elektrikli mutfak aletlerinde tefal mi arzum mu?

Annemin arzum blender seti vardı, bir kaç kullanımdan sonra arızalandı. Bu sebeble kesinlikle arzumu tavsiye etmem. Tefali bilmiyorum, ama elektrikli alet konusunda başarılı olduğunu sanmıyorum, esas alanı başka çünkü. Braun bu konuda 1 numara bence Zaten ürünleri incelerken bile aradaki farkı görüyor insan.

Bende geçen hafta aldım küçük ev aletlerini. Tost makinası hariç hepsi Tefal. Tost makinasında Kenwood da karar verdim. Fakat sizlere tavsiyem eğer tefal alacaksanız mağazadan almayın derim çünkü çok pahalılar. Ben hepsini internette güvenilir bir siteden aldım ve 3 gün içinde elime ulaştı hiçbirinde kusur yok ve hepsi garantili, ayrıca ürünü kullananlarında yorumlarını okuyarak daha iyi karar verebiliyorsunuz. Tefalin kendi mağazası dahil bir çok mağazayı gezip fiyat araştırdım hepsi internet fiyatlarına oranla çok fazla. Örneğin tefalin bir tost makinasına internette 170 lira, mağazada 250 lira.
Arzum da kaliteli bir marka ama tefalin yerini tutamaz diye düşünüyorum.

utu kesinlikle philipss tefalın tasarımı guzel ama philipss kadar dayanıklı ve kaliteli değil
blender rondo olarak kesinlikle braun, hatta bazı modellerde vakumlu kapları da var inanılmaz kullanıslı biz cok memnunuz. blendır setinde hem parcalayıcı hem cırpıcı hem pure yapıcı oluyor ekstradan rondo yada mutfak robotuna hiiç gerek yok hemde az yer kaplıyor. tefalin mikser cok iyi 350watt olanlar fiyat olarak da cok pahalı değil
bence tost makinası filan fibi seylerin markası onemli değil zaten sadece tost yapıyor watt fl onemsiz butcenize gore artık::))))
kettle için de gizli rezistanslı olsun yeter:)

:82:
hangi siteden aldığını yazabilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…