eleştiriye tahammülü olmayan insan türleri

firarcim sende ne küsüyon aaaaa, madem geldin bir iki bisiler yaz ciz :KK3:
niye günlükte kk dan nefret ediyonki, biz naptik sana bi anlasakta bizde kendimizden küssek:KK19:

Sizin şu dalga geçer tavrınız ne kadar sinir bozucu...
Sizi takip etmek gibi bir amacım yok konuya yazılan yeni mesajları okuyorum.
Ama siz beni takip ediyorsunuz sanırım.
Ben alışkın değilim kusura bakmayın bu tarz konuşmalara..
Bana bu yaptığınız çok saçma geliyor.
Dün bana dedikodu yok deyip duruyordunuz bugün kendiniz dedikodu yapalım demişsin.
Gerçi bu sizin espri anlayışınız sanırım.Garipsiniz hakikaten.

Sizin şu dalga geçer tavrınız ne kadar sinir bozucu...
Sizi takip etmek gibi bir amacım yok konuya yazılan yeni mesajları okuyorum.
Ama siz beni takip ediyorsunuz sanırım.
Ben alışkın değilim kusura bakmayın bu tarz konuşmalara..
Bana bu yaptığınız çok saçma geliyor.
Dün bana dedikodu yok deyip duruyordunuz bugün kendiniz dedikodu yapalım demişsin.
Gerçi bu sizin espri anlayışınız sanırım.Garipsiniz hakikaten.

sen iyimisin, neyin var senin:97:endiselenmeye basladim inan:KK5:

napsaydim sabah aksam aglasamiydim:KK53:

bak virmem sonra geri , iyi düsündünmü:81:

hazir kiz cocuna konam yasi kac:21::KK19:

4 yasında kalcasına kadar bukle bukle sıyah sacları olan mını gıymeye bayılan kokos kokos gezmeyı seven oje ve ruj hastası bı veledım var osmanın kız versıyonu dıorlar bızde alsıdık arıtık ama bırıne postalamak sıtyıorum oda sen cıkdın kurada yoluorum :KK70: kokos ısen ıyı anlasırsınzı bak dım :KK70:

4 yasında kalcasına kadar bukle bukle sıyah sacları olan mını gıymeye bayılan kokos kokos gezmeyı seven oje ve ruj hastası bı veledım var osmanın kız versıyonu dıorlar bızde alsıdık arıtık ama bırıne postalamak sıtyıorum oda sen cıkdın kurada yoluorum :KK70: kokos ısen ıyı anlasırsınzı bak dım :KK70:

anammmm ben istiyorummm benim olsunnnn:KK64:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
tam benlikkkkkk
:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:
ver ver ver ver ver ver
kokosmu kokosum kokosuz kokosalim yess:124:
:115::115::115::115::115::115::115::115:
:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

kız bitli oğlan çocuğu olsaydı alırdımda kızsa donluya yada roseye haval et sen onlar bakar:KK52:

ben talibim alıyorummmm:KK62::KK62:

off bencede yaa konuyu nereden nereye getirdiler ben sevmediğim konulara topiklere bakmıyorum okumuyorum.Ne diye ikide bir gelip ders verip gidiyorlar anlmadım yaa:KK51:

Arkadaşım ben bir şey mi dedim şimdi?
Benimle ilgili bir şey yazınca cevap verdim.

Arkadaşım ben bir şey mi dedim şimdi?
Benimle ilgili bir şey yazınca cevap verdim.

tamamda arkadaşım dünden beri sanki biz çok kötü bişe yapıyomusuz gibi gelip yorum yapıp gidiyosunuz bu ne oluyor???
İnsanları sinirlendirip sonrada aaa bu tavrınız yanlış diyosunuz :KK68:

X