Merhaba bu siteyi 10 seneyi aşkın süredir ara ara kullanıyorum. Bazı konularda inanılmaz faydalı olduğunu, tam bir dayanışma ortamı oluşturulduğunu gördüm. Bu, yardıma ihtiyaç duyan birçok insan için önemli bir fırsat.
Ancak özellikle bu "Bir derdim var" kısmındaki gönderilerde inanılmaz saldırgan dili olan kişiler var. Bence bu kişilerin kendiyle kavgası bitmemiş o yüzden böyleler. İnsanlara saldırmayı, aşağılamayı, "kapak yapmayı" marifet sanıyorlar. Bu çok yanlış bir dil.
İnsanlar yanlış kişilere aşık olmuş olabilirler, kötü bir şey yapıyor olabilirler, gözleri boyanmış olabilir, doğru şekilde düşünemiyor olabilirler, .... Ama insana hatası böyle öğretilmez. Seviyeyi inanılmaz düşürüyorlar.
Özellikle birkaç kişi gözüme çarptı. Boşanma aşamasında olan canı yanan kadınları cesretsizlikle suçluyorlar falan. Hayatları da burada yaşayıp ona buna ayar vermekten ibaret anladığım kadarıyla.
Yazık, belli ki çevrenizden böyle gördünüz. Sizin için üzgünüm. Ama başkalarının ne kadar "ezik" "yetersiz" olduğunu en zor anlarında yüzüne çarpmak sizi güçlü yapmıyor.
Keşke insanların canını acıtmadan konuşmayı öğrenseniz.