ben çeyiziim için tüm küçük ev aletlerini tefal almak istiyorum ama arzumun da çok iyi olduğunu duydum. kalitede çok fark yoksa arzum fiyat olarak daha uygun? siz ne diyorsunuz? arzum kullanıp memnun kalan var m ı? ya da başka hangi markaları önerirsiniz? tavsiyelerinizi bekliyorum!! teşekkürler:)
bende çeyizimde tefal de var arzumda kullanışına göre aldım katı narinciye ve mutfak robotu arzum, mikser, el blenderi, firitöz, tost makinası tefalin ikisi de sağlam bence
bence ikisinden seçmek gerekirse tefal. ama ilk tercihim philips olurdu. ben blender setimi philips almaya karar verdim mesela. ürüne göre de değişir tabi.
illaki ikisinden biri olması şart mı :) o zaman bütçem yetiyorsa tefal alırdım ama hesaplı olmam gerekiyorsa da arzum alırdım :) kalite olarak tefal çok iyi ama arzuma da kalitesiz demek haksızlık olur..
bir sürü başka marka da var ayrıca :) hangi markada kampanya varsa lazım olan ürünü ondan alması en hesaplı ve kalitelisi :)
sinbo nun ekmek makinesi güzeldir..arzumun su ısıtıcısı, moulinex meyve sıkacaklarıyla blenderleri..tefalin tüm ürünleri dayanıklıdır..
Sinbo, King, Arzum, Felix, Tefal, Moulinex vs.. bir sürü elektirikli mutfak aleti içinden ben Tefal almanızı tavsiye ederim..Arzum da iyidir ama tefalin kalitesi ve dayanıklılığı tartışılmaz :)
Benimde ütüm ve blender setim tefal
tost makinam,su ısıtıcım,katı meyve sıkacağım arzum
hangisi ise hoşuma giden onu aldım
iki markada güzel bence
hem elektrikli ev eşyaları şans işide biraz
tefal biraz daha pahalı
herkesin bütçesi yetmez
ama arzum hem uygun hem güzel tavsiye ederim
canım bende gecen gün gittim baktım.Arzum blendar ile Braun blendar arasında gözle görülen çok farklılık var.Braun çok daha kaliteli duruyor.Tefali bilmiyorum.Ama ben braun alıcam...