlı çünkü. yani en fazla 1 hafta sonra bu dediklerini yaparsın zaten. sabretmen gereken bi hafta sonrası g,tgide kolaylaşıyo. bak bneim 4. günüm bugün geçiyo zman bi şekilde
canım bu çok normal ve olabilir. almanyada da bu bööle. yani daha ucuz yapan dha kötü daha pahalı yapan daha iyi yapıyo anlamına gelmiyo asla. ama şehir, isim, bunlar etkiliyo birazcık.silikonun kendi maliyeti daha yüksek daha düşük olabilir. doktorun talebi vs vs. yani şööle sölim sana ortalama 4000-7000 ytle ye kdar yolu var hatta inan daha da yukarısı var . bu seni endişelendirmesin.
eskiden bedenim 75 di.emzirme sonrası içleri tamamen boşaldı.sönmüş balon misali.
doktor bana ısrarla 180cc damla diyor.gerçi protezi de görmedim.
sanki küçükmüş gibi geliyor bana.
forumda genelde 275 -300cc taktırdıklarını duyuyorum..seninkilerde boşalma yok anladığım kadarı ile..
acaba kasüstü ile kasüstü zar altına yerleştirme arasında ne gibi fark vardır.
doktor bana ısrarla 180cc damla diyor.gerçi protezi de görmedim.
sanki küçükmüş gibi geliyor bana.
forumda genelde 275 -300cc taktırdıklarını duyuyorum..seninkilerde boşalma yok anladığım kadarı ile..
acaba kasüstü ile kasüstü zar altına yerleştirme arasında ne gibi fark vardır.