Elektronik sigara...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.667
Gerçekten çok zararsız mı?Eşim için almayı düşünüyoruz onun ciğerlerine verdiği zarara tahammül edemiyorum artık bilgisi olup kullanan var mı?

Komik mi bu içinde 4000 zehir olan bir maddeye zararsız dememizi mi bekliyorsun? Kimbilir elektronik olanında ek neler neler vardır. Tek farkı güzel kokuyor elektronik sigara ama o da patlıyor dikkat edin.

Zor ama en güzeli komple bırakması

Hepsinin kendine gore zarari var.ama elektronik sigara normal sigaraya gore daha zararsizmiş.ama gidip elli tl lik elektronik sigara alirsaniz elinizde patlar

O da zararlı hatta içindeki sıvı direkt cigere yapisiyormus filtresi olmadığından. Bırakmak istese bırakır. İstemek ve irade gücü önemli.

Benim eşim 2 yıldır kullanıyor.Zararını görmedik.Hatta yediğim içtiğim herşeyin kokusunu almaya tadını anlamaya başladım ve sigara kötü kokuyor artık diyor.İlk başta küçük bir E-sigara ile başladı 1 yıl kullandı şuan daha iyisini aldı daha da hoşuna giderek kullanıyor.Zararını görmedim.Üstüne kullandığı ilk ay hemen hamile kaldım 2 yılın ardından.

elektronik sigara ile ilgili ne kadar yanlış şeyler yazılmış, yok elektronik sigaranın içinde sigaradan daha çok şey varmış, yok durup dururken patlıyormuş, en komiği de filtresi olmadığı için daha zararlı olduğu iddiası.

elektronik sigara likitlerinde 4 madde bulunur: gliserin, propilen glikol, su bazlı yapay aroma ve nikotin. Bu 4 maddenin tamamı hem elektronik sigara hem de nargilede de bolca vardır çünkü çıkan dumanı/buharı gliserin ve propilen glikol sağlıyor. ayrıca bunlar sigarada nem tutucu aroma tutucu olarak da kullanılır. Sigarada bunlara ek olarak 3996 tane daha toksik madde vardır. Merdiven altı üretilen likitlerde bunlara ek olarak toksik maddeler kullanılabilir bu nedenle alınmamalı, mümkünse bu malzemeler bir kimya firmasından ayrı ayrı alınıp likit kişi tarafından yapılmalı. Tabii elektronik sigara ile ilgili bilimsel çalışmalar incelenip elektronik sigara yasallaştığında denetimler gelecektir ve bu sayede biz de içtiğimiz likitlere güvenebileceğiz

İngiltere sağlık bakanlığı elektronik sigaranın sigaradan %95 daha az zararlı olduğunu sürekli vurguladığı gibi, sigarayı bırakamayan hamilelere elektronik sigara REÇETE edilir, devlet de karşılar.

Elektronik sigara pilleri cep telefonu patlama riski kadar risklidir, kaliteli cihazlarda kısa devre koruması vardır, laptop çakması piller patlayabilir, bu pilleri kullanan çok büyük bir kitle var maalesef.

Elektronik sigarada filtre olmaması kısmı ise tamamen uydurma ve hiçbir dayanağı olmayan bir bilgidir. Elektronik sigara cihazı içindeki ısıtıcı bobin cihazla enerji verildiğinde ısınır, içindeki likitle ıslatılmış pamuğu ısıtır. ısınan ıslak pamuktan çıkan buhar solunur, filtreye gerek yoktur. sigara tamamen farklıdır, ısıtarak değil YAKARAK duman verir, sadece dışındaki kağıt bile solunduğunda ölümcüldür

Bilimsel çalışmaları inceleyen çeşitli bloglar var, yazdıklarımdan tatmin olmadıysanız biraz çalışma okuyabilirsiniz. Şu sitedeki bilimsel makalelere göz atmanızı öneririm, sigara tiryakisi iseniz bakınız, hiç sigara içmediyseniz elektronik sigaradan da uzak durunuz.

4 yılı aşkın süredir elektronik sigara içiyorum, hamilelik ve emzirme döneminde de içtim yalnız bu dönemlerde nikotin ve pg fazla kullanmadım, daha çok nikotinsiz gliserin kullandım. nefes alamayan öksürmekten konuşamayan bir sigara tiryakisi idim, elektronik sigara hayatımı kurtardı, artık bunu da bırakma zamanı geldi çünkü şunun altını çizmek istiyorum: ELEKTRONİK SİGARA ZARARSIZ DEĞİL. hele hele yanlış kullanımda sigarayla yarışacak kadar zararlı da olabilir. bizler havayı solumak üzere dizayn edilmişiz, elektronik sigara doğal bir nefes alma şekli değil. kesinlikle zararları var. Sigara ve nargileden daha az zararlı, hepsi bu, sonuçta elektronik sigara da zararlı. zararı yapan kısım ise aslında aromalar. Bu aromalar sigarada ve nargilede de var, bunun da altını çizeyim

Merhaba ben 8 aydır elektronik sigara kullaniyorum ve adet düzenim bozuldu sürekli adet oluyorum ara kanamalarim oluyor hiç olmazsa pembe ya da kahverengi lekeler geliyor . Bütün tetkik tahlil testler yapıldı hiçbir doktor bir sebep bulamıyor. Elektronik sigara kullanıp bu sorunu yaşayan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…