- Konu Sahibi Okaliptusxy
-
Arkadaşlar günümüzde düşüklerin artması, kablosuz internet, cep telefonu 3g,mikrodalga vs. kavramlarla bağdaştırılıyor. Kendi adıma çalışırken sürekli bilgisayar kullanıyorum. Evimde kablosuz internet var. Cep telefonu kullanımı malumunuz hiç de az değil. Sağlıklı embriyoya olumsuz etki etmesi, sperm kalitesini düşürmesi gibi nedenler beni çok düşündürdü. Sebebi açıklanamayan düşükler ne kadar bu durumla alakalıdır bilemiyorum ama yine de paylaşmak istedim. Aman önlemimizi alalım. Radyasyondan koruyucu takılar, etiketler var. Gerekirse yardım alalım. Ben araştırma sonuçlarını çok anlamlı buldum, dikkatinizi çekmek istedim.
Bende bu radyasyon konusuna çok takılıyorum. Çalıştığımız için, bulunduğum odada 10 tane pc var, hamileyken evde cepten uzak kalırdım, geceleri bulunduğum odada olmazdı, az konuşmaya dikkat ederdim. evde pc yok, ama iş yerlerinde oldukça fazla, etrafa bakıyorum, onlarda pc başında üstelik sigarada içiyorlar sağlıklı sıhatli çocukları var. ne düşüneceğimi şaşırdım bu konuda. Ama kaktüs bitkisinin radyasyonun etkisini azalttığını duymuştum. Kastüs alacam masama koyacam bundan sonra. Yinede tetbiri elden bırakmamak lazım.
e bebek mağazasında ev için manyetik önleyici chip görmüştüm
ama ne kadar işe yarıyordur bilmiyorum para tuzağı da olabilir
bende almak istiyorum canım ne kadara aldın nerden aldığını öğrenebilirmiyim
canım çok faydalı bilgiler vermişsin paylaşım için teşekkürlerArkadaşlar günlerdir bu konuyu araştırıyorum. Sanırım düşündüğümüzden çok daha önemli. Medyaya yansımıyor pek, malum günümüzde artık rant kapısı biraz bu işler. Ama reddedilemeyecek gerçekler var ortada. Ben koruyucu korse edindim. Sizler de bir araştırın. Bizleri uzun vadede etkileyecek şeyler yeni oluşan bir embriyoyu ne kadar etkiler bilemiyorum ama kedın ve erkeklerde üreme kapasitesinden, döllenen yumurtanın kalitesine kadar pek çok şeye etkisi varmış. Belki abartı gelecek sizlere ama ben nedensiz bir şeyin olacağına inanmıyorum. Nedeni belli olmaya düşük tanımlaması bana zayıf geliyor. Sizler de bir araştırın bakalım.
canım çok faydalı bilgiler vermişsin paylaşım için teşekkürler
Merhaba arkadaşlar. Bu konu (Elektromanyetik Radyasyondan Korunma) benim eşimin profesyonel olarak ilgilendiği bir konu. Onun için bu başlığı kendisine okuttum. Yorumunu size aktarıyorum:
"Etrafımızdaki elektromanyetik radyasyondan korunmamız mümkün. Ancak bunun için satılan saçma sapan stickerler, kolyeler, kaktüs vs. gibi şeyler ile radyasyondan korunamazsınız. Bunlar gerçekten para tuzağıdır. Ancak bahsedildiği gibi radyasyon koruyucu kumaşlar, bu kumaştan yapılmış muhtelif iç çamaşır ya da giysiler mevcuttur. Ayrıca istenen mekanlar (ev, ofis vs.) özel radyasyon koruyucu boyalarla boyanarak elektromanyetik dalgaların o yere girişi kesilebilir. Bahsedilen sistemler için (ve de o diğer saçma eşyaların etkisiz olduğuna dair) en büyük referans Türkiye'de bu işin en büyük uzmanı olan Prof. Dr. Selim Şeker'dir. İsteyen herkese bu konuda bilgi verebilirim."
İsteyen arkadaşlar eşime 0533 284 98 37 veya 0532 303 81 93 numaralı telefonlarından ulaşabilirler. Herkese iyi geceler.
Canım sağol. Ben "silmaril" diye bir markanın %100 gümüş içeren manyetik koruma korsesini aldım. İçine cep telefonunu koyup başka bir telefonla arayınca telefon çekmiyor Bizzat denedim ve içim biraz rahat etti. Kaktüs falan işin esprisi zaten, güvenmiyorum o tarz şeylere. Ama boya olayını yeni duydum.
Senin bulduğun ürün de güzelmiş. Ama kullandığında sadece bebeğin korunmuş oluyor. Boya ile korunulduğunda ise evde bulunan tüm kişiler korunmuş oluyor. Ayrıca bebek doğduğunda yatağının üzerine asabileceğin yine elektromanyetik dalgaları engelleyen cibinlikler var. Bunların büyük tiplerini de normal kendi yatağınızda kullanabiliyorsunuz.
Bu nevi şeylerin koruyucu etkileri ne boyutta bilemiyorum ama en azından içini rahatlatıyorsa ne güzel. Konuyu fazlaca önemli bulduğumdan, her ürünü araştırıyorum. Koruyuculuğu %98'e varan ürünler var. Biraz pahalı ama değer bence. Gerçi çamaşırlar normal fiyatlarda, ben koruyucu hamile külotunu 80TL'ye aldım. En azından içim daha rahat. Hamilelik durumu yok henüz belki ama yumurtalıklar da etkileniyor. Hazırlıklı olayım dedim
Çam kozalaklarıda radyosyonu önlemede faydalı diye duydum, burda hepimizin masasında 1-2 şer çam kozalağı var. Birde çiçeğim var, canlı bitkilerde radyosyon için etkiliymiş, ama bi denk gelipde kaktüs alamadım daha, masasında kaktüs olan çok kişi var.
Bende 8 saat pc başındayım. küçücük oda 10 pc. benimde bu konuda çekincelerim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?