• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elif13 Meme Estetiği Ameliyatı

elif13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2007
37
0
86
İstanbul
kızlar, ben 7.11. de ameliyat oldum. pek ağrım yok olmadı da . sdece kollarımı istediim gibi kullanamamak zor , halada kısıtlıyım. daha çok yeni ne diceimi bilemiyorum . sorusu olan bana sorabilir. ve diğer ameliyat olan arkadaşlar sizinlede paylaşabilirsek ameliyat sonrasını çok mutlu olcam.

Nezaman Nerde Nasil Oldun Ameliyati:)
Cokmu Kucuktu Peki Bide Maliyeti Nedir Bu Ameliyatin: )))

Canım çok geçmiş olsun hadi darısı başımıza inşallah bende Aralık gibi olmayı düşünüyorum ama hala doktora karar veremedim. Canım kime oldun ameliyatını? biraz bilgi verebilirmisin.:nazar:

çok saolun kızlar. silikon taktırdım evet. doktorum naci çelik . 5 bin ytl fiyatı. memem küçüktü evet. yani ben sıfır olarak algılasamda doktorum az da olsa var olduunu sööledi:) ben fazla istemedim, o yüzden a cuptı dolu dlou b cup istedim

çok saolun kızlar. silikon taktırdım evet. doktorum naci çelik . 5 bin ytl fiyatı. memem küçüktü evet. yani ben sıfır olarak algılasamda doktorum az da olsa var olduunu sööledi:) ben fazla istemedim, o yüzden a cuptı dolu dlou b cup istedim

naci bey gerçekten harika bi insan insan o konuşunca huzur buluyo rahatlıyo hatta uykusu geliyo diyebilirim ama ne yazıkki ben kendisiyle ameliyat olduktan sonra tanıştım

evet naci hoca çok iyi bir doktor . daha 2 gün oldu gerçi ama ilgisi ve aydınlatması her konuda çok güzel bi yaklaşımı var. naci hocayla tanışan varmı başka ?

evet naci hoca çok iyi bir doktor . daha 2 gün oldu gerçi ama ilgisi ve aydınlatması her konuda çok güzel bi yaklaşımı var. naci hocayla tanışan varmı başka ?

elif ciğim.büyük geçmiş olsun.ne güzel ameliyatını geride bıraktın.ben gelecek hafta içinde ameliyat olacağım..merak ettiğim bir konu var.sen ameliyat sonrasında kilo verdinmi?yani ameliyatla ilgisi var mı kilo vermenin onu merak ediyorum.

Selam ben almanyada yasiyorum ve kasim sonu izmire gidecegim. Meme büyütme ameliyati olmayi düsünüyorum. Bana allah rizasi icin iyi bir doktor önerebilecek bir kul var mi aranizda????:sm_confused:

Merhaba Elifcigim ameliyattan sonra hemen eve gidebildin mi yoksa hastanede mi kaldin? Benim iki tane 11 aylik bebegim var o yüzden kalmak benim icin biraz zor olur diye düsünüyorum. bana biraz bilgi verebilir misin? silikonlar kas alti mi yoksa kas üstü mü yerlestirildi ve hangi bölgede kesik yapildi? ayrica silikonlarin markasi ne idi? Simdiden cok tesekkür ediyorum ve gecmis olsun diyorum......

çok teşekkürler mert, ama daha yolun başındayım. kilo niye veresinki canım ? kilo alma verme durumu söz konusu olmuyo. ben mi anlayamadım acaba demek istediğini. kızlar herkes bşka isim öneriyor burda, zaten tek doru bi isim olamaz. ama ben dr naci çelik e güvendim ve ona emanet ettim kendimi. güven duygusu çok önemli.

deryacım ben hiç yatmadım bi kaç saat sonra çıktım hastaneden. yani kalman gerekmez. silikonun markası Mentor. facial diye bi kas zarı var onun altına koydu kas altı gibi ama bu daha yeni bi metot sanırım. bilen arkadaşalr bu konuda bilgilerini yazarlasa sevinirim. meme altından oldu kesi. daha 4. günüm bugün işte.

peki fiyat 5000 YTL demistin indirim yapildi mi yoksa söylenen ilk fiyat bu muydu. sence cocuklarla ilgilenmem cok güc olur mu annem de yanimda olacak ama yine de en azindan yemek olayinda yardimci olmaliyim!!

canım fiyat daha yüksek çıkmıştı bu indirimli fiyatı. annen yanında olsa iyi olur. öle aman aman bi ağrın olmuyo inan. sadece bi gerilem hissi ve kollarında ağrı oluyo çok spor yapıp da hamlamış gibi. ama bebekleri kendin kaldrımamalıısın ilk günler,kol hareketlerin sınırlı çünkü. yani en fazla 1 hafta sonra bu dediklerini yaparsın zaten. sabretmen gereken bi hafta sonrası g,tgide kolaylaşıyo. bak bneim 4. günüm bugün geçiyo zman bi şekilde

Benim anlamadigim sey bu fiyatlar nasil oluyor da bu kadar oynaybiliyor. Izmirde Prof. Ahmet Seyhana e-mail yazdim ve bana fiyatlarin 3700 den basladigini söyledi. sence bu olabilir mi???

canım bu çok normal ve olabilir. almanyada da bu bööle. yani daha ucuz yapan dha kötü daha pahalı yapan daha iyi yapıyo anlamına gelmiyo asla. ama şehir, isim, bunlar etkiliyo birazcık.silikonun kendi maliyeti daha yüksek daha düşük olabilir. doktorun talebi vs vs. yani şööle sölim sana ortalama 4000-7000 ytle ye kdar yolu var hatta inan daha da yukarısı var . bu seni endişelendirmesin.

benim silikonlar mentor marka olcak.ve 750 dolar tutuyormuş.
bana 180cc önerdi doktor.kas üstü ve damla şekli.
elif senin göğüslerinde meme dokusu yeterli miydi.
benimkiler yeterli ..sarkma var..

mertcim sanırım senin göüs dokun daha fazla benimkinden . bana 250 cc takıldı. ama olan göğüs dokun kalın dedi o yüzden kas altı diil de facial altı kondu protez (kas zarın altına oluyo yanii)

eskiden bedenim 75 di.emzirme sonrası içleri tamamen boşaldı.sönmüş balon misali.
doktor bana ısrarla 180cc damla diyor.gerçi protezi de görmedim.
sanki küçükmüş gibi geliyor bana.
forumda genelde 275 -300cc taktırdıklarını duyuyorum..seninkilerde boşalma yok anladığım kadarı ile..
acaba kasüstü ile kasüstü zar altına yerleştirme arasında ne gibi fark vardır.

Back