Elektroniklerin garanti belgeleri hk.

kycno

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
2.620
146
363
Hayırlı geceler arkadaşlar,
Benim kafama takılan bir soru var.
İnternet üzerinden aldığım elektronikli mutfak eşyalarının garantilerini nasıl onaylatacağım hakkında bilgisi olan var mı?
Cihazlarla birlikte garanti belgeleri de geldi ancak sanırım onların imzalanması ya da mühürlenmesi gerekiyor. Bu işlemi nereden yaptırıyoruz?

İnternet üzerinden aldığım elektronikli mutfak eşyalarının garantilerini nasıl onaylatacağım hakkında bilgisi olan var mı?
Cihazlarla birlikte garanti belgeleri de geldi ancak sanırım onların imzalanması ya da mühürlenmesi gerekiyor. Bu işlemi nereden yaptırıyoruz?

bunu tam olarak bende bilmiyorum ama geçenlerde başıma gelen bir olay oldu. markafoniden korkmaz çaykolik aldım. ürün arızalı geldi. korkmazı aradım garanti belgesiyle gönderin dediler. bende garanti kaşelenmemiş markafoniden aldım deyince, faturanın fotokopisiyle gönderin dediler. öyle yaptım ve sorunumu çözdüler. tabi bu korkmaza özel bir durum olabilir. korkmazın servisi çok iyidir.

Faturalarını mutlaka saklamalısınız garanti belgesi yerine geçiyor, bende kesinlikle atmam, garanti belgeleri onaylanmasa da oluyor sanırım

Herhangi bir mühre gerek yoktur... garanti süresi kaç yılsa o belgeleri o kadar zaman saklamalısın garanti belgesi ve faturası... diyelimki garanti süresi 2 yıl o süre zarfı içerisinde herhangi bir durumda gerekli belgelerle gönderdiğinde gerekeni yaparlar...
sende bunun takibini fatura kesim tarihinden itibaren takip edersin hepsi bu.

Arkadaşlar hepinize çook teşekkürler :) Sağolun, eksik olmayın..

canim ben internetten pek elektronik esya almiyorum bence sende alma buyuk siteler tamamda digerleri orjinalligi bile supheli guvenemem ustelik git bo spot magazayla anlas herseyini ordan alacagini soyle o sana zaten indirim yapcaktir sahsen ben oyle yaptim bi magazayla anlastim internetten bakiyorum en ucuz fiyati soyluyorum onlar bana o fiyat uzerinden indirim yapiyor :62:
mesela bak ben
braun multiquick 7 kablosuz blander seti
braun multiquick 5 kati.meyva skacagi
braun sac kurutma mk
philips airfryer yagsiz fritoz
tefal inox keyif cayi cay makinasi
philips ekmek kizartma makinasi

bunlarin hepsini internetten 1000 tl civari buldum onlar bana 900 e verdi :52: :52:

çoğu şeyi net üzerinden alıyorum, bir kere fiyatı rahat rahat karşılaştırıyorum, zamanım da fazla gitmiyor. şimdiye kadar net üzerinden elektronik olarak mikro dalga, buharda pişirici, mp3 player ve tost makinesi aldım, hepsini de piyasadan çok daha ucuza aldım. siparişle birlikte fatura geliyor. faturanızdaki tarih garanti belgesinin de başlangıç tarihi oluyor.

Back
X