eleştiriye tahammülü olmayan insan türleri

Kırmızıdonlu:KK1:
Nirdesinnn ?

ekledim canim

postaci geldi cinko hapimi getirmis:KK39:bide agri kesici:KK55:

kizlar bikac gündür kafam cok kasiniyodu:44: ilac ictigim icin heryerim kurudu kafamda pul pul oldu

dün naptim

sabah zeytinyagin sisesini aldim döktüm kafama, sözde yarim saat sonra yikicaktim, sen kk ya dal
anca aksama yikadim:KK25:

bugün kafamda ne kasinti ne kepek saclarimda öyle gürlesti parliyorki:115::115::106::103:

ekledim canim

kizlar bikac gündür kafam cok kasiniyodu:44: ilac ictigim icin heryerim kurudu kafamda pul pul oldu

dün naptim

sabah zeytinyagin sisesini aldim döktüm kafama, sözde yarim saat sonra yikicaktim, sen kk ya dal

bugün kafamda ne kasinti ne kepek saclarimda öyle gürlesti parliyorki:115::115::106::103:

Roose Bu Sefer de Bana Gelmedi:KK52::KK52::KK52::KK52:
Bu Feysbıktan Msn'den Çektiğimiz Ne Yahu !!

ekledim canim

dün naptim

Bende mi sürsem napsam bitlenmiyelim len sonra :KK52:

Roose Bu Sefer de Bana Gelmedi:KK52::KK52::KK52::KK52:
Bu Feysbıktan Msn'den Çektiğimiz Ne Yahu !!

Bu feys bıze dusmaaannnnn :KK43:

len benim dedikodumu yapıyonuz yoksa öze mesajda banada atın bakem neymiş o şaşırdığınız şeyler benim hakkımda konuşuyonuz demi paranoyak oldum:84:

len benim dedikodumu yapıyonuz yoksa öze mesajda banada atın bakem neymiş o şaşırdığınız şeyler benim hakkımda konuşuyonuz demi paranoyak oldum:84:

:KK64::KK64::KK64::KK64:Sölememmmm :KK64::KK64: kız yokbişe 2.üyelik olan bi hatunu donluyu tenhada sıkıştırmış onu anlattı :KK64::KK64:

Siz onu bunu boşverindee
Zeytin yağını kafaya sürmekten çok içmenizi tavsiye ederim çok faydalı bişey yav:86:
sarımsak yağıda sürün kafanıza buram buram kokun
:KK12:

X