How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Şampuan ve Saç Kremleri Elidor 7/24 ?

Turbegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
4
0
36
Ordu
Saçlarım kıvırcık ve ben düz yapabilmek için çareler arıyorum. Google'da çok yazdım ve pek çok yerde elidor 7/24 bakım setinin öneriyorlar.
Bende gittim beyaz renkli Elidor mükemmel düz ve beyaz renkli Elidor 7/24 aldım.
2 gündür kullanıyorum ama saçlarıma sürdükten 1 saat sonra tekrar kıvrcıklaşıyor.
+
Saçlarımda aşırı derecede kuruluk,kabarma ve elektriklenme var.

Önerisi tavsiyesi olan?

canım eger kıvırcık saçlarından sıkıldıysan kalıcı düzleştir 3 aylık ya da 6 aylık olanları var ama doğal saçın üzerine uygulanıyor saç da boya olmaması gerekiyor benim saçımda boya oldugu için ben yaptıramıyorum saç düzleştiricimle düzleştiriyorum elidorun kreminden bende kullandım ama dedigin gibi hiç bir faydası yok bir de saçı yaglandırıyor

Kalıcı düzleştiriciyi nereden bulabilirim?
Krem mi, wax tarzı bir şey mi?
Nasıl bir ürün markaları var mı?

bu forumda okumuştum
düzleştirdikten sonra biryantin gibi bişey sürebilirsin uçlarına
nemli olsun ki kabarmasın diye..

Kalıcı düzleştiriciyi nereden bulabilirim?
Krem mi, wax tarzı bir şey mi?
Nasıl bir ürün markaları var mı?

canımmm kalıcı düzleştirme işlemini kuaförlerde yaptırabilirsin kuaförüne bir danış istersen ama güvendigin bir yerde yaptır bu uygulamayı ben düzleştirmeyle ilgili hemen her yolu denedim ama sacımda boya oldugu için yaptıramıyorum su anda kuaförün kimyasal bir işlem uyguluyor saçına saç 3 ile 6 ay arasında düz kalıyor saçlar uzamaya baslayınca dipten çıkan saçlar kıvırcık oluyor memnun kalırsan işlemi tekrarlarsın yine

Back