Eleştiri eleştirisi (ÖNEMLİ)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bu siteyi 10 seneyi aşkın süredir ara ara kullanıyorum. Bazı konularda inanılmaz faydalı olduğunu, tam bir dayanışma ortamı oluşturulduğunu gördüm. Bu, yardıma ihtiyaç duyan birçok insan için önemli bir fırsat.
Ancak özellikle bu "Bir derdim var" kısmındaki gönderilerde inanılmaz saldırgan dili olan kişiler var. Bence bu kişilerin kendiyle kavgası bitmemiş o yüzden böyleler. İnsanlara saldırmayı, aşağılamayı, "kapak yapmayı" marifet sanıyorlar. Bu çok yanlış bir dil.
İnsanlar yanlış kişilere aşık olmuş olabilirler, kötü bir şey yapıyor olabilirler, gözleri boyanmış olabilir, doğru şekilde düşünemiyor olabilirler, .... Ama insana hatası böyle öğretilmez. Seviyeyi inanılmaz düşürüyorlar.
Özellikle birkaç kişi gözüme çarptı. Boşanma aşamasında olan canı yanan kadınları cesretsizlikle suçluyorlar falan. Hayatları da burada yaşayıp ona buna ayar vermekten ibaret anladığım kadarıyla.
Yazık, belli ki çevrenizden böyle gördünüz. Sizin için üzgünüm. Ama başkalarının ne kadar "ezik" "yetersiz" olduğunu en zor anlarında yüzüne çarpmak sizi güçlü yapmıyor.
Keşke insanların canını acıtmadan konuşmayı öğrenseniz.
10 yıldır takip ettiğiniz siteye üye olurken kabul ettiğiniz koşulları keşke okusaydınız. Üyeler hakkında konu açmak yasak.
Aynı eleştirileri bilmukabele yüzünüze okuyoruz buradan iade olarak, buram buram üstten bakma kokan ama içeriksiz olan deklarasyonunuzdan. Bu kadar şikayetçiyseniz 10 yılınızı daha faydalı ortamlarda harcasaydınız keşke.

Konular, yorumlar ve üyeler hakkında topik açmak yasaktır.

Üye olurken “okudum, kabul ediyorum” kutucuğu işaretleniyor ama kurallar okunmuyor sanırım.

Site kurallarından bir madde:

• Kurallara aykırı bir durum görüldüğünde, başka kullanıcıların konuya müdahil olması üzücü sonuçlar doğurduğundan, doğru davranışın RAPOR tuşu ile yöneticilere bildirilmesi olduğunu hatırlatırız.
Rapor tuşu her yorumun altında bulunan Şikayet Et butonudur, kurallara uymayan veya uymadığını düşündüğünüz yorumlar için şikayet et butonuna basarsınız, yöneticiler aktif olduğunda değerlendirir.

Konu başlığında da yazdığı gibi üyeler “eleştiri” yapabilir, eleştiri başka bir şeydir hakaret, aşağılama, küçük görme vb başka bir şey.
Hakaret, küfür, aşağılama vs yorumlarda lütfen şikayet et butonuna basın konu açmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X