Eleştiri eleştirisi (ÖNEMLİ)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sadecefikrim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2022
207
227
35
Merhaba bu siteyi 10 seneyi aşkın süredir ara ara kullanıyorum. Bazı konularda inanılmaz faydalı olduğunu, tam bir dayanışma ortamı oluşturulduğunu gördüm. Bu, yardıma ihtiyaç duyan birçok insan için önemli bir fırsat.
Ancak özellikle bu "Bir derdim var" kısmındaki gönderilerde inanılmaz saldırgan dili olan kişiler var. Bence bu kişilerin kendiyle kavgası bitmemiş o yüzden böyleler. İnsanlara saldırmayı, aşağılamayı, "kapak yapmayı" marifet sanıyorlar. Bu çok yanlış bir dil.
İnsanlar yanlış kişilere aşık olmuş olabilirler, kötü bir şey yapıyor olabilirler, gözleri boyanmış olabilir, doğru şekilde düşünemiyor olabilirler, .... Ama insana hatası böyle öğretilmez. Seviyeyi inanılmaz düşürüyorlar.
Özellikle birkaç kişi gözüme çarptı. Boşanma aşamasında olan canı yanan kadınları cesretsizlikle suçluyorlar falan. Hayatları da burada yaşayıp ona buna ayar vermekten ibaret anladığım kadarıyla.
Yazık, belli ki çevrenizden böyle gördünüz. Sizin için üzgünüm. Ama başkalarının ne kadar "ezik" "yetersiz" olduğunu en zor anlarında yüzüne çarpmak sizi güçlü yapmıyor.
Keşke insanların canını acıtmadan konuşmayı öğrenseniz.

üzgünüm size de bunu yapacaklar şimdi

Ama belli birine söylemedim, göster deseniz gösteremem?
yine de actiginiz konu forum kurallarina aykiri. begenmeyen uye olmaz veya uyeligini iptal eder. bahsettiginiz gibi olanlari da sikayet edebilirsiniz. bir sorun varsa zaten onlar banlanirlar. banlanacak bir sey yapmadilarsa da kimsenin ne yazdigina karisamazsiniz.

O kadar haklısınız ki umarım konu başlığı gerekli yerlere ulaşır da kendine çeki düzen veren olur Fikir istenen konularda sanki yorum yapmak zorundaymiscasina fikir beyan etmek yerine konu sahibini elestiren hatta hakaret eden tavırlar sergileyenler ben de sadece acıma hissi uyandırıyor icindeki öfkelerini ancak tanımadıkları insanlara kusabildikleri icin

Sadece bir farkındalık oluşturmak istedim, üyeliğim iptal olsun önemli değil benim ihtiyacım yok. Ama belli ki hayatındaki önemli kararları buraya sorup alacak kadar çaresiz insnlar var. Onların canını yakmasınlar yeter ki.

Bilmiyorum, sadece lazım olan konulara bakıp çıkıyorum. Üyelik de yeni aldım.
lazim olan konular bir derdim varda mi? boyle turist gibi ben bilmiyor ben anlamiyor yapmanin anlami yok. bu siteyi takip etmek ayip degil gunah degil. forumda bu kadar vakit gecirip uyeleri analiz edebilecek kivama gelmissiniz, kurallar da gozunuze carpmistir herhalde. sadece bunu soylemek icin uye olmak da cok hababam sinifi ahmet vibei.

Bu konu burada milyarlarca defa açıldı.
Hiç kimsenin de tarzı değişmedi.
Atar yapan devam etti.

Sizi hatırlıyorum. Konunuzda özellikle beni eleştirin, bu tarz yorumlara ihtiyacım var, nerde yanlış yapıyorum diye konu açmıştınız. Şimdi de burdaki insanlar çok eleştiriyor diye şikayet ediyosunuz

az önce çekim yasası konusunu okurken böyle bir konu açmayı bende düşündüm siz açtınız tebrik derim
nerdeyse 15 yıllık KK üyesiyim
Eskiden de tartışmalar kavgalar vs.. vs.. olurdu neler neler
Yalnız
özellikle bu yıl çok dikkatimi çekti
bi kesim sırf saldırmak dalga geçmek eksi puan emoji vermek için varlar
sanırsın nefret kusuyorlar
haksızı yanlışı savunacak kadar hemde
sadece kendi bildikleri doğru
ve dilleri o kadar sivri ki
birde gruplaşma olmuş topluca insanı rencide sen nerden bileceksin sen cahilsin gibisin tavırlar
Hoş değil
Gerçekten toplumumuzun gittikçe ne kadar dejenere olmuş olduğunun en basit örneğini görüyoruz buralarda

Sizi hatırlıyorum. Konunuzda özellikle beni eleştirin nerde yanlış yapıyorum diye konu açmıştınız. Şimdi de burdaki insanlar çok eleştiriyor diye şikayet ediyosunuz
Eleştirmenlerinden kastım hakaret etmeleri kimsenin kimseye hakaret etme gibi bı hakkı yetkisi haddi yok. Konumda benim haksız olduğumu soyleyenlere saygı duyduğunu söyledim. Ama bu kaç arkadaş gardini almış hakaret edercesine sallıyor ve üslupları çok yanlis. Sadece kendim için değil bı çok konuda buna rastladım yanlizca benim konumda olsa sorunun kendimde olduğunu düşünürdüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…