Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eleri beyaz olmayanlar hangi renkleri tercih ediyorlar?
benim ellerim açık renk ancak tamamen beyaz tenli değilim..sarımsı buğday tenliyim...tam esmer veya bronz da sayılmam..açık sarı tenliyim..
mesela bana ten rengi ojeler ve orta koyuluktaki kahveler toprak tonları ve asker yeşilleri gitmez... ancak flormar 319 gibi el ve tırnak rengimden daha açık olan ojeler...özellikle soğuk renkler dediğimiz renkler çok yakışıyor..mesela metalik gümüş rengi..inci beyazı gibi..yada beyaza bakan pembe..
koyu renk olarak da koyu mor çok yakırşır..bordo ve kırmızı gibi sıcak tonluları yakıştıramıyorum çünkü parmakuçlarımda tırnakdiplerime doğru kızarıklıklar kırmızı tonlamalar var ikisi yanyana gelince hoş olmuyor..
uzun lafın kısası bana orta koyulukta tonlar ve sıcak tonlar gitmiyor..ya çok açık renkler olucak..yada iddialı koyular....kırmızılar da riskli bana göre çünkü bir sürü tonu var...
çok koyu esmerim ben, turuncu pempe beyaz kırmızı aklınıza ne renk gelirse sürerim bence esmer ele yakışır her renk tabi beyaz el gibi olmuyo ama yine de her renk denenebilir
deneye deneye kendine yakisan rengi bulabilirsin... oyle ezberden olmaz, tenin alt tonu var, binbir turlu kistas var... ama bence icinden geleni sur...