- 25 Ocak 2009
- 1.004
- 11
- 35
top degil olm tekerlek ayip ayip koceminkini aldim sira onda :86::89: maus dayanmiyo bana
İkiside yuvarlak sonuçta amaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
top degil olm tekerlek ayip ayip koceminkini aldim sira onda :86::89: maus dayanmiyo bana
dur kiz sanada atim öm
cok igrenc :86:
[video=youtube_share;WGvOCJGG3_g]http://youtu.be/WGvOCJGG3_g[/video]
Kırmızıdonlu
Nirdesinnn ?
Geliyi yoldaaa
Kırmızıdonlu
Nirdesinnn ?
ekledim canim
postaci geldi cinko hapimi getirmisbide agri kesici
kizlar bikac gündür kafam cok kasiniyodu:44: ilac ictigim icin heryerim kurudu kafamda pul pul oldu
dün naptim
sabah zeytinyagin sisesini aldim döktüm kafama, sözde yarim saat sonra yikicaktim, sen kk ya dal
anca aksama yikadim
bugün kafamda ne kasinti ne kepek saclarimda öyle gürlesti parliyorki:115::115::106::103:
Bende mi sürsem napsam bitlenmiyelim len sonraekledim canim
postaci geldi cinko hapimi getirmisbide agri kesici
kizlar bikac gündür kafam cok kasiniyodu:44: ilac ictigim icin heryerim kurudu kafamda pul pul oldu
dün naptim
sabah zeytinyagin sisesini aldim döktüm kafama, sözde yarim saat sonra yikicaktim, sen kk ya dal
anca aksama yikadim
bugün kafamda ne kasinti ne kepek saclarimda öyle gürlesti parliyorki:115::115::106::103:
Roose Bu Sefer de Bana Gelmedi
Bu Feysbıktan Msn'den Çektiğimiz Ne Yahu !!
Bende mi sürsem napsam bitlenmiyelim len sonra
Bu feys bıze dusmaaannnnn
len benim dedikodumu yapıyonuz yoksa öze mesajda banada atın bakem neymiş o şaşırdığınız şeyler benim hakkımda konuşuyonuz demi paranoyak oldum:84:
len benim dedikodumu yapıyonuz yoksa öze mesajda banada atın bakem neymiş o şaşırdığınız şeyler benim hakkımda konuşuyonuz demi paranoyak oldum:84:
Sölememmmm kız yokbişe 2.üyelik olan bi hatunu donluyu tenhada sıkıştırmış onu anlattı
valla kafam haril haril kasiniyofu gecti, dene bi bitlenirsen sinek ilaci sikariz
bikerem beni kimse sikistiramaz taaaammmiii
Siz onu bunu boşverindee
Zeytin yağını kafaya sürmekten çok içmenizi tavsiye ederim çok faydalı bişey yav:86:
sarımsak yağıda sürün kafanıza buram buram kokun
olmadı mazot dökeriz