• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Elidor süper bakım

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
103
Arkadaşlar ben Elidor'un yeni ünlülerin uzman kuaförünün yaptıgı sarı eldioru ve nemlendiricisini denedim ve elektiriklenen saçlarım elektiriklenmedi saçlarım parladı ve düzleştirdikten sonra düzlüğü uzun süre dayandı ve saçlarım hala düz =) Tavsiye ederim

Arkadaşlar ben Elidor'un yeni ünlülerin uzman kuaförünün yaptıgı sarı eldioru ve nemlendiricisini denedim ve elektiriklenen saçlarım elektiriklenmedi saçlarım parladı ve düzleştirdikten sonra düzlüğü uzun süre dayandı ve saçlarım hala düz =) Tavsiye ederim

selam canım c.tesi hatırlarsan sana avonu tavsiye etmiştim.Senin adına çok sevindim sana yardıysa süper bişey.Şaçlarım boyalı olduğu için devamlı boyalı saçlar için olanını kullanıyorum belki onun için bana yaramadı.Şampuan mı yoksa 7/24 mü hangisini

Canım üzerinde 7/24 yazmıyordu ama nemlendirici yazıyordu belkide senin kullandıgı sadece 7/24'tü canım belkide ondan yaramamıştır

evet yanlıza 7/24 dü belkide ondandır canım.Ama elimdekiler bitisn deniyeyim bende.O kadar çok şey aldım ki.Daha bugun yine aldım avonun balsamı.dalgalı güzel saçlarım var ama işte o banyodan sonra kabarıyor hiçde hoş olmuyor.

Evet canım aynen benim saçalrımda dalgalı ve banyodan sonra kabarıyordu ama ben aynı zamanda düzleştirdimde ama normalde banyodan çıktıktan sonra düzleştirdiğimde ama uyudugumda bozuluyordu bu sefer bozulmadı ve kabarmadıda

Back