elektronik ıvır zıvırlarımı tamamlıyorum kızlar :)

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
kızlar bugün iş çıkışı nişanlım süpriz yapıp kolumdan tuttu ve elektronik ne ihtiyacın varsa almaya gidiyoruz dedi benim için süper bir süprizdi gönlüme göre elektrikli süpürgemi,saç kurutma makinemi, ütümü ve set üstü ocağımı aldım, mini fırında alacaktım ama yeni modeller gelecekmiş artık onuda geldiğinde alacağım:16::16:

toztorbasız elektrikli süpürgem
$Arcelik-S-7424-Mavi-2300W-Gucund_192_1.webp

ütüm
$arcelik-k-4251-z.webp

saç kurutma makinem
$C1010896-E61F-13A9-F91FB86D4487E4DE.webp

set üstü ocağım
$arcelik-sto-810-e-z.webp

ankastre cam ocak alalım dedi nişanlım ama ben istemedim çünkü işyerinde kullanıyoruz bir ay sonra üstü çizildi beyaz beyaz oldu cam çok hasar görüyor en güzeli set üstü ocak diye düşündüm benim işimi görsün yeter:16::16: bunlar kız tarafına ait ama saolsun nişanlım bu yükümü hafifletti:16::16: fırınımıda aldırdım mı tamamdır kızlar:9::9:

hayılrı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah... elektrik süpürgesinin aynıs evimizde var çok memnuz hatta çeyizimede aynısını almayı düşünüyorum....

kızlar bugün iş çıkışı nişanlım süpriz yapıp kolumdan tuttu ve elektronik ne ihtiyacın varsa almaya gidiyoruz dedi benim için süper bir süprizdi gönlüme göre elektrikli süpürgemi,saç kurutma makinemi, ütümü ve set üstü ocağımı aldım, mini fırında alacaktım ama yeni modeller gelecekmiş artık onuda geldiğinde alacağım:16::16:

toztorbasız elektrikli süpürgem
Eki Görüntüle 596402

ütüm
Eki Görüntüle 596416

saç kurutma makinem
Eki Görüntüle 596417

set üstü ocağım
Eki Görüntüle 596418

ankastre cam ocak alalım dedi nişanlım ama ben istemedim çünkü işyerinde kullanıyoruz bir ay sonra üstü çizildi beyaz beyaz oldu cam çok hasar görüyor en güzeli set üstü ocak diye düşündüm benim işimi görsün yeter:16::16: bunlar kız tarafına ait ama saolsun nişanlım bu yükümü hafifletti:16::16: fırınımıda aldırdım mı tamamdır kızlar:9::9:

hayırlısı olsun cnm çok güzeller allah içine sindirsin :16:

hayırlısı olsun cnm çok güzeller allah içine sindirsin :16:

amin cnm allah hepimizin aldıklarımızı içimize sindirsin inş:16:

Hayırlı olsun canım.. Güle güle kullan

saol cnm benim

Bunları kız tarafı alıyordu bizim zamanımızda şanslısın gül egüle kullan hepsi çok güzel

bizdede kız tarafı alıyor cnm ama nişanlım kendince süpriz yaptı ve istediklerimi aldı cnm:16:

Hayırlı olsun hepsi de güzel günlerde kullanın inşallah. Nişanlın da çok iyi niyetli bence kız tarafı erkek tarafı olayına girmeyin bundan gayri kim neyi almak istiyorsa alsın artık :) Güzel bir jest sonuçta

Back
X