- Konu Sahibi 1impossiblelove
Her gün 5-6 kişinin sigarasını almıyordur ya bence, arada sıradadır o sanki. Kimse o kadar zengin değil bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim 6 bin alıyor
İki binini benim karta atıyor buda birikim oluyor ben öyle düşündüm
Yani o iki bini her ay yok sayıyoruz
Ama yok adam anlamıyor
O elini koparıcam artık veremesin kimseye
Kalan 4 binle günlük 5-6 sigara alıp evi mi geçindiriyor ? Gerçekten durumu biraz siz mi abartıyorsunuz acaba? Çünkü 6 bin gelirde 2 bin iyi bir birikim bence. Benim eşim de yoldan gelirken arkadaşı isterse sigara alır, yemeğe gidildiyse o öder bende rahatsızım ama oda öyle biri çok da sinirlenmiyorum. Onu seçerken bonkör biri olması hoşuma gidiyordu sonuçta.
Tam bunu yazacaktim ben de.Eşinizin kendini çevreye sevdirme ve kabul ettirme çabası var sanki. Küçüklüğünde veya ergenliğinde olmuş mu bu tarz dışlanma olayları ya da bullyinge falan (zorbalık sanırım Türkçesi tam emin değilim) maruz kalmış mı?
Tam bunu yazacaktim ben de.
Kendini sevdirme cabasi.
Asagilik kompleksi kaynaklidir.
Kendini ezik goren kisiler cevrelerine kendilerini kabul ettirmek sevdirmek icin gereksiz ve haddini asan iyiliklerde (enayiliklerde) bulunurlar.
Bu benim aciklama seklim.
Sinir bozucu bir durum gercekten
benim elimde aciktir bir kahve pasta yemek ismarlarim arada bir elbet arkdasima... onlarda ama bana... koca adamlar resmen esini kullaniyorlar... sigarasini alamiyan icmesin ama hatta onlarda degil esinde... 10 bin tl maasmi aliyor bu adam hergün 5-6 arkdasina sigara aliyorEşim kullanmıyor ilginç olanıda bu
akin varsa daire al ozaman bagla borca 1500 u böyle sacmalikmi olur. fakir doyursun en azindan sevaba girer elin adamina sigara alcaginaGelirimiz 6 bin tl aylık
İyi niyetlimi diyeyim avanak mı diyeyim zorlanıyorum