ELif şafak - Aşk hakkında..

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
631
Puanlar
303
Yer
İstanbul
MMerhaba arkadaşlar :)

Elif Şafak -Aşk Romanını okuyan varmı . . ?

Bütün arkadaşlarım nerrdeyse okudu ve hepsi çok begendi.Bende cok hevesliydim okumak için çok merak ediyodum içeriğni aldım okumaya başladım ve cok sıktı ? sizce nasl bir kitap devam etmelimiyim değer mi okumaya yarım bırakmayıda sevmiyorum arkadşlar. :/ biraz yardmcı olurmusnz

Bide bişey merak ediyorum :) Kitap okumayı sevdiğiniz gibi o kitabın sizin olmasınıda seviyomusunuz yani bu kitap kitaplığımda bulunmalı mı dersiniz yoksa arkadaşınzdan alıp okumakta szin için yeterli mi ? :9:

Ben okudum Elif Şafak'tan Aşk'ı.

Dediğiniz gibi bazı yerlerde sıkıldığım oldu, ara kısımlarındaki anlatılan olaylar değilde kadın ve erkeğin birbirlerine olan mektupları, kadının evde yaşadıklarıydı beni kitaba bağlayan, merak uyandıran. Ama diğer kısımlar gerçekten bunaltabiliyor bazen.

kitabın bana ait olması benim kitabı nekadar beğendiğime bağlı, mesela "Aşk" kitaplığımda olmasada olur açıkcası, alıp tekrar tekrar okumam diye düşünüyorum çünkü:26: Ama Dan Brown "melekler ve şeytanlar", Ted Dekker "Oyun" mutlaka bulunmalı kitaplığımda..

ben hicbir kisminda sikilmadim ki ben bu kitabi iki kez okudum bi kendi gozumden bide esimle beraber tartisarak :) bayildik biz ailecek. canim esimin bana dogum gunuhediyesidir:O) siddetle tavsiye ederimm.. bi basla devami gelicektir tatlimm

Bazı yerlerde bende sıkıldım;bu Elif Şafak'ın uslubundan dolayı sanırım.
Ama bütün olarak bakarsak sabırla iyi ki okumuşum diyorum bence sende okumalısın

Bence de okumalısın.

Ben okuduktan sonra bir süre çok olumlu düşünen, herkese iyi davranmaya çalışan biri oldum :9:
Etkisi geçti bir süre sonra

Acikcasi agir bi kitap.. insanin ruh haline göre degisebilir begenip begenmemek kismi
bazi yerlerde bende SIKILMIstim ama bazi yerleride bi cirpida okudugumu hatirliyorum
tasavvufa yönelmemi sagladi, ruhu huzura kavusturuyor bazi noktalarda.
kisacasi okunmasi gereken kitaplar arasinda..

Cok begendigim bi kitapsa kütüphanemde bulunmali mutlaka
benim olsun isterim, 2.kez okumasam bile bende olmasi beni rahatlir..:34:

ben bu kitabı çok beğendim.. kurgulanışı çok hoşuma gitti..özellikle Mevlana ve Şems ile ilgili bölümler çok etkileyiciydi.. kesinlikle yarım bırakılmamalı... sürükleyici bir kitap olduğunu düşünüyorum.

Sevdiğim kitaplar kütüphanemde bulunsun isterim.. AŞk kitabı da bunlar arasında..

Bir kitap hakkında çok yorum olunca nedense içimden okumak gelmiyor, yoğun ilgi olduğu dönemde inadına bu kitabı almadım. Ama 3 gün önce nasıl olduysa elime geçiverdi ve okumaya başladım. Dün gece bitirdim ama bitmesini hiç istemedim. Kurgu, anlatılanlar, hem Ella nın yaşamı hem de Şems ile Rumi nin hikayeleri birbirinden güzel. Kesinlikle okunması gereken, insanı iç huzura sürükleyen bir kitap bence..

Nişanlımla beraber okuduk ve çok beğendik.
Kitap üzerinde tartıştık, bizim içinde çok iyi oldu...

Bence de güzel bir kitap daha yarısındayım hiç sıkmadı beni. Şu an için fikrim; Mevlana ve Şems-i Tebriz in hasıl olduğu aşk la kadın ve adam arasında ki aşk birbirine karışıyor gibi. Sevgi ve aşk karışmış sanki. Bir de Mevlana Ve Şems-i Tebriz inin karşılaşması, anlatılan olaylar kaynaklardan mı alınmış yazar mı kurgulamış orayı tam anlayamadım. Sanırım kurgusu daha fazla. Bu iki önemli zatın hayatını araştırmak için okunacak bir kaynak olarak görülmemeli. Ama sufizme ve tasavvuf a ilgimi arttırdı.

bende okurken fazlasıyla sıkılmıştım Mevlana her kitapta ayrı anlatılıyor ben okurken açıkcası Mevlana'dan soğumuştum ailesine karşı sorumsuz ailesindeki herkes huzursuz ve mutsuzdu sonra Aşkın Gözyaşlarını okudum bambaşka bir senaryo fikir açısından oku bence ne kaybedersin ki

Konuyu açan arkadaş umarım okumuştur.
Her insanın beğenisi görecelidir.Benim fikrim kesinlikle okunması gereken bir kitap.

bence gerçekten muhteşem bir kitap. mevlana- şems arasındaki bağ ve kadının hayat öyküsü bana çok etkileyici geldi. 2 yıl oldu okuyalı tekrar okumayı düşünüyorum

Bu kitabı okuyalı o kadar uzun zaman olduki. Ama bazı bölümleri hala aklımda . Yani insanda iz bırakan bir kitap bence okunmalı

Çok kişinin aksine ben bu kitaptan etkilenmedim,hatta kitabı okurken sıkıldım diyebilirim.Ama bu asla,kitap kötüdür diye bir söyleyiş olarak algılanmasın,belki Elif Şafak'ın üslubu bana hitap etmediğinden olabilir,ben onun diğer kitaplarında da aynı duyguyu yaşadım çünkü.Belki ''Bit Palas''ı birazcık da olsa daha ilginç buldum ama yine de genel fikrim bu.Tabi herkesinkine olduğu gibi çok beğenenin düşüncesine hoşgörüm var.

bende okudum bu romanı ilk başladığımda sıkılıp bırakmıştım ama ikinciye tekrar başladım bu defa hiç sıkılmadım heralde ruh halimle alakalıydı bence gayet güzel bir kitap

bende okudum bu romanı ilk başladığımda sıkılıp bırakmıştım ama ikinciye tekrar başladım bu defa hiç sıkılmadım heralde ruh halimle alakalıydı bence gayet güzel bir kitap

Bende ilk okuduğumda sıkılmıştım.Aradan zaman geçince tekrar okudum.Gerçektende güzel kitap;Elif Şafakta iyi bir yazar.

Mevlanayı seviyorsan eğer o kitaptan sıkılmamalısın

Ben geçen sene okudum,hala etkilenirim o kitaptan bahsedilince
süper bi kitaptı...

MMerhaba arkadaşlar :)

Elif Şafak -Aşk Romanını okuyan varmı . . ?

Bütün arkadaşlarım nerrdeyse okudu ve hepsi çok begendi.Bende cok hevesliydim okumak için çok merak ediyodum içeriğni aldım okumaya başladım ve cok sıktı ? sizce nasl bir kitap devam etmelimiyim değer mi okumaya yarım bırakmayıda sevmiyorum arkadşlar. :/ biraz yardmcı olurmusnz

Bide bişey merak ediyorum :) Kitap okumayı sevdiğiniz gibi o kitabın sizin olmasınıda seviyomusunuz yani bu kitap kitaplığımda bulunmalı mı dersiniz yoksa arkadaşınzdan alıp okumakta szin için yeterli mi ? :9:

bizde iş yericek bu kitabı okuyup dizi anlatır gibi birbirimize anlatmıştık sonra mevlanaya fena sardık çok begenmiştim ben dediğin gibi bazı yerler sıksada genelde kitaplarda bazı bölümler sıkıcı olabiliyor.. eminim bitirdiğinde fikrin değişecek :2:

Back