Eli fazla açık eş

Eşim 6 bin alıyor
İki binini benim karta atıyor buda birikim oluyor ben öyle düşündüm
Yani o iki bini her ay yok sayıyoruz
Ama yok adam anlamıyor
O elini koparıcam artık veremesin kimseye
500 lira ile mi geçiniyorsunuz ? Çok sıkıntılı bir duruum

Ben yoruldum kavga etmekten
Zira her durumum zor diyen bile kağımda biter oldu
Banka sanıyorlar evimi

Benim eşiminde böyle yüzü yumuşak, etrafında bir sürü bedavacı var. Kendi isteğiyle tüm hesaplarını bana devretti, isteyen olursa hanımdan isteyemem deyip benim üstüme atıyor:) sizde hesabına el koyun bence dağıtamaz o zaman

Benim esimde boyle. amcasina ev esyasi aldi. amca ogluna 1 daire fiyatina 2 daire verdi. amcasinin karisi dogumumda hastaneye geldi iste laf aciyor masaj yatagi var burdan alalim giderken diyo esime annemde dedi ki senin yurtdisindan oglun gelmedimi ona desene alsin. ben oglumdan isteyemem ama benim kocamdan istermis. daha anlatsam yani bosa giden paralarimizi esimden para tirtiklamalarini neler neler.. ama simdi akillandi benim sayemde tabi bunu kavga etmedim hatta hic soylemedim. bi sure sonra bakislarimdan anlar oldu. ve artik uzak duruyor.

Yani dediğim gibi kendi öğrenim hayatı ve cocuklugunda çok maddi sıkıntı cekmış
Biri ay dese benim eşim elini cebine atıyor
İhtiyacı vardır vs vs
Yani kendı deyısıne gore ben yokluk cektım bılırım
Srn varlık içindesın sogara içmiyorsun ama arkadasın yokluk içinnde tüttürüyor
Trajikomik

İyi güzel de bu durum maddi yardım falan değil, yani arkadaşına lüks tüketimi için alacağı sigara parası. Sigara sonuç olarak zorunlu tüketmeleri gereken bir şey değil. Arkadaşları da muhtemelen bunun farkındadır, bile isteye eşinizi suistimal ediyor arkadaşları da. Eşinizin bunu görememesi (ya da görmek istememesi) de bir sorun aslında.

Benim eşiminde böyle yüzü yumuşak, etrafında bir sürü bedavacı var. Kendi isteğiyle tüm hesaplarını bana devretti, isteyen olursa hanımdan isteyemem deyip benim üstüme atıyor:) sizde hesabına el koyun bence dağıtamaz o zaman
Bende biriken bir miktar paramız var her ay
Ama dediğim gibi o parayı kendi çatır çutur yesın zerre gam yemem
Ama otlakçılara sinir oluyorum

Siz bir aileseniz ve tabiki esinize karisacaksiniz.Kendi ihtiyaclari icin harcamiyor ki.Elaleme yediriyor.Haklisiniz kizmakla.Tum hesaplari siz yapsaniz.Sadece kendine yetecek kadar butce ayirsaniz.

İyi güzel de bu durum maddi yardım falan değil, yani arkadaşına lüks tüketimi için alacağı sigara parası. Sigara sonuç olarak zorunlu tüketmeleri gereken bir şey değil. Arkadaşları da muhtemelen bunun farkındadır, bile isteye eşinizi suistimal ediyor arkadaşları da. Eşinizin bunu görememesi (ya da görmek istememesi) de bir sorun aslında.
İşte konuda bu
Farkında ama o giden bir miktar parayı sorun etmiyor
Ben neden elin keyfine yataklık yapayım
Baktım olmuyır önünü alamıyorum işe dönüyorum dedim
Düşünsğn taşınsın
Riskli bir gebeliğim var kendi bilir
Aynen bunlarıda söyledim

Siz bir aileseniz ve tabiki esinize karisacaksiniz.Kendi ihtiyaclari icin harcamiyor ki.Elaleme yediriyor.Haklisiniz kizmakla.Tum hesaplari siz yapsaniz.Sadece kendine yetecek kadar butce ayirsaniz.
Bana verdiği kenara koy diye bir miktar oluyor her ay
Ama diyorum ya kalanını yesin helali hoş olsun
Ama şu yamyamlara yedirmesin

Eşim 6 bin alıyor
İki binini benim karta atıyor buda birikim oluyor ben öyle düşündüm
Yani o iki bini her ay yok sayıyoruz
Ama yok adam anlamıyor
O elini koparıcam artık veremesin kimseye
Benim eşim de 6 alıyor ama günlük yirmi lirayla çıkıyor evden, bizimkinin sorunı millete değil eve gereksiz harcamasıydı örneğin güvenlik sistemi almış ama kurmayı bilmiyor yine de almış gibi şeyler. Sosyal hayatı azaltmak lazım. Güzel bi planlama yap çünkü laftan anlamayacağı kesin gibi.

arada arkadaşa jest yapmak iyidir karşılıklı olursa daha da iyidir.yemek olur kahve ısmarlamak olur minik hediye olur.Ama sigara nedir ya ben yiyemedim al sen ye paramı ben sokağa atamadım al sen at sokağa paramı demektir

Benimde eşimin böyle sinir bozucu bir arkadaşı vardı. Birşey demedim önceleri, sonra sıkıştık diye bir kerede sen istede gör bakalım dedim. Bir kereliğine verdiği paranın bir kısmını istemesi arkadaşlığının bitmesine yetti.
Madem öyle bir süre eşin onlardan geçinsin onlar hiçbirşey demezse herşey karşılıklıymış der kabul edersiniz, diğer türlü eşinizde anlar birşeyleri herhalde.

Haklısınız! Bu eli bolluk değilde afedersüniz ama enayilik tavrınızı koyun net bir şekilde bu ne ya. Elalem çakal olmuş. İnsan utanır ya. Adamın bi evi bi hamile karısı var der ve.elini cebine attırmaz aksine bide sigaralarını aldırtıp kikiki gülüyorlar.

Back
X