• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elif13 Meme Estetiği Ameliyatı

?benim boyum 165,kilom ise 58-60..meme dokum küçük de olsa vardı ve 215cc protez koyuldu.damla ve dual plan..su an cookbüyük geliyolar bana.. küçülürler di m:((((yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar...

birde canım damla ve dual şan ne dual plan farklı birşeymi kafam karıştı fisfisfis

?benim boyum 165,kilom ise 58-60..meme dokum küçük de olsa vardı ve 215cc protez koyuldu.damla ve dual plan..su an cookbüyük geliyolar bana.. küçülürler di m:((((yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar...
merhaba canım (Silikon operasyonu sonrası yumuşama süresi konu başlığına) cevap yazmıştım görmedin sanırım buraya kopyalıyorum :)

Çok geçmiş olsun, hayırlı olsun inşallah :))

3. günün daha henüz ters bişey yok. Ameliyat nedeniyle vücut ameliyat bölgesinde bir savunma mekanizması geliştirdiği için ödem topluyor, ki senin gjöğüslerin şu an ödemli. Yani şiş. Onlar bir hafta sonra yavaş yavaş inmeye başlayacak. ıkinci haftanda daha inmiş olacak. Her gün daha da. Hatta memelerin oturması 6 ay diyorlar. Yukarıda olmaları da çok normal. Göğüs şuan ödemli ve protez vücuda uyum sağlamaya çalışıyor. Protez koyduralı henüz 3 gün olmuş. Göreceksin ki iki hafta sonra göğüslerini ayan beyan görünce bunun kararına daha iyi varacaksın. Günden güne oturduklarını, şişlerinin gittiğini yani küçüldüğünü ve yuvarlaştığını göreceksin. Onlar şimdi sivri durur.

geçmiş olsun canım ben daha olmadım araştırmalara devam ediyorum sen nerde kime oldun ne kadar tuttu

çok teşekkürler. 4. günüm bugun..ben teoman doğan a oldum ameliyatımı.dual planla yapıldı,dual plan da proezin alt kısmı kas üstünde,üst kısmı ise kas altına koyuluyor.sonuçlarından genelde memnun kalıyor insanlar.benimki dha çok yeni bişey söylemek için...

merhaba canım (Silikon operasyonu sonrası yumuşama süresi konu başlığına) cevap yazmıştım görmedin sanırım buraya kopyalıyorum :)

Çok geçmiş olsun, hayırlı olsun inşallah :))

3. günün daha henüz ters bişey yok. Ameliyat nedeniyle vücut ameliyat bölgesinde bir savunma mekanizması geliştirdiği için ödem topluyor, ki senin gjöğüslerin şu an ödemli. Yani şiş. Onlar bir hafta sonra yavaş yavaş inmeye başlayacak. İkinci haftanda daha inmiş olacak. Her gün daha da. Hatta memelerin oturması 6 ay diyorlar. Yukarıda olmaları da çok normal. Göğüs şuan ödemli ve protez vücuda uyum sağlamaya çalışıyor. Protez koyduralı henüz 3 gün olmuş. Göreceksin ki iki hafta sonra göğüslerini ayan beyan görünce bunun kararına daha iyi varacaksın. Günden güne oturduklarını, şişlerinin gittiğini yani küçüldüğünü ve yuvarlaştığını göreceksin. Onlar şimdi sivri durur.

çok teşekkürler canım içim rahatladı biraz..ama bi sorum daha var bu söylediklerin dual plan için de geçerli mi acaba dual plan da çok şişme olamdığını okumuştum forumda..bi de yanlara doğru daha büyük olması da geçici bişey di mi??

çok teşekkürler canım içim rahatladı biraz..ama bi sorum daha var bu söylediklerin dual plan için de geçerli mi acaba dual plan da çok şişme olamdığını okumuştum forumda..bi de yanlara doğru daha büyük olması da geçici bişey di mi??
canım bu her türlü yöntemle yapılan göğüs büyütme ameliyatı için geçerli. Dual plane de sonuçta kasın üst kısmı kesilerek yapılıyor. Kasaltı yöntem de de kas kesilerek protez yerleştiriliyor. Ameliyat nedeniyle vücut savunma amaçlı operasyonun yapıldığı yerde ödem topluyor. Ödem zamanla geçecek. Ödemin çoğu ilk bir ayda kalanı yavaş yavaş geçecek inşallah. Göğüslerin tam oturması 6 ayı buluyor diyorlar. Kafanı takma canım. Memelerin yandan şişik durmasını sormuşsun. Şişikliğin çoğu ödemden kaynaklanıyordur. Bir hafta geçtikten sonra herşey biraz daha farklı olacak. Göreceksin.

Merhaba arkadaslar..

ben de 3 gun once ameliyat oldum. adeleli bi yapim oldugu icin suan baya zorlaniyorum kol ve sirt kaslarimi kullanmakta. cok kolay bir ameliyat olarak dusunmeyin derim.. ama sonuc cok iyi olacak eminim..degdi. doktoruma cok guvendim. baska olan varsa konusmakta isterim sorulariniza da kendi acimdan cevap verebilirim :) :nazar:

Merhaba arkadaslar..

ben de 3 gun once ameliyat oldum. adeleli bi yapim oldugu icin suan baya zorlaniyorum kol ve sirt kaslarimi kullanmakta. cok kolay bir ameliyat olarak dusunmeyin derim.. ama sonuc cok iyi olacak eminim..degdi. doktoruma cok guvendim. baska olan varsa konusmakta isterim sorulariniza da kendi acimdan cevap verebilirim :) :nazar:

bugun 2.günüm..şu bir haftanın cabucak gecmesini istiyorumm... bu seklde yatıp kalkmak inanlmaz agrı veriyo bana :sinifsinif:

Merhaba magic24 ve ssheker07 , geçmiş olsun ikinize de a.s.
Sonunda karar verip uygulamışsınız.ınşallah sonuçlar da değecek :)
Hangi yöntemle, kaçar cc taktırdınız? Umarım çabucak iyileşirsiniz..

Ay
hepinize çok geçmiş olsun
umarım çok memnun kalırısnız

ben de 24 üne randevu aldım
2 hafta kaldı çok heyecanlıyım
her gece rüyamda görüyorum
sürekli forumu takip ediyorum kaydirigubbakcemile3
valla sabırsızlıkla bekliyorum nasıl olacak diye

paylaştığınız herşey için teşekkürler

opuyorumnanaktan

arkadaşlar
birşey sormak istiyorum:

Protez takıldıktan sonra çatlak olur mu acaba göğüste?
deri çok geriliyor
acaba bunu engellemek için krem falan kullandınız mı?

arkadaşlar
birşey sormak istiyorum:

Protez takıldıktan sonra çatlak olur mu acaba göğüste?
deri çok geriliyor
acaba bunu engellemek için krem falan kullandınız mı?

bnm suan 3.günüm catlak falan yok görünürlerde.. ama zamn gectikce nasıl olur bi fikrim yok CADIARZU

bende yeni göğüs ameliyatı oldum. 1. haftayı yeni doldurdum. göğüslerim cok şiş. kas altına yerleştirmiş doktor. ilk başlarda cok ağrılarım oluyordu şimdi birazdaha iyiyim. şişlerim ne kadar sürede iner? şu an bana doğal durmuo gibi geliyor. umarım şişler inince doğal bir görünümde kazanır. birde göğüslerimde hissizlik var. bu durum doğalmı ne zaman hissetmeye başlicam:) sorularımı cevaplarsanız sevinirm

bende yeni göğüs ameliyatı oldum. 1. haftayı yeni doldurdum. göğüslerim cok şiş. kas altına yerleştirmiş doktor. ilk başlarda cok ağrılarım oluyordu şimdi birazdaha iyiyim. şişlerim ne kadar sürede iner? şu an bana doğal durmuo gibi geliyor. umarım şişler inince doğal bir görünümde kazanır. birde göğüslerimde hissizlik var. bu durum doğalmı ne zaman hissetmeye başlicam:) sorularımı cevaplarsanız sevinirm

Geçmiş olsun Hathor:) 1. hafta dolduğuna göre sargılar çıkmıştır değil mi?Kasaltı olunca biraz daha uzun sürüyor galiba iyileşme.Birkaç aya rahatlamış olursun umarım.
Ben de olmuş gibi cevaplıyorum ama 1 senedir okuyarak öğrendim.Hissizlik de normal deniyor.Bir an önce iyileşirsin inşallah..

herkese geçmiş olsun diyorum arkadaşlar aranıza çok yeni katıldım ve haftaya amelyat için DR hasan Fıntan randavu aldım bu doktora aranızda amelyat olan varmı bana bilgi verebilirmisiz size ihtiyacım var :(eyvahedigeldismile

arkadaşlar yarın sabah ameliyat oluyorum..son olarak bilmem gereken bir şey veya tavsiyeniz var mı?

arkadaşlar yarın sabah ameliyat oluyorum..son olarak bilmem gereken bir şey veya tavsiyeniz var mı?

tatlım sakin olmaya calışş..ayrıca yanına önden acılan bi esofman üstü al mutlaka rahat edersin.sonrasında baska yapman gerekn bişe yok zaten =) şimdiden gecmiş olsun :Saruboceq: güzel gecer inş amelytn

saooll önden düğmeli pijama aldım=) sakin sayılırım ...böyle inanamama var yarın sabah oraya gidene kadarda inanamayacağım galiba=)

Merhaba arkadaşlar.. Ben de göğüslerimi büyütmek istiyorum ama Barış çakırla eser aydoğdu arasında kaldım.. :( naapcamı bilmiyorumm bi aksilik olsun da istemiyorum.. doktorlar hakkında bilginiz varsa yardım edin lütfennnn acilen ameliyat olmak istiyorummm :(

Back